Şimdi Ara

Park Halindeki Araca Çarpıp Kaçmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Eylül 23 Cuma günü sahibinden Ford Fiesta 2011 marka bir araç aldım.
    Araç kazasız boyasızdı. Fakat takip eden çarşamba günü taksinin biri park halindeki aracıma vurup kaçıyor. Sol kapıda çizikler, sol aynanın kapağı kırılmış elektrik aksan ve camında problem yok. Ama aynayı kapatırken falan kırık kısmı hissedebiliyorsunuz. Çiziklerde gözle görülür şekildeler.
    Kimse plakayı alamamış ama saati belli bir yan apartmadan güvenlik kamerası var konuştum yarın yani 2 sinde kamera sahibi yardımcı olacak.
    Şimdi sıkıntım şöyle araba bir haftadır bende ruhsatını yarın çıkaracağım ve daha trafik sigortası bile yok , maddi durumdan dolayı bu hafta yaptıracaktım.
    Plakayı öğrenirsem ne şekilde davranmalıyım. Yardımcı olmanızı bekliyorum.



  • Hocam
    arabanin parasini noterde odeyip,devrini aldiysaniz,ruhsat cikartmadan /sigortasini yaptirmadan bile 2 haftaligina devlet sizi sigortali sayar.Boyle bir durum vardi,slz yaptirmasaniz bile satistsn sonraki ilk 2 hafta sigortali sayiliyordu galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki dava falan mı açmalıyım ya da polise şikayet mi etmeliyim. Ayrıca onun sigortası karşılasa bile yani benim tramerime işlenmiş mi olacak bu durum?
  • Arabayı oynatmadan polis çağırıp tutanak tutturmalısın. Eğer yerinden oynatıldıysa bişey yapmıyorlar, geçmiş olsun. Tutanak tutarken de sigorta kağıdını istiyorlar.
    Daha önce benim arabama vurup kaçtılar, polis çağırdım tutanak tuttular, karakola gidip ifade verdim.
    Savcılığa intikal eden olay takipsizlikle sonuçlandı. Biri plakayı yazıp sileceğe koymuştu yani plaka belliydi. Olan onca koşturmama oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun hocam çok sinir bozucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla geçen ay benimkinede yüksek bi araç arkadan vurmuş baya içeri göçmüş 2 tutucaklı bagaj kilidinin 1 tanesi calısmıyor cekiçlenmeden yapılmasıda mümkün değil allaha havale ediyorum böylelerini allah hesabını sorsun ..
  • Eğer kamera kaydı ile kanıtlarsanız karşı taraf genelde ödemeye yanaşır. Yapılan işlem tabi ki tramere işler, faturasının kopyasını alırsanız tramer kaydının sebebi de elinizde olur, satarken gösterirsiniz. Yok karşı tarafı bulamazsanız sigortanızın olup olmaması önemli değil, zaten bu hasarı sigorta ödemiyor, ancak kasko ödüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sigortasız kullanım süresi 10 gün diye biliyorum, bir an önce yaptırın. Sigorta yapılmadan ruhsatınız çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.