Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.041
Cevap
47
Favori
280.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Sıfırdan başlayacaklara biraz korkutucu gelebilir oyun.
    Şu buildi ile başlayabilirsiniz;https://www.pohx.net/
    Poe planner sitesine girip pastebin kodula buildi import edin. Akabinde buildi net olarak görebilirsiniz.
    Begenmediyseniz başka builde olur.

    Kolay, ucuz, tank ağırlıklı bir build.

    Takildiniz yerleri buradan sorun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İş yoğunluğu olan ve yeni başlayacak oyunculara hiç hitap etmiyor, o yüzden başlamama kararı aldım. Diablo III daha casual oyunculara yönelikmiş, onu satın aldım beğenecek miyim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Onun metasi çok keskin. Bin saatten fazla oynadım diabloyu. Top oyuncuların itemlarini dizip oynuyorsunuz. Bu kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Level 94 necromancerım var, en son 2-3 yıl oldu oynayalı, baron başlıklı skeletonlarla oynuyordum 16 level maplerde, şimdi girdim oyuna 10 level maplerde öle öle sıkıldım, birde yeni build yapmak çok uğraştırıcı, zibilyon tane eşyayla, jeweller, gemler, biriktirdiğim bir miktar var ama, birde oyun değişmiş exalted orblar para etmiyor galiba artık, herkes divine orba sarmış ne alaka anlamadım.


    Oyuna ara vermemin sebebide level kasarken olmadık yerde ölebiliyor insan, bütün experience uçuyor, 90 lardan sonra çok can sıkıcı oluyor.


    Şimdi tekrar başladım necromancer ın minion ordusuyla gezmesi çok hoşuma gidiyor ama şu anda nerf yememiş öyle bir build kalmamış offical foruma baktımda


    Aranızda oynayan varsa guild vs, tek başıma ne yaptıysam yaptım ama guild veya arkadaşlarla oynamak daha keyiflidir muhtemelen, donanımhaberde de konusu olduğunu yeni gördüm.

  • Arkadaslar herkese merhaba oyunu aktif olarak oynayan varsa;
    Benimle birlikte Twitch'te BebeTheGod izle!https://www.twitch.tv/bebethegod?sr=a
    Bu arkadasi takip etmesini oneririm hazirladigi pob lar vs oyunu ogrenebileceginiz en iyi adres

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar poe2 çıkacak biliyorsunuz.
    İlk oyunu hiç oynamadım. Poe2 update olacak mı gelecek yoksa ayrı bir oyun mu
    Su an oyuna başlasam saçma mı olur 2 yi mi bekleyeyim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    benimde aklımdaki soru bu, takip

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    PoE 2 için daha çok reklam amaçlı yapılan bir isim değişikliği demek mümkün. Aslında sürüm güncellemesi. Ama büyük bir güncelleme. Şu an oyun 3.21 sürümünde. PoE 2 dediğimiz oyun ise aynı oyunun 4.0 sürümünün başlangıcı olacak. Elbette bazı mekanikleri değiştiriyorlar ve bu değişiklikler oynanışı büyük ölçüde değiştirebilir. Ama genel mantık değişmeyecek. Oynadığımız oyunun daha geniş kapsamlı daha iyi grafikli ve muhtemelen atmosferi daha tatmin edici hali olacak. Şimdi başlamak oyundaki mekanikleri öğrenmek adına bir avantaj. Çünkü ilk kez oynayacak birisinin bütün mekanikleri çözmesi aylar alabilir. Benim tavsiyem PoE 2 beklememek...


    Bu ayın 28'inde ExileCon var orada PoE 2 ile ilgili daha fazla bilgi verilecek. Şimdi normal ligde bir hesap açıp mevcut hikayeyi bitirmeye çalışırken belirli şeyleri çözersiniz ve yeni lig 18 Ağustos dendi ama kesin olmadığı söylendi o tarih geldiğinde ise o lige sıfırdan başlarsınız. Bundan sonrası benim tahminim elbette ExileCon geldiğinde kesin tarihler açıklanır ancak 18 Ağustos tarihinde başlayan lig muhtemelen PoE 2 öncesi son lig olma ihtimali yüksek. Normal bir lig 3-4.5 ay arası değişiyor. Ancak bu lig yeni sürüme geçiş ligi olacağından muhtemelen 5-6-7 ay civarı sürebilir. Tam tarih vermek mümkün değil. Yani PoE 2 bekleyeyim derseniz en iyi ihtimalle yarım sene beklemeniz lazım ve bu bekleyişi oyun çıktığında oynarım şeklinde beklemek yerine başlayıp oyunu çözmek ve PoE 2 çıktığında daha tatmin edici şekilde bilerek başlamak daha doğru.


