Şimdi Ara

Passat B7 için ön hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Passat B7 aracımın orjinal ön hoparlörü patladı. Bu yüzden yeni almak istiyorum lakin internette cevabını bulamadığım bir sorum var. Ben anfisiz arabaya Midrange satın alıp takmak gibi daha önce yaptığım bir hatayı tekrarlamak istemiyorum. Aracımın orjinal ses sistemi o kadar basslı ve o kadar temiz ses veriyordu ki, aracında onca para harcanmış kurulu ses sistemi olan kişiler benim araçta ki akustiğe çok özeniyorlardı. Ve bırakın camı çerçeveyi vites körüğünde bile ufak dalgalanmalar yarattığı kadar güçlüydü ön hoparlör. Yeni hoparlör almak istiyorum ve sormak istediğim soru şu;


    Yeni hoparlör aldığımda tekrar aynı verimi alırmıyım? Anfi taktırmak gibi niyetim yok sadece eski haline dönsün istiyorum gayet memnundum. Mesela JBL Stage 2-3 gibi hoparlör beni memnun eder mi eskisi gibi? Bu işler böyle yürümüyor derseniz gidip çıkma veya orjinal B8-B7 hoparlörü alacağım. Şimdiden tavsiyeriniz için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venusse -- 15 Nisan 2024; 15:1:25 >







  • Venusse V kullanıcısına yanıt
    passat için konuşuyorum. sonradan takacağınız aftermarket coaxiel hoparlörler orjinalin yerini tutmaz. temiz orjinal sıfır yada çıkma bulabilirseniz orjinalini eskiden olduğu gibi mümkün olduğunca hava kaçırmayacak şekilde montajlayın. amfi işine girerseniz işler yine karışıyor. ana ünite orjinal kalırsa amfi çıkışı olmadığı için sorun burda başlıyor. ana ünite kaliteli amfi çıkışlı bir ünite ile değişirse iş çözülür. yoksa dönüştürücü mecbur kalmadıkça takılmasını önermiyorum. siz amfi işini netleştirin ona göre öneride bulunurum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    Hocam amfi takıp arabanın orasından burasından kablo geçirmemekte kararlıyım bide amfiyle uğraşmaya hiç gelemem. Öneriniz varsa en kaliteli bass ve sesi alabileceğim marka modeli söyleyebilir misiniz? Çıkma almak istemiyorum pek içime sinmiyor çünkü gene bozulacak en fazla 1 yıl dayanıyor. Bütçe sorunum yok gerekirse aliexpress üzerinden en kaliteli markayı sipariş ederim. Yeter ki bilginiz varsa aynı sesi bassı verecek ve daha uzun ömür hayatta kalıcak modeli önerin çünkü aracı uzun süre satmayı düşünmüyorum ve 7 8 ay sonra tekrar hoparlör derdim olsun istemiyorum. Teşekkürler yanıtınız için.

  • Venusse V kullanıcısına yanıt
    bişey değil. servise gidip orjinal hoparlörleri sipariş verin kesin çözüm. sonradan ne takarsanız takın dediğiniz şartlarda olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 15 Nisan 2024; 20:47:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.