Şimdi Ara

Paypal ile Origin Acces satın alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi paypal ülkemizdeki hizmetini durdurmuş ve küçüklü büyüklü herkesi madur etmişti. Gerek paypalı kullanarak ticaret yapanlar gerek oyun alanlar say say bitmez. Az önce denediğim ve başarıya ulaştığım bir sonucu sizlerle detaylı bir şekilde anlatacağım.

    İlk önce denediğim yöntem entropay üzerinden paypal kullanmak.
    Peki bu nasıl oluyor ? Çok basit vpn kullanarak tek kullanımlık bir Amerikan hesabı açıyoruz.

    Ancak baştan söylemek istiyorum bu işlemi yaparken ininal ve benzeri ön ödemeli kart, banka kartı gibi bir kartınız olmalı. İçinde ise almak istediğiniz ürünün dolar bazı üzerinden %2.5 fazlası olmalı. İlk önce Entropay nedir onu açıklayalım.

    Entropay nedir size sanal bir kredi kartı oluşturuyor. Bu kartı oluşturduğunuzda kartın üzerindeki isminiz artık Entropay soy isminiz ise user. Gayet güvenli bir sistem. Özet geç diyenleriniz olacaktır onlar için hızlı bir anlatım ile konuyu özetlemek istiyorum.

    Origin Acces satın almak istiyorsunuz ancak Origin acces sadece paypal ve kredi kartı kabul ediyor. Ön ödemeli kartları banka kartlarını kabul etmiyor. Bunun için Entropay dan ilk önce bir kart oluşturuyoruz ön ödemeli kartımızdan bu karta 5 dolar aktırıyoruz ve burdaki işlemi bitiriyoruz. Sonra bir vpn vasıtası ile Amerika birleşik devetleri için paypal hesabı açıyoruz. Burda size posta kodu sokak adı ismi gibi şeyler soracak bunları "fakenamegenerator" den hallediyoruz. Hesabı açarken bize kart ekleyin diyecek buraya Entropay kartımızın bilgilerini giriyoruz ve hesabımı açıyoruz. Origin üzerinden ödeme yöntemini paypal seçiyoruz ve amerika tabanlı oluşturduğumuz paypal hesabımız ile ödememizi yapıyoruz. Bu kadar basit.

    UYARI Açtığınız paypal hesabı uzun süreli bir hesap değil bunu aklınızda bulundurun. Bu hesap üzerinden sakın ha ödeme almayın. Bu hesaplar 1 ila 2 gün içersinde kapatılıyor. Sadece alışveriş yapmak için kullanın. Alışveriş işlemeniz bitince paypal hesabınıza tanımladığınız Entropay kartınızı kaldırmayı unutmayın.


    Detaylı Anlatıma geçelim Herşeyden önce bir Ön ödemeli, banka kartı, sanal kart, ininal kart'a ihtiyacınız var. Bu kartların içinde almak istediğiniz üründen biraz daha fazla para olması gerekli. Bunun sebebi Entropay'a para yüklerken sizde yüzde 2 civarı bi pay alması. Ayriyetten Paypalda bir kesinti uyguluyor. Bu yüzden Origin Acces üzerinden bir örnek vereyim 3.99 Euro olan sistemi almak için 5 dolar yükledim ve aldığımda kartımda 0.37 cent para kaldı. EntroPay ödeme yaparken de o anki dolar kurunun mevcut değerini ve yüzde 2 fazlasını çekti. Yani kısaca Banka kartınıza yada ininal kartınıza 17 lira temizinden yükleyin. Bir kartınız varsa ve içinde 17 lira varsa herşey tamam. Şimdi bazı sivri zekalı arkadaşlarımız direk "YAV KARTIM VARSA KARTLA ALIRIM DİREQ" işte öyle olmuyor güzel nur yüzlü kardeşim Origin Ön ödemeli kartları banka kartlarını ininal kartlarını kabul etmiyor. Entropay kartınızı bile kabul etmiyor. Yani diyorki sana kısaca ya safkan bir kredi kartın olacak yada Babalar gibi paypal hesabın olacak. Neyse konumuza dönelim, buraya kadar tamamsak kartımız varsa ve içinde 17 lira gibi bir para yüklüyse artık sadece arkanıza yaslanıp işlemleri uygulamak kalıyor.

    Entropay dan bir hesap açın.

