Şimdi Ara

PC Ekran Kartını Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarım ekran kartını görmüyor. güncel driverı indirip kuruyorum. kurulum tamamlandı sistemi yeniden baslat diyor. yeniden baslatıyorum fakat yine aynı durumda oluyor. ekranda renkler filan birbirine girmiş şekilde oluyor. resimlere bakınca daha net anlarsınız. yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.
     PC Ekran Kartını Görmüyor PC Ekran Kartını Görmüyor







  • Ünlem işaretli donanımı açıp hata kodunun yazılı olduğu bölüme ait resmi gönderin sonra benide haberdar ederseniz bir değerlendirelim.
  • Ekran kartın bozulmuş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod 10 hatası demekte.
     PC Ekran Kartını Görmüyor
  • Linkteki aracı çalıştır.

    http://support.microsoft.com/mats/hardware_device_problems/tr?entrypoint=lightbox

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun gidericiyi calıstırdım ama ise yaramadı.
  • Sonuç olarak ne yazdı? Mesajlara cevapla diyerek cevap yazın. Yoksa haberimiz olmaz. Hiçbir sorunuza cevap alamazsınız.!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    sorun düzeltilemedi dedi. ekran kartını fırınlama yonteminden bahsettiler onu denemeyi dusunuyorum.
  • rokann R kullanıcısına yanıt
    Olabilir bazen lehimlerde problem olabiliyor illede 9800gt istiyorum derseniz elimde tertemiz birtane var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Bilgisayarınızı kapatıp ekran kartınızı çıkartın, bildiğimiz bir silgi vasıtası ile ayaklarını güzelce silip altın kaplama ayak uçlarını parlatın, eski bir diş fırçası ayrdımı ile ekran kartının soketini narince fırçalayın, mümkünse sonrasında bu yuvadaki tozları bir elektrik süpürgesi yardımı ile çekin. Yuvada kalıcı sert tabaka halinde tozlanma mevcut ise saf alkol ile fırçalayarak bu sertleşmiş çamur tabakasını ortadan kaldırın.
    2. Ekran kartınızın 6 pin güç girşi mevcut olmalı, mümkünse bu kabloyu yedeği ile değiştirin, bulabiliyorsanız yedek bir powersupply ile deneyin.
    3 Mevcut sürücüyü sürücü kalıntısı bırakmadan kaldıran bir program ile kaldırın (nvidianın kendi sitesinde bulabileceğiniz unistall tool, driwer sweper veya bildiğiniz başkaca bir programda olur. Yeterki kalıntılarıda kaldırabilsin). İnternetten yeni bir sürücü indirin, bu sürücü sizdekinden farklı bir versiyon olsun. Örneğin en son güncel sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürümü indirin, kurduğunuz sürücü en son sürüm değilse en son sürüm olan sürücüyü indirip kurunuz.

    Problem hala düzelmemiş ise microsoftun sitesinde bulunan Aygıt yapılandırması ile ilgili sorunlar başlığı adı altındaki reg kayıtlarını düzeltme seçeneğini uygulayın. Microsoft sayfasına ulaşım için tıklayın.

    Ben daha ziyadesi ile sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak 6 pin güç girşindeki bir problemde bu soruna neden olmuş olabilir, donanımsal bir arıza olma ihtimali son derece düşük. Durumdan bizleride haberdar ederseniz sevinirim, hala daha düzelmemiş ise başka girişimlerde bulunmak gerekecektir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 12 Mayıs 2014; 20:34:52 >




  • Arkadaşlar fırınla yontemı ıle sorun tamamen cozuldu. suan gayet iyi calısmakta. İlgi ve alakanız ıcın cok tesekkur ederım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.