Şimdi Ara

PAYPALLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİR Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamunaleyküm herkese iyi forumlar

    bu konuda yeniyim yaşım 18lakin kredi kartlarina bulaşmak istemediğim için hiç o meselelere dahi girmedim biraz araştırdıktan sonra ön ödemeli kart olayını duydum ve sorunlarım şunlar
    Paypal ön ödemeli karta yapmış olduğum yüklemeler kartı paypal hesabıma bağladıktan sonra direk olarak hesabıma aktarılır mı? Yani ikisi bir mi oluyor? Kendimi çok iyi anlatamıyor olabilirim affola. Asıl yaram şu ben bu ön ödemeli karta para aktararak clash of clansta gem almak istiyorum ama duruma göre paypal hesabım üzerindende alışveriş yapmak istiyorum bu ikisinin imkanı varmıdır? Konuyu toparlıyorum. Misal olarak karta 300lira para yukledim ve bunun 40tlsine oyunda gem aldıktan sonra 260lira paypal hesabımda gözükür mü? Ve kart ile yaptiğim clash of clans gem alma olayı paypal sitesi üzerinde ki işlem geçmişinde gözükür mü? Lütfen yardimci olun bu konu hakkindda hic bi fikrim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle paypal kartı kredi kartı sayılmaz
    ve paypal kart alıp ona parayı ister teb atm den istersen de paypal hesabından aktarabilirsin paypal hesabından paypal kartına para aktarırken 24 saat bekleme süreci var yani beklemen gerekiyor ve örnek olarak kartında 300 tl varsa bunun 40 tl si ile gem alabilirsin 260 tl ise kartında durur ve nerede ne harcadığın hem paypalın sitesinde hemde paypal nakit de gözükür hatta atmden bile görebilirsin hesap işlemlerini seçerek bilmem anlatabildim mi ?
    Not: gem almayı önermem gem alıcağın aralık bot alırdın gemin 50 katı fazla altın ve iksirin olur
    Nor2:soru sorabilirsin pm den de cevaplayabilirim
    İYİ FORUMLAR
  • İlgin için tesekkurler.bahsettigin şu botum mobil verisyonu yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.