Şimdi Ara

park sensörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • talihsiz serüvenler dizisini izledinizmi bilmem ama benim olay resmen talihsizlik

    geçen ay ufak bir kazadan sonra usta tamponu monte ederken park sensörünü ters çevirip bağlamıştı.. geçen hafta taşınırken evdekiler bagaja 1 sürahi su koymuşlar.. araç hareket halinde sağ sol yapınca sürahi bagaja devrilip ters bağlanan park sensörüne dolmuş.. dün sensörü söküp hızlıca baktım neredeyse agzına kadar su doluydu

    kartı çıkarıp oksitlenen yerlerini diş fırçası ile temizledim, kolonyayla güzelce silip kuruttum ama malesef arabaya monte edince yine o gıcık uyarı sesini verdi..

    icatta pek sorun yok gibi dursada aşagıdaki 2 fotografta görüldüğü üzere en alttaki entegrenin sağdan ikinci bacağı ile soketin bir bacağı kırılmış olabilir. diş fırçası ile nazik bir temizlikte bu kadar hasar görmesine bence imkansız ama yinede emin olmak istiyorum.. elinde çıkma olan veya fotograflarına ulaşma imkanı bulunan biri bu bacakların gerçektede var olup olmadıgını kontrol edebilirmi?

    ayrıca bu icadı almaya kalksam en ucuz ne kadara alabilirim.. bir yedek parça sitesinde 475 yazıyordu.. şansımı çıkma parça satıcılarındada deneyeceğim ama uygun bir şey bulursam hiç uğraşmayabilirimde..

    saygılar, herkese emniyetli sürüşler..

     park sensörü park sensörü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 4 Kasım 2013; 10:08:54 >







  • bilen yokmu ya koca forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.