Şimdi Ara

Paypal,Sanal Kart vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar iyi geceler. Soruma geçeyim hemen.

    Paypal hakkında bilgi sahibi olanlar biraz bilgi verebilir mi ? Mesela İllaki Kredi kartı mı gerekli? Bankamatik (maaş) kartı ile falan olmuyor mu ? Ya da herhangi bir banka hesabı ? Bunun hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

    Birde Sanal Kart var. Bu kart Nasıl çıkarılır? İllaki Kredi kartı mı gereklidir? Maaş kartı ile olmaz mı ? Ya da herhangi bir banka hesabı ile. Ziraat Bankasına kayıtlı kartım.

    Genel olarak para alma şeklinde kullanıcam yani karşı taraftan bana transfer şeklinde. Nasıl yapmalıyım Neler yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim.

    Teşekkürler. İyi forumlar...

    Edit:Beşiktaş maçındayım gelince cevaplarınızı okumaya çalışacağım. Ciddi bir konu olduğundan lütfen trollemeyin. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NY.Lightning -- 28 Aralık 2014; 20:10:35 >



  • Paypal ı bankamatik kartınla kullanabilirsin. Sanalkart için kredi kartı gerekiyor maalesef. Para transferi için kullanacaksan paypalı kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

    Paypal ı bankamatik kartınla kullanabilirsin. Sanalkart için kredi kartı gerekiyor maalesef. Para transferi için kullanacaksan paypalı kullanabilirsin.

    Hocam para transferinden kastım İş yapıcam ücreti paypal ile alıcam. Belki arada paypal parası ile vs alışveriş gibi durumum olabilir. Ama dediğim şu ödemede direk kredi kartından çekiyor ya onun yerine ben mesela 500 tl bir telefon alıcam Banka kartıma 500 tl para yatırsam o bakiyeden çekseler olur mu ? Yani bu sadece bir örnekti
  • http://www.ebayrehber.com/2014/12/ebay-icin-hangi-bankalardan-sanal-kart.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı normal bir yerden yatıracaklarsa direk banka hesabına yatırabilirler. Paypalla alışveriş yapılabilecek sitelerde bankamatik kartından çekerek alışveriş yapabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinize de çok teşekkür ederim hocam.

    Bu arada ulas1907 yarın verdiğin sitede adı geçen bankalarla görüşme yapacağım Teşekkürler..

    İyi akşamlar,İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.