Şimdi Ara

Paypal dan para çekmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar. Fake address ile açmış olduğum paypalıma para geldi. İnceleme sonucu "Get Your Money" butonu çıktı ama ssn istediğinden alamıyorum. Herhangi bir şekilde paypal bakiyesi ekleyebilir miyim veya tr hesabıma çekebilir miyim acaba ?



  • Merhaba, Sahte bilgiler kullandığınız için hesabınız kısıtlanmış. 2 şekilde para çekebilirsiniz. Ancak bunlar sizin için imkansız gibi.

    1. Paypal hesabınızı onaylatmak için adres kanıtı sağlayarak. (Sahte bilgiler nedeniyle imkansız)
    2. Paypal hangi ülkeye aişt ise o ülkeden bir banka hesabına çekmek. (Bunun için paypal hesabınızı kısıtlayacak ve 180 gün geçtikten sonra banka hesabına para çekme işlemini aktif edecek ve hesabınızdaki bakiyeyi banka hesabına çektikten sonra hesabınız tamamen kapatılacak.

    Paypal konumunun olduğu ülkeden bir arkadaşınız veya tanıdığınız varsa veya payonner yardımıyla bir banka hesabı ekleyebilirseniz bu şekilde kalan parayı alabilirsiniz. Diğer türlü parayı çekemezsiniz.

    Hesabınız kısıtlandığı için geri iade edilir mi bilmiyorum. Geri iade edip parayı başka birinin hesabına attırıp bozdurma yaptırabilirsiniz belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.