Şimdi Ara

pc boot edemiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 3-4 gündür bir sorun oluştu pc de, işim bittikten sonra kapadım, fakat hemen açmaya çalıştım, fanlar çalışıyor, fakat monitörde hiç görüntü yok, boot olmuyor ama hoparlörden garip bir ingilizce ile bişeyleri sürekli tekrarlıyor, anlayabildiğim tek şey cpu dediği.ve kapama düğmesinden kapatamıyorum tekrar.fişi çekip takıyorum 2 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi açılıyor ve bu olay sürekli böyle..ana kartım:asus p4s533-e, ekran kartı: sapphire ati radeon x1650 agp 128bit 512 mb. 1gb. ram. 350W.PSU. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.



  • uyarı olarak ne söylediğini yazarsan daha iyi olur. Ama içinde cpu ile alakalı birseylşer geçiyorsa işlemci ile alakalı birsey olabilir. İşlemciyi söküp fanı ile beraber kontrol etmelisin. Fanı tozlu ise temizle ve termal macun varsa işlemcinin üzerine biraz sür sonra tekrar dene ısıdan kaynaklanan bir durum olabilir
  • Boot ne demek ? Boot etmek nasıl oluyor anlatır mısınız bilmiyorum da.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: dr.dRe`

    Boot ne demek ? Boot etmek nasıl oluyor anlatır mısınız bilmiyorum da.


    Kısacası: Açılış demek. Yani arkadaş pc boot olmuyor denince bilgisayar açılmıyor demek istedi.
  • tam olarak ne dediği anlaşılmıyor, tayvan mı, güney kore lehçesiyle mi desem garip bir şive..bende ısı ile ilgili olabileceğini düşündüm, ama pc yi açtıktan sonra hemen kapadım hiçbir şey ısınmadan yine aynı hatayı verdi.yoksa ben mi yanlış düşünüyorum, 1 dk. içinde ısınabilirmi acaba bişeyler.birde oyun sırasında anakartın ısısı 36, cpu ısısı 58 derece. normal gibi göründü bana,ekran kartının üzerinde ısı sensörü olmadığı için onu ölçemedim.acaba sorun ekran kartında olabilirmi diye düşünüyorum.
    yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.