Şimdi Ara

PC'DEN TV YE GÖRÜNTÜ AKTARMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar laptopdan tv ye görüntü aktarıcam slaytları ama sorum şudur slaytı tv ye aktarsam slaytlar görünecek peki o esnada ben slaytları aşağıya atıp nete girsem slatlar tv de görünmeye devam eder mi etmeyip de o esnada yaptığım işlemin görüntüsü gelirse bunun yapmanın bir yolu varmıdır slaytları açıcam tv de oynayacak sonra aşağıya atıp ben pc de işime devam edicem ve hala slayt gösterisine tv devam edecek mümkünmüdür bu yada flasha atsam slaytları flashdan slayt gösterisi yapar mı tv



  • Flashtan olacağını sanmıyorum. Ancak görüntüyü birebir yansıtarak aynı anda 2 işlemi yaparak tv de 1inin görüntüleyebileceğinizi sanmıyorum .
  • tv nin markası nedir acaba
  • tv'yi ne sekilde baglama sansiniz var bilgisayara? kablo ile baglayacaksaniz cok kolay.
    TV ekranini laptop ekranindaki goruntunun aynisi olacak sekilde degil (mirroring), toplam masaustunuzu genisletecek sekilde ayarlayacaksiniz (extended desktop) ekran karti ayarlarindan.
    TV'de gorunmesini istediginiz programi laptop ekraninizin disina dogru surukleyip TV ekranina gecireceksiniz. Diger isinizi laptop ekranindan yapicaksiniz..
  • cevap atan herkese çok teşekkür ederim kablo ile bağlayacağım. DHArcadia dediğini uygulacam olmadı powerpoint'de sunucunun gösterileceği monitör diye bir seçenek gördüm oradan ayarlanır herhalde slayt yaptım bir çok kezde bu sefer slaytı isteyen kişi: slaytı açacak tv'ye yansıyacak görüntü ve slaytı araç çubuğuna atacak pcde de işine devam edecek daha önce hiç denemedim bunu şuan tv markasını bilmiyorum görmedim tv'yi. powerpoint de sunucunun gösterileceği monitör seçeneği bu dediğim işlemi yapmaya yarar mı yapan var mı daha önce böyle birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.