Şimdi Ara

Pasaport kaydı ipucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım iPhone 4'ün pasaport kaydını yaptırmak için ne zaman gitsem Turkcell sistemde teknik sorun var diyor ve kayıt yaptıramıyorum. Bir haftadır cihazı kullanıyorum..bir tarftan onun kapanması gibi bir sorun var diğer taraftan da pasaport süresinin dolması...Kaydedenlerin tavsiye edeceği bir şey var mı? Turkcell, Vodafone, Avea'dan hangisinden kayıt etmek lazım, veya fark etmiyor mu? Şöyle ki MCKS (Mobil Cihaz Kayıt Sistemi) ile görüştüm onların dediğine göre sistemleri çalışıyor, operatör tarafında sorun vardır ona da biz bir şey yapamıyoruz diyorlar... Turkcell'in farklı TİM'lerinde bu iş değişkenlik gösterir mi? Yani birinde sistem çalışmazken diğerinde çalışıyor olabilir mi?

    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.



  • vodafone adına konuşuyorum. birisinde hata veriyor sonra gelin dedi. diğerine gittim sorun yoktu. farklı yerlere gidin hatta vodafone, avea'ya da gidin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skeleton

    Yeni aldığım iPhone 4'ün pasaport kaydını yaptırmak için ne zaman gitsem Turkcell sistemde teknik sorun var diyor ve kayıt yaptıramıyorum. Bir haftadır cihazı kullanıyorum..bir tarftan onun kapanması gibi bir sorun var diğer taraftan da pasaport süresinin dolması...Kaydedenlerin tavsiye edeceği bir şey var mı? Turkcell, Vodafone, Avea'dan hangisinden kayıt etmek lazım, veya fark etmiyor mu? Şöyle ki MCKS (Mobil Cihaz Kayıt Sistemi) ile görüştüm onların dediğine göre sistemleri çalışıyor, operatör tarafında sorun vardır ona da biz bir şey yapamıyoruz diyorlar... Turkcell'in farklı TİM'lerinde bu iş değişkenlik gösterir mi? Yani birinde sistem çalışmazken diğerinde çalışıyor olabilir mi?

    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

    Tavsiyem oraya son birkez gidin ve yine çalışmıyor derler ise telefonlarının ya da internetlerininmi kesik olup olmadığını sorun. Gelen cevaba göre tepkinizi koyun derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.