Şimdi Ara

Paylaşımlarımız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Arkadaşım ile birlikte açtığımız internet sitesinde tahminlerimiz bulunmaktadır. Yaklaşık 1 hafta oldu ve iyi kötü gidiyoruz.. Amacımız yorumlarımızı paylaşıp fikir alıp güvendiğimiz maçları vermek ve de sizin de yorumlarınızı alarak kesin kazanç elde etmeye çalışmaktır.

    Aşağıdaki linkten tıklayıp görebilirsiniz..

    Bugünkü Tahminlerim ;

    Dortmund Kazanır ve Real turu geçerdir. ( İddaa oranı 2.4 )

    Güvenim yüksektir.(8/10)

    Bol kazançlı günler :

    Not: Paylaşım ve analizlerimiz ayrıcawww.tahmincanavari.com paylaşılmaktadır... ( ADRESİNDEN NEDEN GÜVENİM OLDUĞUNU VE TERCİHLERİMİ NEDEN YAPTIĞIMI DETAYLI ANLATIYORUM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canberkberker -- 10 Mart 2013; 13:15:03 >







  • başarılar dilerim
  • İnceleyelim
  • Kuponumuz gelmiştir.. Lütfen takiplerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin bilgi paylaştıkça değerlidir..

    İyi akşamlar dilerim...
  • bravo panpa takibe aldık siteye bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ;

    Bugün resmen iddaa oranları diplerde… Bu sıralar kaybettikleri çok açık o yüzden size tahminlerimi vericem ama iddaa dan oynayanlara öncelikle sabır diliyorum..

    Juventus – Celtic : İlk maçda beklediğimden kolay geçti ve farklı galibiyeti alıp turu garantidiler.. Ama burası şampiyonlar ligi ben kesinlikle rahat çıkalım yenilsekde olur diyeceklerini düşünmüyorum ve gene farklı kazanacaklardır.

    Ms : 1 10/9 ORAN : 1.20

    H1: 1 10/8 ORAN : 1.80

    PSG – Valencia : Valencia son dk da resmen ipte sallanırken ayağının ucuyla tabureye değdi uzatmalardı ama dokunsalar gidecekler ve evinde baskılı gibi oynamış gözükselerde kontra ataklarda nakavt eden bir psg vardı.. ibra yok fakat açıksası yokluğu Valencianın iki as defansının olmayışı kadar önemli değil çünkü onun yerini dolduracak oyuncu var demiyim ama eksikliğide bir messi kadar hissedilmez.. O yüzden üstüne gelecek valencia yı bu seferde evinde yener…

    Ms: 1 10/9 Oran: 1.75

    Alba – Efes Pilsen : Seri bozuldu ve efes yenildi ama güzel bir oyunu çok iyi bir deplasmanda oynadı.. Önemli olan mesaj vermekti o mesajıda verdi.. Alba tabiki maçı satmayacaktır ama efes seriyi bulduğu andada çoşacaktır ve farklı yenecektir..

    Ms: 2 10/8 1.70 // H sız oynayabilen arkadaşlar için güven 10 …



    GÜNÜN KUPONU :

    471 Juventus – Celtic : h1 1.80

    472 PSG-Valencia : Ms 1 : 1.75

    720 ALBA – EFES : Ms2 (-6.5) 1.70

    ORAN : 5 .35

    GÜVEN 10 / 7

    BOL KAZANÇLAR DİLERİM..




  • Efeste Vujacic yok ve Pana maçında onun olmayışı belkide mağlubiyeti getirdi. Savo hariç 3 lük atabilen yok neredeyse
  • juventus maçına daha garanti olacağını düşünerek 1,5 üst oynadım sizce iyimi yaptım.
  • kolay gelsin takipteyim
  • Öncelikle hata yapmamışın ben juvenin tek başına 2 gol en azından bulacağını düşünüyorum. Bol şanslar umarım kazanırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    Efeste Vujacic yok ve Pana maçında onun olmayışı belkide mağlubiyeti getirdi. Savo hariç 3 lük atabilen yok neredeyse

    evet haklısın öncelikle güzel bir konuya değinmişsin.. 3. periyodun bilmem kaçıncı dk.sında geldi ilk 3 lugumuz.. Fakat o biraz sansızlık biraz da pana nın savunması ile ilgiliydi.. tekrarlancagını dusunmuyorum.. bol sanslar
  • Geçmiş olsun.
  • juventus handikaplı 1
    psg ilk yarı 1 oynadım
  • Anzhi – Newcastle:

    Anzhi evinde müthiş bir takım gerçekten iyi bir oyun oynuyor saha faktörünü hava durumunu hepsini çok iyi avantaj olarak kullanıyorlar , zaten etoo gibi bir gol makinaları var buna karşın newcastle ligde kalma mücadelesi veriyor neredeyse çift haneli sayılara gelecek kadar eksikleri varken Anzhi’nin çok rahat kazanmasını bekliyorum. En güvendiğim maçtır..

