Şimdi Ara

PC Acildigi An Kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar yakin zamanda Asus Strix RX 480 aldim ve yaklasik 1 haftadir sorunsuz olarak kullaniyordum lakin bugun eve geldigimde bilgisayari acayim dedim, bilgisayar 2-3 saniye calisti fakat sonra direk kapandi ve bunu surekli bir dongu seklindde yapti yani 2-3 saniye fanlar calisiyor sonra cat diye kapaniyor ama aradan bir 2-3 saniye sonra bilgisayar kendini yendiden baslatmaya calisiyor lakin yine ayni sekilde kapaniyor. Sabah pc yi sorunsuz kullanmistim ama simdi acilmamasi canimi sikti. Ayrica ilk olarak pc acma tusuna bastigimda tus basili kalmis, takilmisti fakat monitore goruntu gelmemişti, hdmi i denedim calsiyor, ekrqn kartindan iskillendim, karti kasadan sokup hdmi i da anakarta taktim fakat bu sefer de bahsettiğim dongh problemi oldu, saniyorum ki sorun kasanjn power tusunda ama bu konuda bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim, iyj forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Power tuşu tutukluluk yapıyor olabilir.



    PSU'da sıkıntı var olabilir yada besleyemiyor olabilir.



    CPU fan yerine tam oturmamış olabilir.



    BİOS resetlemeyi dene bir de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartım dual bios olduğu için önceki bios a kendi recoverladı. Sanırım sorun dün çok yıldırım düşmedinden dolayı aşırı bir elektrik yüklenmesi oldu, bilgisayarı fişten çekip 3-5 kere restartlayınca kendi kendine önceki bios a reecover etti. Şu an için bir sıkıntı yok fakat ramlerle ilgili bir sorun çıkabilir gibime geliyor cevap için teşekkür ederim iyi forumlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksnr -- 8 Mayıs 2017; 22:28:7 >
  • ramden değil powerdan.
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Elimde bu psu varhttp://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001776 biraz eski ama anladigim.kadariyla iyi bir psu imis, ömrünü doldurmuş olabilir mi diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.