Şimdi Ara

Patch sonrası itemler ve Raid Finder hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Oyunda acemi sayılırım, patch'den evvel oyuna ara vermiştim(ki başlayalı 2-3 ay olmuştu). Yaklaşık 2 aylık aradan sonra dün tekrar girdim oyuna ama itemler hakkında acayip kafam karıştı.

    Ayrılırken 350 ilvl prot. pala ile valor kasıyordum, şimdi aynı itemler Jp ile alınıyormuş. Chest aldım birikmiş JP ile, random dg girdim, End Time çıktı, neyse basit geldi 350ilvl ile tamamladık, aynı partiyle WoE devam ettik. Plate chest, pants falan düştü baktım aynı 378ilvl pek de ahım şahım fark yok, denk itemler. Hadi onu geçtim, set efekti için jp olandan 2 parça yaptım hazır valor cap doldururken bu sefer de raid finder itemleri keşfettim. Valor ile 1 chest 3 haftada alınıyor da raid finder itemleri daha iyi şimdi twilight droplarıyla 378 yapıp valor beklemeden raid findera mı abanmak lazım? bilemedim ki. Bizim guilddekiler de pek bilgili değil henüz raid finder konusunda zor mu kolay mı 378 yeter mi falan diye sordum bişey diyemediler. Nasıl raid finder zor mu? Kullanışlı mı, ne kadar zamanda raidi topluyor? Açıkçası hiçbir strateji belirleyemedim çok kafam karıştı, 350 ilvl iken ihtiyacım olan plate'i droplayıp çöp gözüyle bakıyorum gidip jp ile 378 alıyorum, Valor kasıp raid finder'a göz dikiyorum böyle heryerden bir parça item geçirdim üstüme


    Başka bir soru; normalde raid progress haftada bir sıfırlanıyor ya, her heroic dg'de günde bir kez random girmedikçe.. Şimdi raid finder olayı da random, bir haftada birden fazla kez girilebiliyor mu?

    Tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...







  • Raid findera dps olarak gir, afk olmadığını kanıtlamak için hareket et yeter.

    Raid finder itemleri pek işe yarayan itemler değil ama ds ye girmek için gerekli itemleri oradan toplayabilirsin.Tabi LFR de birşey kazanmak için resetten önceki son günlerde git, yoksa ninjalar yüzünden çok itemi sebepsiz yere kaçırırsın.LFR nin amacı hiç raide giremeyenlere raid ortamını göstermek, yani seviye olarak kolay ve verdiği lootlarda ona göre.

    Yeni tier itemleri gelince eski tier itemlerini justice ile alınabilir yaptılar.Dungeon, justice veya FL, artık hiçbirinin kullanılırlığı kalmadığı için aralarındaki farkta pek önemsenmiyor.LFR de şansın varsa 2-3 haftada birçok item toplayabilirsin.Ama dediğim gibi, sırf LFR itemleriyle normal raidde top dps gibi kahramanlıklar yapamazsın.

    Raid findere haftada birden fazla kez girebilirsin ama ilk girişinde kestiğin bosslardan ne düştüyse onları rollayabilirsin.Birşey kazanamamış olsan veya düşen itemler işine yaramıyor olsa bile tekrar o bossu kestiğinde loot alamazsın, bir nevi normal raiddeki bossa savelenmiş gibi yani.Raid finder farketmişsindir, 2 parçaya ayrılıyor ve her ikisinde de son bossları öldürünce 250 valor veriyor.Geri kalan 500 valorun 100ünü BH bossuyla, diğer 400 ünüde 3 random DG yaparak kasabilirsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.