Şimdi Ara

pay to win olmayan oyun onerileri lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben normalde WoW oyuncusuyum fakat son zamanlardaki su dolar artısı vs zorlastırdı artık oynamamı ve yeni bir mmorpg aramaktayım.
    Fakat doğal olarak bedava olan oyunlar içinde biraz daha fazla para dokulmek gerekiyor. Bende Guild Wars 2 var fakat oyunun mantıgını hiç anlamadım amac ne , ne yapmak lazım anlamadım.
    Bedavalardan Rift online oynadım son level karakterim var ama parasız imkansıza yakın paralılarla eşit itemlere sahip olmak.
    Bana iyi ve kotu ozellikleriyle oyun onerebilirseniz cok sevinirim
    İlginiz için şimdiden teşekkürler



  • gw2 varmış işte başka oyun aramana gerek yok. Aç karakterini oynamaya başla amacını bulursun. O oyun bir pvp oyunudur. Haliyle sen oynadıkça karakterinden çok sen gelişirsin.
    wow da ne yapıyorsan bunda da onu yaparsın. Fakat gw2 pvp ağırlıklı bir oyundur. Sadece pve seven birisi isen wildstar final fantasy gibi mmo ları araştır.
  • kaldı mı böyle bir oyun acaba
  • Hero online , kingdom online , knight online , metin 2 , karahan , silkroad.
  • asdfghjklş

    buralarda ne işim varsa benim.. ya bu tür forumlar benim damak tadıma uygun değil yada ben soruları okumayı bilmiyorum. Gerçi her türlü yanlış yerde olmuş oluyorum.
  • Eskiden mantıklı cevaplar verilen guzel bir siteydi zaman hiç birşeyi aynı bırakmıyor
    Guild wars 2 pvp agrlıklı oldugunu biliyorum 80 level charlarım var oynadım ama beni sarmadı. Pay to win ağrlıklı olmayan daha zevkli oyun varsa onu oynamak isterim o yuzden danışmak istedim.

    @TearsForFears cevap için teşekkürler ama pay to win olmasın demek, para yatırmak zorunda olmadan oynayabiliceğim demek fakat senin onerdiklerin ne yazıkki eski ve berbat (!) oyunlar.

    Ben SWTOR , Rift , Tera F2P olarak en basarılı oyunlar olarak biliyorum ama Rift ne yazıkki oyle değil belirli bir miktar para harcamış olmama ragmen riftte daha fazla yatırmadan basarılı olmak cok zor.
  • Hocam şimdi bir çok b2p free ve p2w oyun oynamış biri olarak bir yerde her halükarda bir miktar para yatırman gerekebilecek. Rift oynadım bende uzunca bir süre yeni talentleri açabilmek ve bir çok mevzu hakkında para vermeden malesef oynanamıyor bi yerde. gw2 oynadım fakat ben biraz daha rp yi seven biri olarak pve ağırlıklı bir oyun arama içinde oldum. swtor çok zevk aldım gerek pve si gerek pvpsi gayet eğlenceli oynarmısın deseler bir grup arkadaş olursa tekrar başlarım ama swtor da para olmazsa olmazlar arasında. vindictus eğlencelik şuan daha 60 lvlim ama bir parasız oynamanın eksiğini görmedim. tera illaki aylık bir üyelik olmadan endgamede bitik. archeage desen çok iyi ama patron statüsü olmadan endgame de sıfırsın.

    Olurda swtor a başlamayı planlayanlar var ise bende inceden bir dokunurum oyuna.
  • İce cold kullanıcısına yanıt
    swtor eğlenceli evet f2p olduğundan beri baya gelişti arkadaşlarla falan biraz oynamıştık end game e kadar kasmamıştık çünkü oyun görünürde f2p adam sana etrafta koştur yaratık kes problem olmaz diyor ama banka kapalı trade kapalı haftada 3 kez pvp yap eee ben ne yapıcam bu oyunda moduna soktu oyunu bıraktım birde ek paket çıkıyor galiba oyuna onuda almak zorundasın galiba ben ne anladım bu işten hayır tamam para yatırılır falanda f2p diyip her ay bizden para alması saçma (edit : her ay para vericek olsam wow oynarım)

    tera hakkında nerdeyse hiç birşey bilmiyorum arkadaşlarla girmiştik onada ne birşey okudum ne araştırdım oyun hakkında sırf zaman geçsin eğlenelim kafasındaydım ama zevkliydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D Nihilus -- 5 Aralık 2014; 19:27:07 >
  • Orda saydığım tüm oyunlar p2w :) Ama bence daha iyiler saatlerce vakit ayırmak zorunda kalmıyorsun.
    Ben ingilizcem yetersiz diye oynamıyorum çoğunu.
  • guild wars 2 tabiki hem her ay para vermek zorunda değilsin hemde f2p bir oyun değil. haliyle hem çoluk çocuk yok bebe yok hemde işin gücün çıktı oynayamayacağın zaman dertlenmiyorsun.
  • Zaris yazı yazınca aklıma geldi archeage bakabilirsin 50 lvlım arkadaşın kurduğu bir guild var onlarla takılıyorum eğer ona başlamak istersen bana ulaşabilirsin ts falan var guild international olmasından dolayı türk yabancı karışık oyunun premiumu diyebileceğimiz patronu oyun parasıyla alabiliyorsun ama oyunun piyasası çöktü galiba toplamda max 180 gold falan gelen patron 360 gold oldu
  • Aklıma Vindictus, C9 ve Rust geldi ama artık mmorpg ağırlığı kalktı piyasadan paso moba çıkıyo
  • Çok oyun denedim ama gw2'den başka eşitlik üzerine, p2w'siz oyun bulamadım. Hack de hiç görmedim desem yalan olmaz.
    Gw2'nin tek eksiği firma expansion yada yenilik getirme taraftarı değil oyunu saldılar öyle olduğu gibi devam ediyor, amaç yada grind olarak kasacak bir hedef de belirlemiyorlar. Pvp yapıyoruz belki ama tek amaç eğlence, bir amaç doğrultusunda kastırmıyor oyuncuyu. Problemi bu.
    Diğer tüm yeni oyunlarda ise gerçek para ile oyunun kralı oluyorsun malesef, gerçek hayatta ultra zengin değilsen oyun içinde iyi yerlere gelemeyeceğini bildiğinden oynamanın bir anlamı kalmıyor. Gw2'nin ödeme ve eşitlik sistemini archeage tarzı detaylı oyunlarla birleştirselerdi piyasayı siler süpürürdü bunu akıl eden firma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gw2 10 numara oyundur ama ömrü 1 aydır 1 haftada 80 e vurur 2 haftada endgame itemı çakarsın sonrası skin falan filan anlayacağın mmorpg gibi değil mmo moba herkes eşit


    archeage öneririm para yatıranlar avantajlı ama f2p oyuncularda oynayarak gerçek parayla alınan şeyleri alabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 11 Aralık 2014; 15:36:33 >
  • Wow kadar basarli mmo yok ne yazikki, tek birakamadigim oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.