Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.093
Cevap
7
Favori
251.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki monaconun 2. olup psgnin ön elemesi yok mu Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • Fransada eşit puanda averaj sistemi nasıl?

    Ikili averaja mi bakılıyor yoksa farklı bir sistem mi var?

    2 li averajda lille önde 0-0 ilk mac ve 2. Maçta 1-0 lille almış. ama gol averajında psg nin bariz bir üstünlüğü var.

    Acaba fransadaki sistemi bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardiyi oyuna almamak için ısrar etti adam dakika 81de aldı şaka gibi Mbappe de cezalı olduğuna yanıyordu resmen tribünde.


    Neymarın kariyer zaten bitti biticek yaş olmuş 30 da Mbappe şu takımda kalırsa hakikaten harcanır Neymara bakıp bunu görebilmesi lazım Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 


    Neymar sanki Brezilya liginde Santos da lig sonuncusuna karşı oynuyor gibi oynuyor kendi defansına kadar gelip çalımlarla karşı kaleye kadar gidip gol atma peşinde adam o denediği anca Brezilya liginde 38 yaşında stoperlere karşı olur takımda taktik maktik yok Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 


    Neymardan bu saatten sonra futbolcu değil güzel şovmen olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 10 Mayıs 2021; 0:38:25 >
  • Özgür iradenizle psg yi mi tutuyorsunuz cidden.


    Bana daha antipatik gelen bir takım hatırlamıyorum yanlış anlamayın ondan merak ettim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 10 Mayıs 2021; 1:34:7 >
  • öncelik genel averajda 4ten az puan almamaya bakmalılar

  • Maçı nesineden izledim bilerek de aga bu neymar valla bitmiş boş adam yakında psg ile olay çıkar bu adam ve hoca arasında içime doğuyor kesik yiyebilir.

    Bunla 5 yıl sözleşme yaptılar barcada bu herif olgun futbol oynamaya başlamıştı şimdi gelişecene adam geriye gitmiş mbabbe olmasın psg hiç o kesin ayrılır

    Neymarn maçta bir tane olumlu işi yoktu ne zaman oynucaksa sacma sapan adama dönüşmüş diğerlerinin de gardını düşürür havası vardı

    Poşet böyle hocalık yapacak sa yakında kovulur tuchel bile kovdular bunlar ne için kovdular oda ilginç büyükbaslar yedi galiba takımda otorite disiplin sorunu var her maç bos kırmızı kartlar neymar zaten takım oyununu bozuyor sadece psg ye geçirdi daha ligte şampiyon mabbbe gidince hiç olamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 10 Mayıs 2021; 5:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psg'nin Arap milyarderi tarafından satın alınması ile bu arkadaşların psgyi tutmaya başlaması aynı zamana denk gelir Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psgnin sahipleri de Perez kafasinda. ŞL finali oynatmiş hocayi kovup Poşeti getirdiler Poşetin ne backgroundu var da onu getirdiler?.Winner değildi, disiplin sorunu vardi.Tottenhamdaykn L.Citye şampiyonluk verdi, Psgde Lillee verdi. Tottenhamda disiplin yoktu, Psgde de yok. Her maç kirmizi kart var.Poşet ruh gibi kenardan maç izliyor. Tucheli Chelseade izliyorum. Yerinde duramiyor, kipir kipir. Hamleleri yerinde. Chelseayi uçurdu adam.Pepi 2 kez yendi. Poşetse Psg 1-0 öndeyken Pepin hamlelerine cevap veremedi, Psg ŞLden elendi.Neymar ve Mbappe tek başlarina ne yapacak? Orta 3lü skora destek yok.Verrattiyi 10 numarada denedi, Barça maçinda işe yaradi ya, her maç ayni hamleyi yapiyor. iki Psg forvetini toplasan yarim forvet etmez. Psg Mbappe ve Neymar olmadan ligde ilk 10a giremez. O kadar emin konuşuyorum.Di Maria desen içerde oynuyor, deplasmanlarda yok. Bu Leonardo kim ya? Onun ne backgroundu var? Psgye ilk geldiğinde parayi basip Serie Adan en iyi adamlari toplamak dişinda ne yapti? Milana gitti, fiyasko. Milanda hocalik yapti, fiyasko. Milandan kovuldu, Milan iyi yönetilmeye başlandi. Maldini şu an Milani iyi yönetiyor.2 tane yildiz transferiyle Milan Serie Ayi domine etmeye başlar.Nasser markalaşma konusunda müthiş işler yapti fakat kaç yil geçti doğru düzgün bir futbol akli bulamadi.Uzun zaman sonra ilk defa iyi bir hocaya denk geldi. Onu da Poşet için kovdu.Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU City bu konularda daha iyi. Begiristian ve Sorianoyu getirdiler. Uzun zaman önce Psgnin benzer bir hamle yapmasi lazimdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Psgnin sahipleri de Perez kafasinda. ŞL finali oynatmiş hocayi kovup Poşeti getirdiler Poşetin ne backgroundu var da onu getirdiler?.Winner değildi, disiplin sorunu vardi.Tottenhamdaykn L.Citye şampiyonluk verdi, Psgde Lillee verdi. Tottenhamda disiplin yoktu, Psgde de yok. Her maç kirmizi kart var.Poşet ruh gibi kenardan maç izliyor. Tucheli Chelseade izliyorum. Yerinde duramiyor, kipir kipir. Hamleleri yerinde. Chelseayi uçurdu adam.Pepi 2 kez yendi. Poşetse Psg 1-0 öndeyken Pepin hamlelerine cevap veremedi, Psg ŞLden elendi.Neymar ve Mbappe tek başlarina ne yapacak? Orta 3lü skora destek yok.Verrattiyi 10 numarada denedi, Barça maçinda işe yaradi ya, her maç ayni hamleyi yapiyor. iki Psg forvetini toplasan yarim forvet etmez. Psg Mbappe ve Neymar olmadan ligde ilk 10a giremez. O kadar emin konuşuyorum.Di Maria desen içerde oynuyor, deplasmanlarda yok. Bu Leonardo kim ya? Onun ne backgroundu var? Psgye ilk geldiğinde parayi basip Serie Adan en iyi adamlari toplamak dişinda ne yapti? Milana gitti, fiyasko. Milanda hocalik yapti, fiyasko. Milandan kovuldu, Milan iyi yönetilmeye başlandi. Maldini şu an Milani iyi yönetiyor.2 tane yildiz transferiyle Milan Serie Ayi domine etmeye başlar.Nasser markalaşma konusunda müthiş işler yapti fakat kaç yil geçti doğru düzgün bir futbol akli bulamadi.Uzun zaman sonra ilk defa iyi bir hocaya denk geldi. Onu da Poşet için kovdu. City bu konularda daha iyi. Begiristian ve Sorianoyu getirdiler. Uzun zaman önce Psgnin benzer bir hamle yapmasi lazimdi.

