Şimdi Ara

PayPal nasıl kullanılır? PayPal ile nasıl alışveriş yapılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
42.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de bugün paypal hesabımı 4 haneli kodu girip aktive ettim. Aktiveden sonra alışveriş yaparken paypalda "kredi kartı hesap limitiniz aşılmıştır"a benzer anlamda yazı geldi.(ki siparişim 50$ dı limiti aşması mümkün değil)
    Bu da sizin dediğiniz gibi aktiveden sonra birkaç gün geçmesi gerektiği durumu mudur?
  • Arkadaşlar hazır konusu açılmışken bende sorumu sorayım. Şimdi ben yaklaşık 5-6 ay önce bir paypal hesabı açtım. Kredi kartımı tanıttım aktive ettim her türlü işlemi yaptım ama aradan 6 ay geçmesine rağmen hiçbir alışveriş yapamadım, kartım her türlü işleme açık. Sebebi nedir bunun. Hesabımda paypalın çektiği 1,95 dolarlık bir bakiye var. Acaba ilk önce paypal hesabına kredi kartından para yatırıp ondan sonra mı ödemeyi yapmak gerekiyor. Ben direk hesapta para olmasa da kredi kartından çekilir diye biliyordum ama bu şekilde hiçbir alışveriş yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 9 Temmuz 2009; 0:19:16 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Turgut Bey

    Arkadaşlar hazır konusu açılmışken bende sorumu sorayım. Şimdi ben yaklaşık 5-6 ay önce bir paypal hesabı açtım. Kredi kartımı tanıttım aktive ettim her türlü işlemi yaptım ama aradan 6 ay geçmesine rağmen hiçbir alışveriş yapamadım, kartım her türlü işleme açık. Sebebi nedir bunun. Hesabımda paypalın çektiği 1,95 dolarlık bir bakiye var. Acaba ilk önce paypal hesabına kredi kartından para yatırıp ondan sonra mı ödemeyi yapmak gerekiyor. Ben direk hesapta para olmasa da kredi kartından çekilir diye biliyordum ama bu şekilde hiçbir alışveriş yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...


    Hesabınıza herhangi bir para yatırmanıza gerek yok, kredi kartı ekli olduğu için direl olarak alışverişi yapabilirsiniz, 6 aylık süreçte alışveriş denemelerinizde nasıl bir hata aldınız paypaldan?




  • Bana verdiği tek hata "işleminiz gerçekleştirilemiyor" oluyor. Ne zaman alışveriş yapmaya kalksam bu hatayı alıyorum. Bankasya nın kredi kartını kullanıyorum acaba sebebi bu olmasın?

    Yeni gelişme : İnanamıyorum bu sefer oldu. Dealextreme den 17 dolarlık alışveriş yapmayı denedim ve işe yaradı. Çok mutluyum. 6 aydır ilk defa alışveriş yapabiliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 9 Temmuz 2009; 9:09:03 >
  • Arkadaşlar bende üye oldum 4 haneli kod da geldi.Rapid alayım dedim ama yeterli paranız yok uyarısı aldım.Paypal hesabıma kredi kartından nasıl para aktaracam?
  • BEyler benım bır sorunum var. paypala kredi kartı ekledım ve onayladım. para cekdiler ve kartımla alısverıs yapamıyorum.aynı zamanda bakıyeyı benım hesabıma iade de etmedıler. kartları onayladıgım halde. 2 kartımdada aynı sey oldu yardımcı olabılecek varmıdır ?
  • quote:

    BEyler benım bır sorunum var. paypala kredi kartı ekledım ve onayladım. para cekdiler ve kartımla alısverıs yapamıyorum.aynı zamanda bakıyeyı benım hesabıma iade de etmedıler. kartları onayladıgım halde. 2 kartımdada aynı sey oldu yardımcı olabılecek varmıdır ?


    Eğer onaylama işlemini tamamlamış yani hesap özetinizde görünen 4haneli kodu doğru şekilde paypal'e eklemişseniz hesabınızın durumu verified ya da onaylı olmalı, bu durumda alışveriş yapamanız ilginç, bence öncelikle paypal ile iletişime geçin.
    Onaylama prosedürü için kartınızdan çektiğiniz parayı, siz hesabınızı onayladıktan sonra hesabınıza geri yatırmaları bazen bir haftayı bulabiliryor eğer bundan daha uzun bir süre geçtiyse, o konu için de paypal ile iletişime geçin.
  • Merhaba, benim de bir sorum olcaktı.Henüz bir paypal hesabım yok ama okuduklarımdan teorik olarak nasıl yapılacağını öğrendim.Ben paypal hesabımı alışveriş yapmak için kullanmayacağım.Sadece rapidshareden para talebinde bulup bu parayı da bir banka kartıma aktarmayı planlıyorum.Ben paypala kredimi kartımı tanımlatıp, rapidshare'den ödemeyi aldıktan sonra da başka bir banka kartına bu parayı aktarmam mümkün mü?
  • kendi banka hesabına 6 tl kesinti karşılıgında aktarabiliosun.


    benim paypal hesabımda 17 dolar para var.paypalına dolar aktarmak isteyen yada bir aylık rapid yada hotfile premium almak isteyenlerle para takası yapabilirim.


