Şimdi Ara

pc aşırı donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • meraba arkadaşlar, bilgisayarım açıldıktan sonra 15 dk aşırı donuyor hiçbir işlem yapamaz hale geliyor sonrasında düzeliyor o zamanda internette fazla sekme açınca flash player eklentisi yanıt vermiyor hatası alıyorum, oyunları açınca(tüm oyunlarda) pc donuyor resetlemekten başka çare kalmıyor virüs yoktur,yalnız program ekle kaldıra girdiğimde benim eklemediğim çok fazla program,eklenti,uygulama vs. varki format çözümmüdür acaba teşekkürler .



  • Bilgisayar kaç yıllık? Sürekli oyun oynamak rami eskitir haliyle. Çok fazla program çalışıyor demişsin ki bilgisayar açıldığında onlarda çalışmaya başladıgı için bilgisayarı zorluyor. Gereksiz uygulamaları programları kaldırmanı öneririm. Ama format kökten çözüm yani hadi 3 5 dk zorlasa açılışta anlarım ama 15 dk çok bilgisayarda baya bi program var anlaşılan o yüzden format şart...
  • Scorpione. S kullanıcısına yanıt
    bilgisayar 5 yıllık hocam , pek oynayamıyorum işte her oyunda donuyor reset tek çözüm oluyor bu da haliyle zarar veriyor bilgisayara, evet 15 dk örn. bilgisayarıma tıkladığımda o kadar bekliyorum işte, peki son sorum format atarken driverleri nereden bulacağım acaba teşekkürler
  • HDD testi yaparmısınız,hd tüne programını kullanın error scan bölümünden bed sector testi yapın resmini buraya atın.Birde hw monitörle sistem sıcaklıklarını ölçün sıkıntınız ısınma kaynaklıda olabilir.
  • assasin1234 A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda eskimiş artık bayaa normal. Format attıktan sonra eğer bilgisayarın yanında verilen anakart cd si duruyorsa ordan bulabilirsin cd yoksa bilgisayarın sitesinden falan bakarız ne marka pc ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.