Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.072
Cevap
7
Favori
251.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vay be, 1 penaltı nelere kadir, çıkamıyordu Psg, şimdi 2. oldu şl 'ye gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Aralık 2023; 0:57:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moscardo ve Beraldo PSGde. Moscardo 20 milyon avro+2 bonus. Beraldo 20 milyon avro.


    Moscardo transferine cok mutlu oldum. Luis Enrique, Verrattiyi takimda istememekle kalmayip ortasaha transferi de istememisti. Moscardo Redondoyla birlikte Güney Amerikadaki en büyük yeteneklerden birisi. Barca ve Chelseanin elinden almisiz. Barca batik mali yapisiyla tüm kaliteli genc yetenekleri istiyor. Munihin 15 milyon avroya aldigi Zaragozayi da istemislerdi. 5 milyon avrodan fazla veremeyeceklerini söylemisler bir de. Neyse, Moscardodan umutluyum, Beraldo stoper rotasyonunda biraz rekabeti artirsin yeterli olur, ondan cok beklentim yok.


    Luis Enrique demisken, Roma dönemlerini aratmiyor. Üretkenlikten uzak oyun yapisi devam ediyor. Deplasmanlarda daha da berbatiz. En yakin zamanda kovulmasi dilegiyle. Bu Katalan balonu PSGyi birakalim, Lorientte bile hocalik yapamaz.

  • Donetello için ne diyon, real kesin gibi artık.

  • 9 atmış Revel takımına, adamların 29 yaşındaki futbolcusu Maxence, 12 yıldır topçu ama sadece 3 sene top oynamış, kalan 9 sene işsiz. ligue 1 'in 5 lig altındalar, bizdeki 2. amatör lige denk geliyor, kupaya niye dahil ediliyorki bunlar ?
    bu arada takım değeri 0, Touluse 'un Revel isminde 9 bin nüfuslu köy takımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Ocak 2024; 2:16:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soler bu sene oynadığı maçlarda kötü. al oraya Asensio 'yu. ulan boş adamlar bile şans bulabiliyor, Arda hala yedek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Ocak 2024; 12:33:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kylian Mbappe, PSG yönetimine sezon sonunda kulüpten ayrılacağını iletti. (Fabrizio Romano)

    Kylian Mbappe, Nasser al-Khelaifi'ye sezon sonunda PSG'den ayrılacağını söyledi. (RMC Sport)

    Kylian Mbappe, gelecek sezon PSG forması giymeyecek. (The Athletic)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanilanin aksine, Mbappenin ayrilmasina sevindim. Yaşi 26 oluyor ve hizini kaybedecek, Mbappe egolarini birakip, PSGde bir lider olmaya hiç çalişmadi. Geçen sene PSG ve Reali kendisi için açik artirmaya sokup sağlam kontrat aldi. Messi dede gibi sadakat bonusu olayina da girdi. Tabii ki, Mbappenin skorer topçu kimliği aranir, lakin Xavi Simons ve gelecek 2-3 büyük transferle PSG hiç olmadiği kadar güçlü olabilir. Barcola da güzel gelişiyor.

    Geçen yaz yapilan satişlar ve Mbappenin ayrilmasi maaş bütçesini de epey rahatlatti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    peki mourinho'nun gelip ŞL'yi kazandırabilme ihtimali?

  • Hocam mourinho hangi takıma giderse gitsin ucl kazandırır, adam gayet kaliteli hoca

  • Maçta mbappenin performans



    Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son senelerdeki en iyi hakem perfonmansini izledik bence. Tüm kararlari yerindeydi, macin yildiziydi. Barcali topcular profesyonelce faul yapiyorlar, faul yapiyorlar ama vucud dilleri istemeden faul yapiyormus gibi. Bu hakeme yediremediler.


    Araujo atilmasa bu turu ceviremezdik, imkansizdi. Barcanin savunmadaki en iyi adami, zaten o atildiktan sonra Barca defansi cöktü. Üzerlerine daha fazla gitsek, 4-1 cok daha erken gelirdi. Sagolsun Mbappe iki macta da bizi 10 kisi oynatti, bir penalti ve bir de alti pas golüyle sovunu yapti yine lakin bize turu getiren topcular, Vitinha, Barcola ve Vitinhadir. Zaire Emery bile bekledigimden kötüydü. Marquinhos ve Hakimi kötü baslasalar da iyi bitirdiler maci. Xaviye de tesekkür etmek gerek. Lamine Yamal Barcadaki tek gercek yildiz. Son senelerdeki Pedri gibi balonlardan sonra gercek bir yildiz cikarmislar.


    Yari finaldeyiz ve Barcayi yine eledik, önemli olan bu, yine de Luis Enrique hocanin ilk macta batirmasi, ki tamamen yanlis sistem ve taktikle maca cikti, ikinci yari düzeltse de Xavinin hamlelerine cevap veremedi. Ayrica, Mbappe tek forvet oynadigi maclarda sahada yok. Mbappe böyle giderse, Dortmund bizi eler.


    Vitinhaya da ayrica bir parantez acmak gerek. iki macta da müthisti, oyunu bir maestro gibi yönetmesi, tempoyu ayarlamasi disinda, cok önemli 2 gol atti. Gecen sene Munih macinda bos kaleye kaciran Vitinhadan bugünkü Vitinhaya. Gecen yaz yerine De Jongu istemistim, De Jongu sahadan sildi bugün. Ruiz de iyiydi. Zaire Emery biraz daha cabalasa ve yanlarina Xavi Simons da katilinca, ortasahamiz daha da güclenecek.





  • Barça 10 kişi kalmasına rağmen güzel pozisyonlar yakaladı 11 - 11 devam edilse daha zevkli bir maç izleyebilirdik. Her şeye rağmen keyifli bir müsabaka izlemiş olduk PSG'ye başarılar.

  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.