Şimdi Ara

PC EA STAR WARS BATTLEFRONT 19,47 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sözleşmeye açık açık yazmışlar : Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında özellikle belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla (Örneğin piyasa fiyatı 200 TL olan ürünün 2 TL’ye satılması gibi) satış yapılmamaktadır. Beşeri/teknik
    hatalar nedeniyle bu gibi yanlış fiyatlandırma yapılan ürünlere ilişkin siparişler, yapılacak bilgilendirme sonrasında iptal edilecek ve ödenen bir bedel olmuşsa iade edilecektir.
    Siparişin gerçekleşmesi durumunda, ALICI işbu ön bilgilendirme ve sözleşme niteliğindeki metnin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.
    alıntıdır.

    Ancak son dönemde tüketici yasasında bazı değişiklikler oldu sanki yanlış fiyattan dolayı iptal edilemez gibi bir hüküm geldi diye de hatırlıyorum ancak buna ne kadar riayet ederler orası tartışılır . Yasal olarak uğraşmaya değmeyecek bir olay bu kadar ölücü olmanın da alemi yok bence .

    @fallofday




  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    bırak arkadaşım fırsatı kaçırmasan sende alıcaktın burda bana vatan bilgisayarı koruma.yanlışlık yapmayacak o zaman ben parayı vermişim almışım.ölücülükle ne alakası var bu kıskançlıktan öte başka bişey değil.
  • @fallofday Ben de aldım zaten fırsatı kaçırmadım da anlatmak istediğim başka durum belli zaten sadece şansımızı zorlamış olduk. Kısa sürece içinde iptal edip parayı iade ederler yanlışlık olduğu için. Kanuni olarak hakkımız olabilir ancak uğraşmaya değmez . Bitmek bilmeyen uzun mahkeme süreçlerine girilmez alt tarafı bir oyun için .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Kanuni hakkımız olacak elbet iptal ettiklerinde.bizde herkez gibi böyle vurdumduymazlık yaparsak bu firmalar bizi daha çok soyar.ben bu ürünü alıcam alınca da buraya fotosunu koyacam kasım ayına kadar bekliyeceğiz hocam
  • @fallofday

    Telefonla arayıp bilgi verdiler az önce fiyat hatası oldu piyasa değerinin altına aldınız vs dedi. İptal edip paranızı iade ediyoruz dedi en kısa sürede . Tamam teşekkürler dedim
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    beniarayan soran yok.arasalarda bi ağızlarının payını versem
  • Az önce arandım iptal ediyoruz dediler. Ben böyle bir bilgi vermedim size dedim. İptal işlemnini kabul etmiyorum ürünü istiyorum yasal haklarımı sizde bende biiyoruz dedim. Israr etiler. Ben iptali kabul etmiyorum ederseniz tüketici hakem heyetine başvuracağım bu knouşmada kayıt altında dedim. Tamam deyip kapattılar. Çok bütük ihtimal iptal edip uğraştıracaklar.
  • Boşa uğraşmayın fiyat yanlış yazımlarında firma haklı oluyor.
  • Vatanın sitesinde iptal edilmiş görünüyormu peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carlitoss

    Boşa uğraşmayın fiyat yanlış yazımlarında firma haklı oluyor.

    Hepsiburadan 10 TL ye mouse aldık hocam orada da fiyat yanlıştı. Öyle bir durum yok tüketici hakları gereği ben haklıyım. En kötü muadil değer kadar (200 tl) hediye çekimi alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Porno Graffitti

    Vatanın sitesinde iptal edilmiş görünüyormu peki ?

    Hayır iptal edilmemiş. edildiği zaman direk hakem heyetindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Tardis


    quote:

    Orijinalden alıntı: carlitoss

    Boşa uğraşmayın fiyat yanlış yazımlarında firma haklı oluyor.

    Hepsiburadan 10 TL ye mouse aldık hocam orada da fiyat yanlıştı. Öyle bir durum yok tüketici hakları gereği ben haklıyım. En kötü muadil değer kadar (200 tl) hediye çekimi alirim.

    hepsiburada 300 liralık kameralı park sensörlerini bile yolladı 20 liradan. bu hususta hepsiburada diğerleriyle kıyaslanamaz. vatan iptal edebilir.
  • Hocam onayladığımız alışveriş hükümlerinde yazıyor iptal etme hakkı vardır diye. Onun da sebebini fiyat yanlış girildi diye gösterebilirler. Seninkini iptal ederler mi onu bilemem. Ama ederlerse haklı bulunma olasılığın düşük. Şöyle ki bazı ürünlerde fiyat yanlış olduğu bariz görünüyor. Mesela 1500 liralık kombi 15 tl yazıyor. Bunu aldın adamlar iptal etti. Senin hakkın yok burada. Çünkü fiyatın yanlış olduğu açık. Genel bir örnek yazdım. Sürekli aynı muhabbet döndüğü için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carlitoss

    Hocam onayladığımız alışveriş hükümlerinde yazıyor iptal etme hakkı vardır diye. Onun da sebebini fiyat yanlış girildi diye gösterebilirler. Seninkini iptal ederler mi onu bilemem. Ama ederlerse haklı bulunma olasılığın düşük. Şöyle ki bazı ürünlerde fiyat yanlış olduğu bariz görünüyor. Mesela 1500 liralık kombi 15 tl yazıyor. Bunu aldın adamlar iptal etti. Senin hakkın yok burada. Çünkü fiyatın yanlış olduğu açık. Genel bir örnek yazdım. Sürekli aynı muhabbet döndüğü için.

    Bilgilendirme için teşekkürler fakat haklı olduğumu düşünüyoeum ve yasal gerekçeler ile bunu ispatlayacak durumdayım. Gerekiyorsa onlarda haklılık durumlarını ispatlayabilirler. Kimsenin burada başkasının avukatlığını yapmasına gerek yok o nedenle sözüm meclisten dışarı tabi. En kötü ihtimal tüketici hake heyeti kimin haklı olduğunu söyleyecek ve olay tatlıya bağlanacaktır. Ayrıca emsal teşkil edecek çoğu durum gerek bu forumda gerek başka mecralarda yaşanmış ve her zaman tüketiciden yana karar alınmıştır. Bekleyip hep beraber göreceğiz.




  • Fiyat hatası ise eğer iptal edebilir. Hakkı var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satın alıp da iptal olan varsa o hesabı 20 tl den satın alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: happyone2

    Fiyat hatası ise eğer iptal edebilir. Hakkı var

    Hesap tarihin bugün mesaj sayın sıfır birde utanmadan muhalefet olmaya konuya girip mesaj atıyorsun. Size para falan mı veriyorlar arkadasim. Ürünü almadıysanız mesaj atmayin su konulara. Uzaktan izleyin. Vazifeniz olmayan şeye de burnunuzu sokmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC-CDROM diyor resimde. CD mi kaldı ya
  • Hesap tarihim bugün falan değil Şubat ayı bilip bilmeden konuşma tel kayıt ettirmedim. Bence iptal olursa sen ağlarsın. Bir lafıma bu kadar şey yapıyorsan.Hakkı var işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyone2 -- 3 Temmuz 2015; 22:29:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyorhan

    PC-CDROM diyor resimde. CD mi kaldı ya

    Hocam o temsili resim basılı çıkmış kutusu yokki amma kafaya taktılar şuna
    Sonuçta ürünün 20 Kasımda çıkacak olan yeni oyun olduğu teyit edildi mi edildi.

    En kötü içindeki Origin keyi alsak yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Temmuz 2015; 0:24:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.