Şimdi Ara

Passolig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar passolig aldınız mı bende sizin yorumlarınıza göre alıcam. Sorularım şunlar
    1- Bukart yerine ulaşımda kullanılabiliyor mu?
    2- Her ay hiç kullanmasan bile 15 tl veriyormuşsun doğru mu ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: twinse71

    Arkadaşlar passolig aldınız mı bende sizin yorumlarınıza göre alıcam. Sorularım şunlar
    1- Bukart yerine ulaşımda kullanılabiliyor mu?
    2- Her ay hiç kullanmasan bile 15 tl veriyormuşsun doğru mu ?


    Evet
    Evet.
  • Passolig yılda bir para ödeniyor diye biliyorum ben de bir şey sorayım passoligin arkasında nereyi imzalayacağız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brondby IF

    quote:

    Orijinalden alıntı: twinse71

    Arkadaşlar passolig aldınız mı bende sizin yorumlarınıza göre alıcam. Sorularım şunlar
    1- Bukart yerine ulaşımda kullanılabiliyor mu?
    2- Her ay hiç kullanmasan bile 15 tl veriyormuşsun doğru mu ?


    Evet
    Evet.


    Aylık değil hocam yıllık olması lazım.
  • almadım almayacağım mutluyum
  • galatasaray passolig i alırsam misal olarak balıkesir-aksihar maçına gidebilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilaldincer

    galatasaray passolig i alırsam misal olarak balıkesir-aksihar maçına gidebilir miyim?

    Evet.Sadece şöyle bir şey olabilir ki bu normalde de vardı.Balıkesirspor yönetimi biletleri cıkardıktan sonra der ki ilk 5 gün sadece Balıkesirspor passoligli taraftarlarımıza satış yapacagız sonrasında diğer passolig kartlılar için satış başlayacak diye bir acıklama yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'a şükür almadık, almayacağız. Takımımızı tesislerde bağrımıza basıp stada yollayacağız, u21 takımımızın maçlarında varolacağız. Bugüne kadar Bursaspor için ömrünü adamış insanlarla dolu bu tribün, fizanda maç olsa oraya deplasman yapacak kemik tayfamız var çok şükür. Ama hiç bir zaman dayatmaları kabullenmeyeceğiz, sistemin kölesi olmayacağız e-bilete sonuna kadar karşıyız biz müşteri değil taraftarız.

    "Bizim, sokaklarda dizlerimiz yara bere içinde oynarken gönül verdiğimiz futbolda e-bilete yer yok."
  • Bence E-bilet faydalı, tabi bunun passolig olarak ticari marka olmasını kabullenmiyorum.
    Bir sürü bilinmeyenler var. kart aidatı vs. Beni mecburen AktifBank müşterisi yapması vb.
  • Almayın beyler. Yemin edıyorum salak yerine koyuyorlar bizi.

    Hükümet yandaşı çalık grubuna para kazandırırsınız başka hıcbırsey değil.

    Ayda yılda bir maça giden adam nolcak. Bu uygulamanın sürekliliği yok. Söyilim boşuna paranız gitmesin
  • Eğer yönetim gerçekten takımları düşünüyosa kaldırır bu uygulamayı evinde deplasman yaşayan takımlar var !
  • #SUSMAHAYKIRE-BİLETE HAYIR !!!
  • Anayasa Mahkemesi erken karar verir umarım. Passolige hayır.
  •  Passolig

     Passolig


    Pes etmek yok, boyun eğmek yok! SUSMA HAYKIR E-BILETE HAYIR!




  • Hani karşıydı Bursaspor taraftarı ? Dün stadı niye doldurdu o zaman ? Nerde kaldı dik duruş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Hani karşıydı Bursaspor taraftarı ? Dün stadı niye doldurdu o zaman ? Nerde kaldı dik duruş..

    Kendimi bildim bileli Teksas tribünündeyimdir iç saha-dış saha farketmeksizin her zaman takımımızın peşinde olduk. Öncelikle bu passolig zımbırtısı daha ilk duyurulduğunda 2012 yılında ilk tepkiyi resmi açıklamayla Teksas tribünü vermiştir ebilet varoldukça biz statlarda olmayacağız diyerek.

    Bu sezon ligin başından beri eğer maçlarımıza biraz göz attıysanız stadımızın %80'inin boş olduğunu görmüşsünüzdür. Beşiktaş maçında bile stadımızda 6.500 kişinin olması herşeyi açıklıyor zaten. Passolig olmadan önce normalde her maçımızın full olduğunu zaten herkes biliyor. Ben ve benim gibi passoligi kabullenmeyen, tepki gösteren binlerce insanın tek istediği statların boş kalmasıdır zaten. Bende bu mücadelede bu sezonki boş stadımızı gördükçe tribünümle gurur duydum. Aynı şekilde Gs stadının yarısı boş kaldı yine mutlu oldum, ksk maçları boş oldu yine mutlu oldum aklıma gelmeyen diğer boş kalan statlarda dahil. Türkiyede bu zımbırtıya en iyi tepkiyi veren tribünlerde Karşıyaka ve Bursaspor tribünleridir zaten.

