Şimdi Ara

Paris ve Barselona

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben seneye yazın bu iki şehre gitmeyi istiyorum. THY ile yarına, Pegasus ile ise Pazartesiye kadar almam gerekiyor biletleri. İstanbul Paris, Paris Barselona, Barselona İstanbul düşünüyorum. Ama Paris'ten Barselona'ya nasıl geçsem karar veremedim. Otobüs, tren çok uzun sürüyor. Ben Türkiye'de bile çekemiyorum o kadar yolu ama uçak biletleri de çok pahalı. Ucuz olanlarda bagaj hakkı olmuyor diye bir şey duydum doğru mu?

    Bir de Paris'e veya Barselona'ya daha önce gitmiş birileri var ise bana otel önerisi yapabilir mi? İnternetteki fotoğraflara kanmak istemiyorum çünkü bu yanıltmacalar bizim ülkemizde bile var. Sonra gidip fos çıkıyor.

    İki kişi gidiyoruz. Görülmesi gereken yerleri sormayacağım çünkü internet zaten dolup taşıyor bu bilgiyle. Benim sorun ettiğim sadece yol ve konaklama.



  • Konaklama konusunda booking.com un yüksek puan alan otellerine bakabilirsiniz, zannediyorum ki şehir merkezi bir otelde rahat edebilirsiniz. Eğer iyi hizmet ve kalite bekliyorsanız marklaşmış otelleri tercih edebilirsiniz. Uçak fiyatları içinse bilindiği üzere, Sky scanner tarzı sitelerden yararlanabilirsiniz. Tercih ettiğiniz havayolu firmasının ilgili seferlerinde bagaj hakkı olup olmadığını, kısa bir maille öğrenebilirsiniz. Dilerseniz, bu konuda da yardımcı olabiliriz sizlere.
  • Her iki şehre de daha önce gitme şansım oldu...

    Paris'te Hotel Britannique'de kalmıştık... Oldukça merkezi ve güzel bir oteldi... Louvre Müzesi'ne yürüyerek 5 dk mesafede, hemen sokağın karşı köşesinde metro durağı bulunan bir konumda yer alıyordu.

    Barcelona'da ise Acta Antibes isimli bir otelde kalmıştık... Bu otel de Paris'teki otel gibi temiz ve rahat bir oteldi... Sagrada Familia kilisesine yürüyerek 5 dk mesafede, yine Paris'teki otel gibi metroya da oldukça yakın yer alıyordu...

    Açıkçası bir otelden tam olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum, ancak birçok kez yurtdışına çıktım ve ben genellikle otel seçerken otelin lüks olmasına çok önem vermem... Zaten vaktinizin çoğunu dışarıda gezerek geçiriyorsunuz, hatta ben çoğunlukla otellerde kahvaltı bile almıyorum... Her gün o şehrin farklı bir yerinde kahvaltı etmek bana daha keyifli geliyor... O yüzden benim seçimimde etkili olan unsurlar otelin temiz olması, yataklarının rahat olması ve özellikle toplu ulaşıma yakın olması... Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız bu iki şehirde de yazdığım otelleri gönül rahatlığı ile size önerebilirim...

    Şimdiden iyi tatiller dilerim... Ayrıca bir küçük tavsiyede daha bulunmak isterim, her iki şehir de gerçekten çok güzel, ama eşim ve ben Barcelona'da insanları daha sıcakkanlı bulduk ve tekrar gitme şansım olsa Barcelona'yı tercih ederim...

    Sevgiler, saygılar...




  • Barcelona'da havaalanında konaklamak zorunda kalmıştık ama Paris için, eğer uygun fiyatlı otel arıyorsanız Pigalle ve civarlarını tavsiye edebilirim. Şehrin dışı sayılmaz. Yürüyerek de şehir merkezine 15-20 dakikada ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için web sitemdeki gezi yazısına bakabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için. Zaman geçtikçe Barselona'ya daha sıcak bakmaya başladım ve Paris'i ertelemeye karar verdim. Bahsettiğiniz otelleri de inceledim büyük ihtimalle o otelleri seçeceğim.
  • G1991 G kullanıcısına yanıt
    Ryanair sitesine bir göz at.

    Geçen yıl 16 euroya uçmuştuk ( Bruksel-Madrid)

    Paris barselona kesin vardır.

    Bavulun çok ise 15 euroya bir bagaj hakkı alırsın,yine de trenden ucuz olur.

    Barselonada da Hotel condal bir göz at.Temiz yeni ucuz en önemlisi de onlardaki istiklal caddesi üzerinde,metroya da 2 dk.
  • Merhaba iki şehire de gittim ikiside çok güzel şehirler otel seçiminde metro ya yakınlık ve merkezi bir konumda olması önemli kendi kaldığım otelleri öneririm size Pariste Grand Hôtel De Turin otelde kalmıştık kampanya da kişi başı 30 euro du metro istatsonuna 200 metro ve gezmen gereken Sacre Coeur ve Moulin Rouge a 10 dk yürüme mesafesindeydi. Yani oldukça merkezi Barcelona için ise Amister Art Hotel Barcelona otelini öneririm biz yine kampanya da günlük 25 euro ya kalmıştık metro istasyonuna yakın ve merkezi bir konumda sayılır.konfor olarak da Paris teki otelden daha iyiydi. 2 otelide öneririm.Booking den rezarvasyon yaptırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.