Şimdi Ara

Pazartesiye kadar acil karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:59:30 >



  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:59:01 >
  • Acil demişsiniz, ama bizim forumda o kadar sürede insanı kararsız bırakacak çok fikir gelir ve sonunda araç alırken içinizde mutlaka bir soru işareti kalır.

    Konuyu yaymadan cevap vereyim size; seçenekler arasından ben olsam Colt tercih ederdim. Genel kanı, sorunsuz, rahat, geniş, tasarruflu bir araç olduğu yönünde.
  • bende colt derim yakıtı çok iyi sorunsuz bi araç inceledim spor modelini özellikle çok begendim babam tek kapılara izin verse düşünecegim ilk araçlardan bi de benim gibi japon arabalarına hasta olunca:) skoda son yıllarda yükselişte olan bi araç fakat nedense hala bende soru işareti bırakan bi marka belkide görüntüsünden dolayı... şimdiden hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah
  • Aracı uzun süre binmek için alacaksan ve LPG takılı ise Stilo derim.
    Çünkü piyasası olsa zaten bu paraya alamazdın.
    Hatta Stilo'yu, Colt'dan daha zor satacağını düşünmüyorum, çok çok 500 TL fiyat kırar 1 haftada satarsın.
    Ayrıca Stilo daha konforlu araçtır, ancak Skywindow'ları çok sorunluymuş, varsa dikkat et. (Bu bilgiyi servis teknisyeninden almıştım.)
    Aracın km düşük, düzgün kullanıldıysa seni zora sokacak bir arıza vs çıkaracağını sanmam.
    Klişe bir laf ama Stilo hak ettği yerde olmayan bir araç.

    Colt da güçlü bir alternatif, Stilo ile arasında karar vermek gerek bence.

    Zaten eski ne kasa Punto'yu ne Accent'i ne de Fabia'yı Stilo veya Colt ile kıyaslamam.
    İki araç da Punto, Accent veya Fabia'dan çok daha iyidir bence.
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:58:38 >
  • 2.elini düşündüğüne göre geçiş amaçlı kullanacaksın sanırım. o yüzden bence colt u seçebilirsin. tabi bu saydıkların içinde iç hacimi en geniş stilo da. bazen lazım oluyor iç hacim kendimden biliyorum. punto sanırım grande değil. eğer grande puntoysa tercih edilmeli. yoksa normal puntoların ön konsolu çok uyduruk.
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:58:17 >
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:59:59 >
  • stilo iyi hos aracta piyasada temizi kalmadi gibi. her alan modifiye yapmaya calisti zorladi vs..

    Colt iyi duruyor, fabialarin fiyati yuksek kalmis gibi. Grande Punto bakin diyecegim ama fiyatlari yuksek seyrediyor. Ben aldigimda 16500 - 17 civarina araclara yuksek diyordum gecen hafta arkadasa dizel 2007 aldik 19200 e aldi. (kazasiz, temizdi)

    stilo gercekten temizse stilo derim. Cunku C sinifi bir arac, degilse gpunto ya da 2006 fabia'nin biraz daha fiyati inmis hali. Colt herseyiyle super dense de tipi beni pek sarmiyor; her sey f/p degil maalesef.
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:57:55 >
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:57:35 >
  • arkadaş düşünmene bile gerek yok. stilo gerçekten harika arabadır. accent yanında bisiklet kalır konfor + sürüş zevki + performans olarak. coltu bilmem ama oda bayan arabası gibi. resimdeki stiloda gerçekten çok temiz görünüyo. bilirim karar vermek çok zordur. ama stilo en az 2 sne biniceksen kesinlikle alınır bir araçtır.
  • Resimleri yeni gordum.

    Colt galeriden, o yuzden direk elerim. Oto paspasi bile almam.

    Accent eski kasa, satisi stilodan agir olabilir ki dizel araba ikinci elde risktir.


    Stilo gercekten temiz duruyor. Ben olsam Stilo'yu alirdim. Iyi bir lpg sistemiyle cok rahat edersiniz. Sunu da unutmayin ikinci elde ilk sahibinden temiz arac bulmak piyango gibi bir sey. Fabia Stilo'ya gore daha konforsuz bir arac. Guncel kasaya binmedim ama bahsettiginiz kasa ev arkadasimda vardi ici bayagi kucuk ve sert bir arac. Fiat araclarin en guzel yani konforlu ve surusu kolay olmasi.

    Yine de icinize sineni alin ama resimdeki colt ve accenti sahsen ben almazdim.
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:57:16 >
  • Hocam o stilonun km si bana pek 86bin gibi gelmedi, ona dikkat etmenizde fayda var. Direksiyon sanki en az 150bin km kullanılmış araçların direksiyonu gibi, vites topuzu da aynı şekilde. Bunun dışında buradaki seçim kesinlikle stilo olmalı. O fiyata öyle araba yok çünkü. İkinci eli de çok kötü değil, bizim bi arkadaş skywindowlu 90küsürbinde active modelini 1 haftada sattı hem de 16.750ye istanbulda. Araçta lpg vardı yalnız. Stilo olmazsa da colta bakın ama coltun da fiyatı çok uygun geldi bana, buna da dikkat etmekte fayda var, aracı alacaksanız iyice inceletin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n a v y_35

    Hocam o stilonun km si bana pek 86bin gibi gelmedi, ona dikkat etmenizde fayda var. Direksiyon sanki en az 150bin km kullanılmış araçların direksiyonu gibi, vites topuzu da aynı şekilde. Bunun dışında buradaki seçim kesinlikle stilo olmalı. O fiyata öyle araba yok çünkü. İkinci eli de çok kötü değil, bizim bi arkadaş skywindowlu 90küsürbinde active modelini 1 haftada sattı hem de 16.750ye istanbulda. Araçta lpg vardı yalnız. Stilo olmazsa da colta bakın ama coltun da fiyatı çok uygun geldi bana, buna da dikkat etmekte fayda var, aracı alacaksanız iyice inceletin.



    plastik malzeme kalitesiz olabilir de sonucta benzinli motor cok buyuk masraf acamaz. benzinli motorun en guzel yani da bu komple motor 1500 liraya yapiliyor O yuzden piyasa darbe-boyaya gore sekilleniyor.

    bir onceki aracim siena idi, 350 bin kmde sattim, o aractan sonra benzinli araclarda 150 200 bin kmler gozume daha motor acmamis gozukuyor




  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:56:27 >
  • arkadaşım stiloyu beğendiysen düşünme al derim alternatifler içinde en iyisi bu güzel bir ustaya götür serviste biraz baştan savma bakıyorlar bizim ağzımız yandı sen dikkat et önce iyibir kaportacıya sonra motor ustasına göster sorunsuzsa alderim lastiklere bak durumu kötüyse lastik içinde pazarlık yaparsın stilo fiatın en iyi arabasıdır kafana takılmasın her araba satılır bin lira aşşağı verdikten sonra bu araba galeride mi sahibindemi acaba
  • konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 1 Kasım 2010; 23:56:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.