Şimdi Ara

PATRİCK VİEİRA İNTER'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Patrick Vieira, FC Inter'de
    İtalya'da yaşanan şike skandalının ardından Serie B'ye düşürülen Juventus’un Fransız futbolcusu Patrick Vieira, 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında FC Inter’e transfer oldu.







    İtalya’da yaşanan skandal nedeniyle ikinci lige düşürülmesine karar verilen Juventus'ta takımdan ayrılan yıldız futbolculara Patrick Vieira da eklendi. Siyah-beyazlıların geçen yıl temmuz ayında Arsenal'den 20 milyon Euro’ya transfer ettiği Fransız futbolcu, İtalyan ekibi FC Inter ile anlaştı.



    Milano kulübünün başkanı Massimo Moratti, Fransız futbolcuyla her konuda anlaştıklarını sağlık kontrolünün ardından 4 yıllık resmi sözleşmenin 1-2 gün içinde imzalanacağını söyledi.



    Önümüzdeki sezona Serie B'de başlayacak olan Juventus’tan, daha önce de Fabio Cannovaro, Emerson, Zambrotta, Thuruam ayrılmıştı.



    Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Didier Deschamp, başka hiçbir oyuncunun takımdan ayrılmayacağını açıklamasına rağmen, İtalyan basını, Buffon ve Zlatan İbrahimovic'in Milan ile anlaşmasına kesin gözüyle bakıyor







  • adam üzülmüştür zaten juventusa geldiğine ama şimdide interde baya takım değiştirdi alışması zor olacak
  • Patrick viera bana göre dünyanın en iyi ortasaha oyuncusu onun ilk basından beri arsenalden ayrılmasına karşıydım.Ona arsenal forması çok yakışıyoduuu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.