    Bunu göz korkutmak için söylemiyorum ancak bu uyarıyı yapmam gerekiyor. PoE yeni oyuncular için zorlayıcı bir oyun. Oyuna başlayan ve bırakan çok fazla oyuncu oluyor. Harici site ve uygulamalar zorunlu diyebiliriz. Kamera açısı alışkın değilseniz zorlayabilir. Trade sistemi yoruyor. Oyun çok kapsamlı olduğu için oyunu öğrenmek adına ciddi şekilde kafa yormak ve oyuna zaman ayırmak gerekiyor. Bu yüzden bu oyunu oynayan birisi sabırlı ve kararlı olmalı. PoE günde 1 saat kafa dağıtmak için girilebilecek bir oyun değil. Daha fazla zaman ayırmanızı isteyen bir oyun. Bu yüzden oyuna başlangıç yapılacaksa bunlar bilinerek başlanmalı. Aksi takdirde oyuna girince sudan çıkmış balığa dönebilirsiniz.





  • Tritlum kullanıcısına yanıt

    güzel özetlemişsin hocam.


    bu arada exilecon 29 temmuz türkiye saati ile gece 01'de başlayacak.

  • Oyunun çıkışı ve neler içerdiğini paylasacaklar. Hazır Diablo ile tekrar tür popüler olmuşken, poe bu fırsatı güzel kullanacaktir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayını 45 dk dır izliyorum ve şunu anladım ki D4'ü mezara soktular, yeni sezonda tüm charları nerfleyip oyunu rezil eden d4 dev. şu yayını izlesinlerde ibret alsınlar  

  • Kapalı beta 7 June 2024

  • ilk once 2020 de gelecek dediler, sonra oyuncularda ve yayincilarda bu sene sonuna dogru cikar beklentisi olustu. simdi de 2024 un ortasi diyorlar. Acikcasi 2025 den once gelecegini sanmiyorum. Peki oyun bu kadar gecikecekti, neden poe nin lig kalitesini bu kadar dusurdunuz?


    poe2 nin ayri bir oyun olmasina sevindim, fakat iki oyunu da ayni kalitede idare edebileceklerini dusunmuyorum. Umarim poe bir gibi hizlidir, yoksa oynayacagimi dusunmuyorum

  • Adamlar 6 yeni class yüzlerce yeni mob ve boss getiriyor oyuna, skill gem sistemini daha da geliştirmişler ki zaten rakipsizdi, primary ile doldur secondary ile harca türü basit oynanışın yanında devrim cidden. Skill tree de elden geçirilmiş, daha zengini nasıl olur hayal bile demeyeceğim craft sistemine ne yapmışlar acaba?


    PoE sonrası, Diablo ismi çokdan ölmüştü maalesef. Üzücü ama Blizzard ile Activison birleşmesi sonrası kaybedilen kan ve son 2 senede yaşanan skandallarla Blizzard öldü, sadece ismi kaldı geriye, tıpkı Diablo gibi.

  • Çok geç tarih vermişler ya. Ayrıca iki oyuna aynı anda yetişebilirler mi ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Valla abi erken çıkması da iyi değil, rakiplerin durumu ortada. Adam gibi oynanabilecek hale gelince çıkarsınlar en güzeli bence.

  • Path of Exile 2 Trailer:



    GameSpotyoutube
    Check out the latest Path of Exile 2 showcasing the many classes you can play in the latest iteration including the Monk, Huntress, Sorcerer, Druid and more. Learn more about the upcoming game! #pathofexile2 #poe #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=DQxe4AupLew
  • Patch of Exile 2 Offical Gameplay.


    Monk ve Sorcerer classlarıyla oynanış, boss fights ve daha fazlası:


    GameSpotyoutube
    Check out a 29 minute gameplay demo of Path of Exile 2 that was showcased during Exilecon 2023. We get a glimpse of Act 3 showcasing the Monk and Sorcerer. In addition, learn about new mechanics for weapon swapping, how skill gems work, character breakdowns, and some boss fights! The beta for Path of Exile 2 is coming June 7, 2024. 0:00 Intro 0:10 Monk Gameplay 1:21 Silverback Blackfist Boss Fight 5:21 Open World Quests 6:00 Monk Exploration and Combat 10:31 Blackjaw, The Remnant Boss Fight 16:04 Sorcerer Gameplay 18:08 Sorcerer Comet Skill 19:05 Staff Utilities Breakdown 21:10 Skill Gem Explanation 23:30 Weapon Swapping Breakdown 27:05 Zicoatl Warden of the Core Boss Fight #pathofexile2 #poe #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=6-NcZw_Rh1Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exploitgaming -- 29 Temmuz 2023; 15:41:57 >
  • Konu sahibi ana başlığı elden geçirse güzel olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exploitgaming kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de. İlk oyunu bırakıp, ikinci oyundan ilerleseler çok daha erken çıkarmış sanki. Hype bittikten sonra çıkarmaları da kötü olur. Hali hazırda Diablo tarafından geçip bu oyunu oynamak isteyen kitle varken üstelik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.