    Gelelim dünkü Fb maçına. Bursa'da heryerden passolig alın çağrısı yapıldı haftalardır. Fabrikalarda işçilerine yüzlerce bedava passolig veren mi dersin, her türlü çağrılar vb yapıldı insanlara passolig sattırabilmek adına. Bunların akabinde bizden çoğu kişi biliyordu dünkü maçta doluluk oranın daha fazla olacağını. Ancak dikkat ettiyseniz ne bi beste söylenebildi doğru düzgün ne bi devamlılık oldu çünkü stadın tamamı salt Bursasporlu değildi. Yani dünkü maçta 1 maçlık passolig çıkartanlarda çoğunluktaydı bunu klasik Bursaspor maçlarının atmosferini bilen her insan az çok anlamıştır zaten. Her halükarda bende o doluluğu görünce yazıklar olsun diyerek kendi renktaşlarıma, bu illeti alan renktaşlarıma söylemediğimi bırakmadım desem yeridir. Ama bugüne kadar ki yapılmış protestomuzu kimse görmezden gelmesin mümkünse.

    Bizim tribünümüzün Teksas set pankartı Bursa Atatürk Stadında değil aynı gün öğle saatlerinde Vakıfköy'de(altyapı tesislerimiz) Fb ile karşılaşan U21 takımımızın maçındaydı. Bu tribünü temsil eden o üstte attığım fotoda da gördüğünüz gibi Efsane kılıçlı Texas pankartı, 3.ligteki Bursaspor basketbol takımının yanında her maç salonlarda görebilirsiniz, U15, U16, U17, U21 maçlarında altyapı tesislerinde görebilirsiniz yıllardır görmediği stat, görmediği deplasman olmayan o efsane pankartı bu zımbırtı kalkana kadar statlarda görmediniz ve görmeyeceksiniz bizlerde o pankartın arkasında duran bu lanet olası düzene karşı mücadeleyi sonuna kadar sürdürecek insanlarız..

    Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Bizler asla vazgeçmeyeceğiz. E-BİLETE HAYIR!




  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu iğrenç sistemin başladığı günden beri Bursaspor taraftarının göstermiş olduğu dik duruş çok dikkatimi çekmişti ve dün ki maçı görünce şok oldum. En başta FaşşoLig'e karşı olan taraftar grubu dün stadı tıklım tıklım doldurmuştu. Bugüne kadar ki gösterilen dik duruş bi anda dışardan bakıldığında boşa çıktı bilginiz olsun. Çünkü bu sistemi getirenler diyecek ki ; Bakın istenildiğinde nasılda doluyormuş stat diye...

    Keşke maç dün yine boş bir statta oynansaydı dik duruş adına. Söylediğin doğrudur Texas grubu olmasada bedava FaşşoLig dağıtıldıysa insanlar gider normal olarak. Ama üzüldüm dünkü tabloyu görünce...
  • nolamaz kullanıcısına yanıt
    İnsanların şaşırması tepki vermesi normal hocam sizinde söylediğiniz gibi en iyi direnen tribünlerin başında gelirken birden dolu tribüne oynamak tuhaf tabi.. Dün stadın büyük çoğunluğunun dolu olmasının savunulacak bi tarafı yok zaten. Diyorum ya maç daha başlamadan kahroldum o tabloyu görünce bende. Tek maçlık kart çıkartan diğer takımlılar, kararsız durumda olup birden gaza gelip alanlar ve bedava kart alanlar dün o tabloyu görmemize sebebiyet verdi.. İnsan 1 sezon sabretse takımının maçına gitmese ölmez ama işte bunu her kafaya anlatamazsın. Kasımpaşa maçında dünkü tribünün yarısı olmaz ama önemli olan fb maçında da stadın boş kalmasıydı. Biz tepkimize hala devam ediyoruz Bursada bi çok insan var almayan ve almayacak olan.. Her ne kadar insanı soğutmuş olsalarda şu kirli işlerden, umarım bu iğrenç dayatma bi an önce kalkarda tribünün gerçek emekçileri sahneyi tekrar geri alır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Hani karşıydı Bursaspor taraftarı ? Dün stadı niye doldurdu o zaman ? Nerde kaldı dik duruş..

    Dün maçta Bursaspor atkısı, forması giymiş fakat Bursasporla alakası çok insan vardı. Bunlar bir sonraki maça gelmezler zaten. Malesef bizim protesto için verdiğimiz boşluktan bunlar yararlandı.

    Birde bunlar dışında "Dik duruş" vs. konularla çokta alakası olmayan kahve milleti insanda bu maçla gaza gelip passolig alıp maça gitti. Ama tribünlerin kemik kitlesi hala maçlardan uzak duruyor. Ben şahsen sadece 3. ligteki Basket maçlarımıza gidiyorum.
    Ama Tr kupasında passolig uygulanmazsa tabiki yerimizi alacağız. O zaman protestonun boyutu daha net ortaya çıkar. Tr kupası maçlarında bilet bulmakta zorlanırız diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.