Şimdi Ara

Passat Motor Yağ Eksiltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ismim ramazan 3-4 ay öncesinde 2003 model passat 2.0 araç aldım aracı exper raporu istedim araç kaporta olsun motor olsun çok iyi dediler aracı aldım yagsını değiştirdim tringerini felan değiştirdim 3-4 ay sonra yag eksik diye uyarı verdi araç 400 km yol yaptım 1.5 litre yağ eksiltti araba servise gittim gösterdim aracı dediğiniz gibiyse eğer üst takım değişecek dediler segmanlardan yag atıyo terleme var dediler maliyeti ise 1500 ile 3000 tl arası olur dediler. Benim sormak istediğim yer aracı yaptırsam mı iyi olur satsam mı araçta damla boya yok motordaki o sorun dışında memnunum sizin görüşleriniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim ?



  • yaptır bin araca derim ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rmc_91

    Merhabalar ismim ramazan 3-4 ay öncesinde 2003 model passat 2.0 araç aldım aracı exper raporu istedim araç kaporta olsun motor olsun çok iyi dediler aracı aldım yagsını değiştirdim tringerini felan değiştirdim 3-4 ay sonra yag eksik diye uyarı verdi araç 400 km yol yaptım 1.5 litre yağ eksiltti araba servise gittim gösterdim aracı dediğiniz gibiyse eğer üst takım değişecek dediler segmanlardan yag atıyo terleme var dediler maliyeti ise 1500 ile 3000 tl arası olur dediler. Benim sormak istediğim yer aracı yaptırsam mı iyi olur satsam mı araçta damla boya yok motordaki o sorun dışında memnunum sizin görüşleriniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim ?

    bence satmaniz yarariniza olacaktir. yaptirsaniz bile size satarken getirisi olacagini dusunmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servise goturursen o fiyati verirler. yalnizca segman degisecekse 100 lira masrafi var demektir. tabi segman degisebilmesi icin ya motorun tumuyle sokulmesi gerek ya da alttan izin veriyorsa karter acilip pistonlarin sokulmesi gerek. motor sok-taka da 500 lira para alirlar en assa.

    yetkili servise bitik motor goturmeyin bosuna cunku yetkili kisiler tarafindan yapiliyor sandiginiz tum motorlar aslinda yetkili srvisler tarafindan sanayideki rektefiyecilerde yaptiriliyor.
  • Araba kaç km de ?
  • eğer düz 2.0 benzinli motorsa herhangi bir özel servise götürün. çok daha ucuza rahatlıkla halledebilirsiniz. araç temizse yaptırıp kullanmanız taraftarıyım.
  • aracım 149 bin km de
  • Aracınız temiz ve başka sorunuda yoksa yetkili servisin dışında maximum 750-1000 civarına hallederler sanırım,sonuç itibari ile 2.el alınan her aracın masrafı olur,lastiği bitmiştir,trigeri değişmemiştir,balataları bitmiştir,frenler bitmiştir,yağ değişim,buji,antifiriz yani bunu açabiliriz uzarda uzar,demek istediğim aracınız genel anlamda temiz ise kazasız belasız hayırlısı ile kullanın bencede.
  • Orijinal 149 bindeki bir araç yağ eksiltmesi yapmaz, eğer km oynanmamışsa tamirini yaptırıp binin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.