    neyse.yolladım gitti hesaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiman -- 16 Ocak 2010; 23:52:08 >
  • Ben ebay'dan alışveriş yaptım. Alışverişin özetini gösteren mailde ev adresimin başına "unconfirmed" ibaresi konmuş. Paypal hesabım onaylı gözüküyor ve herhangi bir adres doğrulaması seçeneği yok. Ancak satıcı ürün açıklamasında "sadece confirmed adreslere gönderi yapılır" diye yazmıştı. Kıllandım şimdi. Göndermez mi acaba? Nasıl yapıcam bu adresi confirmed?
  • Arkadaşlar paypal komisyon alıyor diye birşeyler duydum. Yurt dışından rc aracım için birkaç parça aldım şuanda yolda geliyor. Hesap tutarına baktığımda paypalın kesmiş olduğu bir komisyon göremiyorum. Paypal sitesinde sadece satıcıdan komisyon kesilir gibi birşeyler okudum. Acaba doğru mu bu?
  • nefret ediyorum paypal
  • Akbank banka hesabına paypaldan ödeme alan arkadaşlar var mı?Gecen hafta istediğim para paypala geri dönmüş de nerede hata yaptığımı arıyprum.IBAN numarasını doğru girdiğime hemen hemen eminim ama paypaldan gelen mailde bilgilerimin eşleşmediğini yazmışlar.Akbank T.A.S olarak mı yazmam gerekiyor banka ismini?Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • arkadaslar konuyu hortlatmış olucam ama bı sorum var paypal hesabımda 5 dolar bı para var aynı zamanda da paypala tanımlı kredı kartım var ama ne zaman alısverıs yapsam dırek hepsını karttan cekıyo hesabımdakı para hep duruyo bu parayı nasıl harcıycam bazı arkadaslar once hesaptakı paraya bakar eger onda yoksa dırek kredı kartından ceker demıstı ama malesef oyle olmadı para aylardır oyle mal gıbı duruyo hesapta bilen bırı varsa yardımlarını beklıyorum
  • @sakgoz79 paypal ayarlarından nasıl ayarlarsan öyle çeker ;)
  • Paypal'da çok fazla yanlış onaylama kodu girdiğim için kredi kartım silindi.Nüfus cüzdanı,Kredi Kartı Ekstresini mail olarak yollayın onaylayalım hesabınızı dediler fakat herhangi bir mail adresi göremedim.Nereye mail yollayacağım?
  • İlk önce Paypal hesabımda duran 1.95 doları çekmesini nasıl sağlayacağım , biri ayarını anlatabilir mi ?
    Şu 1.95 doları harcayıp kredi kartımı silmek istiyorum , hiç güvenmiyorum.
    İkinci sorumsa kredi kartını sildikten sonra tekrar tanımlayınca bankadan 4 haneli kodu tekrar istiyorlar mı ?
  • arkadaşlar selam,,,
    bende daha yeni paypal üyesi oldum. çindeki bi siteden navigasyon cihazı satın aldım. paypaldan o siteye para gönderildiğine dair e-mail geldi. başka bi e-mailde çinli siteden geldi. yaklaşık 22 gün oldu, bana bişi ulaşmadı. paypala yazdım bana biraz daha bekleyebileceğimi ama girişimde bulunursam 45 gün içersinde harekete geçmem gerektiği anlatılmış, şimdi ben ptt nin yurtdışı kargo bölümüne tel açtım, uzun uğraştan sonra açtılar. benden barkot numarası istediler. cn veya cl gibi harflerden sonra 9 haneli değeri okumamı istediler. ama bana cn-cl değilde ctt diye başlayan değerler göndermişler, valla şaşırdım başına böle bişi gelen var mı. varsa bu sorunu nasıl halletmiş yardımcı olursa sevinirim. acaba kargo gelmişmidir bunu bana haber ederler mi? gelmediyse ödediğim ücreti nasıl geri isteyebilirim, isteyebilirim? valla açıklama yapacak birileri olursa sevinirim... şimdiden teşekkürler...




  • @dministrator

    Dolar bazında herhangi bir ürün aldığınızda önce 1.95'i kullanırlar. Yetmezse üstünü karttan tamamlarlar. Başka bir para biriminden alışveriş yapmak isterseniz ana sayfada bakiyenizin sağında "Para Birimi dönüştürücü" var. Oraya girip, sol tarafta istediğiniz yeni para birimini seçip açın ve bunu varsayılan olarak ayarlayın. Sağ taraftaki kutucuğa 1.95 yazın. Üstte Amerikan dolarını seçip alttaki kutucukta çevirmek istediğiniz para birimini girin. Hesaplayıp parayı birimden birime aktarın.

    4 haneli kodu tekrar isterler mi bilmiyorum ama hesaba tek kart kaydettiyseniz paypal silmenize izin vermez diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 2 Mayıs 2010; 19:16:41 >
  • Paypal hesabindaki kredi karti hangi ulkedense adres de o ulkeyi vermemiz gerekiyor herhalde, bu konuda bir bilgisi olan var mi?

    Ben yurtdisinda yasiyorum, Turkiye kredi kartimi verdigim icin adres te surekli Turkiye gozukuyor, degistiremedim.

    Tesekkurler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.