Şimdi Ara

Park halinde iken tampona sürtmüşler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Sürtmenin olduğu yer tampon ve ufak bir yer olduğu için o tür şeyler olacağını sanmıyorum fazla da bir masrafı olmaz zaten kafaya takılacak bir şey değil bir sorun çıkmaz sıkıntı etmeyin hocam geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.



    Kişiyi arayın elbette ama pek bir hasar görünmüyor. Kafaya takmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Tekerleğe de çarpmış, bu yüzden rot ayarı da bozulmuştur ! Sanayi, tanıdık.. Gibi laflara tenezzül etmeyin, masrafını karşılama niyetinde olan insan bu lafları söylemez. Siz bildiğiniz, güvendiğiniz yere tamponunuzu boyatın. Boya ve rot 300 ₺ civarı masraf çıkarır, iyi bir yerde yaptırılırsa. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macun boya cila işlerinde birşeylerden kısamazlar kısarlarsa çıplak göz ile farkedersiniz zaten. Aracınızın renk kodu neyse o boyayı kullansınlar yeter. Hatta boyacıya gitmişken 100tl daha verin pasta cila yapsın arabaya. Ha birde arkadaşlar 300 tlden bahsetmiş te sanayide parça boyaya 150-200 lira alıyorlar. 300 liraya orjinal linea tamponu var arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 9 Şubat 2017; 19:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knn1982


    quote:

    Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie


    quote:

    Orijinalden alıntı: knn1982

    Bu olayla birlikte 3. kez başıma böyle birşey geliyor.
    Aslında araç içi kamera almak istiyorum. Seyir halinde kullanım için.
    Ancak böyle durumlarda kayda girebilen bir kamera sistemi falan var mıdır.?

    Mesela park sensörü gibi belli bir mesefeye kadar yaklaşınca kayda başlayan v.s

    Neden böyle bir sistem istediğinizi anlayamadım. Seyir halinde kayıt alan kameralar sürekli kayıttadır. Allah korusun olası bir kaza anında kaydı durdursunuz biter.



    Hafıza dolması gibi bir durumdan dolayı böyle düşündüyseniz şayet, araç kameralarında döngüsel kayıt mevcuttur. Hafıza dolunca yeni videoyu en eski videonun üzerine kaydeder ve sonsuza kadar 1 hafıza kartı yeterli olur

    Park halinde iken kayıt yapmaya devam ediyor mu?

    Pili bitene kadar evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne adamlar var bak ne güzel numara bırakmış. İki kez aracıma sürttüler birisi arka tampon önemsemedim ama keşke kamera kaydı isteseydim diğeri ise sol ön camurluk bariz çökmüş çizmiş neyseki tanıdık bir kız yurdunun önündeydi şerefsiz sürtmüş birde inip bakmış eliyle silmiş felan neyse polisi aradım o ara kamera kaydını izledi yurdun sahibi plakayı söyledi bulduk serefsizi ben yapmadım etmedim diyor karakolda şikayetçiyim dedim kamera kaydı var deyince el pençe oldu karaktersiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de park halinde bir araca dokunmuştum. Acil işim olduğu için numarayı yazıp gittim. Akşam aradı araç sahibi. Araca baktım bir şey yok varsa da hakkım helal olsun dedi. Baya ısrar ettim ama adam yine de istemedi. Daha önce de sürtmüşler ama biri bile not bırakmamış.

    Ben de sütten çıkma ak kaşık sayılmam. Hayatımda 1 kere sürtüp kaçtım. 19 yaşında eşeğin tekiyken. Adam benim çıkışımı engelleyecek şekilde kaldırıma çıkarak sıkıştırıp park etmiş. Aradım adamı bulamadım. Bir sinirle bütün bir yanına sürte sürte çıktım. Allah şahidimdir adam karşıma çıksa baştan aşağı boyatır, varsa aracında sorun hepsini yaptırırdım özür dilemek için. Hala aklımda ve içimde bir acıdır bu olay.

    Benim eski aracıma da defalarca sürtüp kaçtılar. O sinirle sayıp sövüyorum ama biraz sakinleşince belki genç biri ya da bir acemidir, korkmuştur söylemeye diyerek kafaya takmamaya çalışıyorum.




  • Önümüzdeki Salı günü aracı götüreceğim.
    Gelince burda resimleri paylaşırım ve bir sorun var mı tekrardan bakarız.
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Şuradaki yorumları okudumda, sanırsınız tampon değişecek yok şöyle de, yok inanma vs. Adamı tel bıraktırdığına pişman edecekler. Pasta cila ile geçer orası, hafif izleri kalır. Görünürde başka bir şey varsa söylersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsın birisi geçen park halinde gelmiş arka tampona dayanmış. Masmavi rengi geçirmiş. O kadar tatlı dokunmuş ki koruma demirine basmış tamponu patlatmış. Basmış gitmiş. Ne güzel insanlar :)
  • Numarayı bırakıp gitmesi takdir edilecek bir olay. Basıp gitmesi içten bile değil adamın. Nezaket kuralları içinde halledin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wasiyet

    Numarayı bırakıp gitmesi takdir edilecek bir olay. Basıp gitmesi içten bile değil adamın. Nezaket kuralları içinde halledin

    Şimdilik hallettik gibi görünüyor.
    Salı günü belli olacak. Ancak bir sorun çıkacağını sanmıyorum. (İşçilik Hariç)

    Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.