Şimdi Ara

Parmağım kırıldı, çaresi yok diyorlar :(((((8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adminlerden ricam yanlış konuya açmış olsam da taşımanız. Şuan çaresizlikten dolayı buraya yazıyorum

    Merhaba arkadaşlar benim sağ elimin orta parmağı oblucia compuesta adında bir kırık var(1 hafta önce oldu). Halı saha'da kaleci yaparken top gelme sonucunda oluştu :(

    Şimdi benim sağ bileğimde 3 sene önce kırılma sonucu platin takmışlardı. Doktor sağolsun yara izi dışında hiçbir problemim yoktu.

    Şimdi benim durumum kırıldığı gece devlet hastanesine gittik tıklım tıklımdı doktor direk kırık var diyip dirseğe kadar sardı. İlkten ben dahil herkes biraz şaşırdı parmak kırığı neden dirseğe kadar sardı filan ondan sonra doktorun vParmağım kırıldı, çaresi yok diyorlar :(((((8ardır bir bildiği dedim.

    2 gün sonra başka doktora gittik. Doktor kırığa bakıp hemen ameliyata almak gerekir çünkü yanlış kaynama riski çok fazla dedi. Ondan sonra bileğimde ki platini gördü. Vücudun bu vidayı kabul etmeme riski yüksek dedi çünkü zaten aynı elinin bileğinde bir platin var dedi. Ameliyat da edemeyiz ama alçıda kalmasına da müsade edemeyiz dedi.Alçıda 1 hafta kalsın sonra tekrar görüşelim dedi.

    Şuan tam 8 gün oldu alçımı çıkardım. Sıcak suya filan koyduğum zaman ağrısı indi şişlik yok ilk gün çok şişkinlik vardı. Elim çok azıcık ağrıyor ama diğer parmaklarımda da aynı ağrı var hareketsizlikten dolayı. Şuanlık sadece elimi tam kapatamıyorum alçıdan yeni çıkardığım için diye düşünüyorum.

    Forumdahttps://forum.donanimhaber.com/parmagim-kirildi-caresi-yok-diyorlar-onemli--71052479 Spunch arkadaşın açtığı konu var. En son 2015'te mesajını attığı için ona da ulaşamıyorum.

    Fotoğraf kırıldığı günün 2 gün sonrasında ki röntgene ait.

    Belki başına bu tarz bir şey gelmiş, tanıdığı doktor, tıp okuyan birisi veya komşusu o su busu hemşire olan birisi varsa yalvarıyorum benim için onlara danışsın. Çok çaresizim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Hocam senide etiketliyim de belki girersin görürsün de bir fikir verirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun umarım düzgün bir tedavisini bulursun ameliyatsız felan

    up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wesley3131

    Hocam senide etiketliyim de belki girersin görürsün de bir fikir verirsin

    Hocam 2013 senesinde Vatan Hastanesinde El Cerrahisi alanında Prof. Dr. Oğuz Polatkan vardı. Zamanında çok araştırmıştım o dönemlerin en iyisiydi. Şimdi yaşıyor mudur nerdedir bilmiyorum, bi araştırın isterseniz. Mümkünse "el cerrahisi" alanında uzman doktorlara tedavi olun.
    Moralinizi bozmayın, zamanla herşey geçiyor Allah'ın izniyle. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.