    MS 1 GÜVEN 10

    FB ÜLKER- MACCABİ :

    Fb ülker artık havluyu atmış durumda ligde de bahsettiğim gibi iyi değiller ama yıldızları sayesinde kazanıyorlar , eksik karşıyaka karşısında zorlanarak son dk larda kazandılar 2 sayı farkla.. Ksk nın iyi bir takım oyunu olduğunu söylemiştim ama Maccabi onlardan da 2 gömlek üstü maç sonu 2 amaçsız fener için bankodur.En güvendiğim 2. maç

    Ms 2 GÜVEN 9

    Plzen – Fenerbahçe :

    Bu maç aslında benim sonucunu merakla beklediğim bir sonuç. Plzen napoli gibi bir devi 2 maçda 5 gole boğarken kalesinde gol görmedi.. Napoli yedek falan da değildi . Gerçekten iyi bir takım oyunu oynuyorlar .. Sıradan oyuncuları yıldızmış gibi yükselebiliyor..Benım onemını vurgulamak ıstedıgım nokta Emre ve Meireless eksikliğidir. Fenerin orta sahasını toparlayan Emre çok büyük bir eksikliktir. Bunun acısını mutlaka çekecektir Fenerbahçe..Meireless ise yokları oynasada genede tecrübeli bir isimdi ve yerine büyük ihtimal oynacak Salihden daha verim sağlayabilirdi. Bunların ışığında Plzen i maalesef ki ilk maçda avantajlı skoru alacak olarak görüyorum..Alternatif arayanlar için Gol Var denebilir.

    Ms 1 GÜVEN 8




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    Geçmiş olsun.

    Evet işte korktuğum başıma geldi Paris maçı turu geçmek için 1-1 için oynadı ve de Efes maçını başarısızlık olarak görmüyorum..Çünkü sonuçda maçı kaç kere koparıp yakalattı kendini yani bence tahmin olarak başarılı efes açısından düşündürücü bir maç olmalı Oktay Mahmudi için..

    Dünkü şansızlığımızı bugün atacağımızı düşünüyorum..

    Lütfen Kuponlarla ilgili yorumlarınızı belirtiniz .. Tekrar belirtmek isterim bende sonuç da birşeyleri çabalayan birisiyim hatalarım olacaktır görmedğim noktalar..Tartışmak
    birşeyleri paylaşmak en sonunda mantıklı bir seçime yöneltir ve kazandırır..

    H vermedim çünkü çok farklı siteden oynayanlar varmış, dünde efes saolsun yada kerem mi desem atsa daha farklı olurdu.. Güvenimi belirttim..

    BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR...




  • maçları yorumlamanı beğendim inş kalıcı olursun dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

    maçları yorumlamanı beğendim inş kalıcı olursun dostum

    ben mantığımın söylediğini oynuyorum ve sürekli mesaj yazacağım günlerce üst üste yatsamda sonuçda ilah değilim ki olsam burda ne işim var =) Şaka bir yana buraya yazıyorum ki kendim tuttursam yada yattığımda insanlarla neden oldğunu tartışmak yada paylaştığımda atladığım bişi varsa görebilmek önemli olan nokta budur benim için. Sonuçda hepimiz kazanalım önemli olan nokta budur..Tşkler yorumun için...
  • Bol şans dostum bana göre bu günün bankoları Benfica-Anzhi-Tottenham evinde yener.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    Bol şans dostum bana göre bu günün bankoları Benfica-Anzhi-Tottenham evinde yener.

    Anzhi-Benfica ve Maccabiye bastım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    Bol şans dostum bana göre bu günün bankoları Benfica-Anzhi-Tottenham evinde yener.

    Benfica nedense bir türlü kafamda maçı bitiremedim dostum ve o yüzden oynamadım sanki berabere bitcekmiş gibi korktum umarım yanılırım ve kazanırsın. Anzhi ile aynı fikirdeyim seninle.. Tothe maçı ise ilgili fikrim Üst , gol var , 2-1 tot kazanırdı ama paylaşmadım onu en güvendiklerimi söyledim. Bakalım güzel bir gece olsun..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.