    EntroPaydan hesap Açmak için tıklayın
    Hesabınızı açın ve kartınızı oluşturun. Oluşturduğunuz kartınıza ön ödemeli yada banka kartınızdan para aktarın.
    Paranı aktardıysanız virtual kartınızın yanında Available Balance yerin yarında 5 dolarınız yazar.
    Şimdi sıra bir paypal hesabı açmaya geldi. Zaten zurnanın zırt dediği yer burası. İlk önce Chrome kullanıyorsanız ZenMate önerimdir. Diğer vpn programları da iş görür. Ama bu tarz programlar kullandığımız için açtığımız paypal hesabı uzun ömürlü olmuyor haliyle. Bu yüzden tekrar ve tekrar söylüyorum bu hesabı uzun süreli kullanımdan kesinlik ve kesinlikle kaçının.
    Zenmate den Amerika birleşik devetlerini seçin ve bağlanın. Bunu yaptıktan sonra vpn ye bağlı şekilde diğer aşamaya geçebiliriz.
    Şimdi Google babaya "Paypal US" yazın ve "Login United States" yazan sekmeye tıklayarak giriş yapın.
    Unutmadan bunları yaparken vpn ye bağlı olduğunuzdan emin olun.
    "Sign Up for Free" yazan yeri bulun ve tıklayın.
    Evet geldik üyelik bölümüne. Daha önce hiç üzerinden paypal hesabı açmadığınız bir mail adresiniz varsa onun bilgileriyle hesabınızı açın. Yoksa yeni bir hesap açın yada benim gibi "http://www.fakemailgenerator.com/" kullanabilirsiniz. Paypal hesabınızı onaylayana kadar bu siteyi kapatmayın.
    Email adresini yazın
    Şifrenizi yazın. Şifre yazarken eğer sıradan bir şifreniz varsa atıyorum 123456789 gibi kabul etmeyecek. Ardaşık olmayan şifreler deneyin. Misal Adınızın Soy adınızın baş harfleri büyük şekilde sonuna 123 ekleyin. "Örnek: YılanMuharrem123 Örnek2: RagnarokAbdullah123" gibi. Güvenlik kodunu girip "Next" diyoruz.
    Şimdi ise size bir coni olduğunuzu kanıtlamanız için isim soy isim telefon numarası ev adresiniz posta kodunuzu soruyor. Korkmayın illa bunları yazmak için coni bir tanıdığınızın olmasına gerek yok. Biz ne çekiyorsak bu conilerden çekiyoruz ya bu conilerde ne varsa kendilerinden çekiyorlar. Aynı Fake Mail Generator gibi "Fake Name Generator" isimli bir sistem daha var.

    http://www.fakenamegenerator.com/

    Sitemize giriyoruz ve bu coni sitesi bize sahte bir coninin bilgilerini veriyor.
    İsim ve soy isimini yazıyoruz.
    Sokak ismi yani "Street adress" yazan yeri hemen fake name deki kişinin adının altında "ÖRNEK OLARAK: 1130 Lewis Street" yazar. Orayı kopyalıp Street adress bölümüne yapıştırıyoruz. City yazan yere bir şeyler sallayın.
    State yazan yer yani bir nevi bölge kodu hani sokak adı olarak aldığımız yerin altında Bir şeyler yazar "ÖRNEK OLARAK: Elk Grove Village, IL 60007" Bize burdaki "IL 60007" lazım. Bu sizde değişecektir "AL olur AE olur AK olur" stateden kodumuzu seçiyoruz "ZIP code" yazan yere de "IL" kodumuzun yanında yazan sayılar olan 60007 yazıyoruz. "Bu bilgiler bana oluşturulan fake kişinin bilgileri sizde farklı olacaktır."
    Mobila kısmıda yine fake sayfamızdaki kişinin "PHONE" bilgilerin deki numarasını giriyoruz ve "Mobile" yeri HOME olarak değiştiriyoruz."Siz olduğu gibi de bırakabilirsiniz ben home olarak değiştirdim" ve güvenlik kodumuzuda yazarak "Agree and Create Account" yazan yere basıyoruz.
    Ha bu arada City kısmını kabul etmes ise "New York" olarak sallayın.
    Şimdi geldik kart ekleme yerine buraya Entropay dan oluşturduğumuz kartımızı eklememiz gerekiyor.
    Kart bilgilerini entropay kart bilgilerinizi girerek doldurun. Ardından Link Card diyerek işleminizi tamamlayın.

    Şimdi Origine dönün ve Origin Access almayı deneyin ödeme yöntemlerinden paypalı seçerek bu oluşturduğunuz sahte Coni paypalını kullanın. Başarıya ulaşacaksınız.
    Anlamayan kişiler varsa daha detaylı resimli bir anlatım daha yapabilirim belirtin yorumlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrotherTwo -- 22 Ağustos 2016; 6:08:04 >







  • hocam herşeyi yapıyorum zip code kabule tmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.