Şimdi Ara

Park halindeki aracıma vurdular Halk Sigorta mağduruyum lütfen yardım resimler ve detaylar ektedir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    lütfen sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Park halinde aracıma geri geri giderken vurdular.
    karşı taraf %100 suçlu bulundu .
    Eksper geldi sol arka çamurluk , tampon düzeltme ve sol kapıları sacları değişmesi lazım dedi fakat kapıların formu bozulduğu için servis kapıları değiştirmen lazım dedi ciddi bir rakam çıkardı.

    Eksper e göre: sol iki kap sacı değişecek sol arka çamurluk tamir arka tampon tamir toplam ödeyecekleri para : 3.500 tl
    Servis iki kapı değişecek kapının tanesi 4.500 tl x2= 9000 tl iskonto ile 7.200 tl dedi kapı sacları servis 2.500 tl ödüyor size fark 4.700 tl dedi.

    şikayet var ve 444 e derdimi anlattım anlamadılar yada anlamak istemediler.

    Eksper değişimi talep edebiliyor muyum?
    konuyu daha farklı yerlere taşıyabiliyor muyum?

    aracım kazasız bir araçtı değer kaybım olacak değer kaybı alabilir miyim?

    Aracım : 2001 model
    km: 183.000
    kaza boya değişen yoktu.

    bu arada Halk Sigorta önermiyorum doğru düzgün ilgilenmiyorlar.
    Halk sigorta pişmanlıktır...
    ne kendinizi mağdur edin nede karşı tarafı.Park halindeki aracıma vurdular Halk Sigorta mağduruyum lütfen yardım resimler ve detaylar ektedir.


    Park halindeki aracıma vurdular Halk Sigorta mağduruyum lütfen yardım resimler ve detaylar ektedir.Park halindeki aracıma vurdular Halk Sigorta mağduruyum lütfen yardım resimler ve detaylar ektedir.Park halindeki aracıma vurdular Halk Sigorta mağduruyum lütfen yardım resimler ve detaylar ektedir.







  • Öncelikle geçmiş olsun.

    2001 model aracınızı yetkili opel servisi yerine sigorta firmanız ile anlaşması olan RS, Autoking veya özel bir tamirhaneye götürmenizi tavsiye ederim.

    Trafik sigortaları muadil parça fiyatı üzerinden değer biçer. Orijinal parça isterseniz aradaki farkı siz ödersiniz. Yetkili servisler de orijinal parça kullanma taraftarı oldukları için ekstra bedel çıkar. Başıma geldiği için biliyorum ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu.

    İsterse sigorta firması değişecek parçayı da tedarik edebilir. Servisin dediği değil eksperin dediği önemlidir ve ona göre işlem yapılır. Eksper değişikliği ve eksper seçme hakkınız olması lazım.

    Aracınızın yaşı olmuş 18, km 180 bin devirmiş değer kaybı falan almanız pek mümkün değil gibi. Aracın yaşı ve km'si yükseldikçe değer kaybı düşüyor. Hatta belli bir yaştan sonrası hesaplanmıyor diye hatırlıyorum ama net rakam aklımda olmadığı için yanlış yönlendirmeyeyim.

    Beterin beteri var. Sürten araç kaçıp gitse -ki genelde öyle oluyor- bu hasar ile başbaşa kalabilirdiniz ve cebinizden yaptırmak zorunda kalabilirdiniz.




  • Üstteki mesaja katılıyorum adam kacsa kesin alkollu derdim böyle surtme mi olur şoför tarafından boydan boya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 26 Eylül 2019; 17:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük geçmiş olsun... bizde 3 ay önce yeni bir araç aldık 2017 model sıfır ayarında bende ilk fırsatta kasko yaptıracam mağlum trafik te dengesiz müptezel çokkk....
  • Değer kaybı çıkar bence gerekli bütün şartlar mevcut çok olmasada çıkar. Bana verilen bir eksper raporunda ZMSS ye göre 2 hesap formülü var birinde km dikkate alınıyor diğerinde alınmıyor. Genel görüş km ye dayanan hesabın hakkaniyete uygun olmadığı yönünde...

    Özel serviste yaptırma imkanınız varsa yetkiliden aracı çıkarıp orda yaptırın eksper değişimi yapmak için gerekli süre geçmiştir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.