    Leonardo konusunda hocalığının çok kötü olduğuna katılıyorum ama sportif direktör olarak oldukça başarılı buluyorum.Parayı bassanda basmasadan Neymar Mbappe ikilisini bir projeye ikna edip getirmen büyük olaydır.Sonuçta sen bu iki adamı City yada Real Madrid'e getirmiyorsun, sıradan fransa ligine getiriyorsun.Mbappe zaten o ligdeydi onu o ligde kalmasına ikna ediyorsun.Barcelona'nın elinden Neymarı çalmak, Mbappenin favori klubünün elinden de Mbappeyi kapmak bence başarıdır.Daha önce de Zlatanı getirdi, hemde formunun zirvesinde.


    Tuchelin istediği adamları da biliyoruz, keşke tuchel yapacağına Leonardo yapsaymış transferleri.Bernat harici hepsi çöp, CL kapasitesinden bir hayli uzak oyunculardı.


    Ayrıca Milan döneminde evet başarısız sayılır ama sanırsın tek başına bu hale getirdi.Milan'ın bir oyuncuya sunacak ne projesi ne transfer yapacak tek kuruş parası vardı.Yönetim dalındaki bir sürü skandalı da saymıyorum bile.Ha şuan ki Milan başarılı mı?Daha başarılı yada başarısız diyemeyiz, bu haftaki maçı alamasaydı ilk 4'e girme şansı %10 lara inecekti şuan ise %50 lerde.





  • Neymar akıllı olsaydı barcayla 2019 da kesin 1 cl daha alırdı.Neymiş muhabbet psg maçında maçı neymar kurtarmışmış ama messi ön plana çıkmışmış.


    Sen kimsin neymar, psg ye gittin ne oldu bırak messiyi fransız bi ergenin arkasında kaldın.Barcada kalsaydı muhtemelen ballon dor da alacaktı.


    Tipik brezilyalı, disiplin yok.Bu kadar para kazanacağına yarısını kazan futbolda efsane ol daha iyi değil miydi ?

  • Psg Camavingada ciddi heralde. Bence tam aradiklari adam. Verratti ve Paredesin oyundan kopmalarini engelleyecek fizikli bir adama ihtiyaçlari var orta 3lüde. Rennes eskisi gibi 60 istemiyormuş. Ölücüler de Camavingayi istiyorlarmiş. fakat 25ten yukari çikmiyorlarmiş.


    Messinin transferine kesin bakiliyor. Psg Faivre ve bir de sağ bek alacakmiş. Stopere Ramosta gelebilir. Ligi kaybettikten sonra Nasser transfer şov yapacak anlaşilan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Psg Camavingada ciddi heralde. Bence tam aradiklari adam. Verratti ve Paredesin oyundan kopmalarini engelleyecek fizikli bir adama ihtiyaçlari var orta 3lüde. Rennes eskisi gibi 60 istemiyormuş. Ölücüler de Camavingayi istiyorlarmiş. fakat 25ten yukari çikmiyorlarmiş.


    Messinin transferine kesin bakiliyor. Psg Faivre ve bir de sağ bek alacakmiş. Stopere Ramosta gelebilir. Ligi kaybettikten sonra Nasser transfer şov yapacak anlaşilan.

    bos mezarci bayern herkes alman liginde sagdigi inek takimlari saniyor


    milletin oyuncusunu ayartip bedava almaya benzemez bu is theo hernandez gibi para vermeyi ogrensinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Psg Camavingada ciddi heralde. Bence tam aradiklari adam. Verratti ve Paredesin oyundan kopmalarini engelleyecek fizikli bir adama ihtiyaçlari var orta 3lüde. Rennes eskisi gibi 60 istemiyormuş. Ölücüler de Camavingayi istiyorlarmiş. fakat 25ten yukari çikmiyorlarmiş.


    Messinin transferine kesin bakiliyor. Psg Faivre ve bir de sağ bek alacakmiş. Stopere Ramosta gelebilir. Ligi kaybettikten sonra Nasser transfer şov yapacak anlaşilan.

    ramos ve messi aynı takımda oynamaz.İkisi de kabul etmez, aralarında kan davası gibi muhabbet var.En olası muhabbet şeyh ikisini de ikna etmeye çalışır damarına girer öyle olur.Bu saatten sonra messinin para için bir takımı seçeceğini de sanmıyorum, faal olarak futbol gelirleriyle en zengin futbolcu zaten.Ramosun son bi vurgun yapayım diyerekten gelmesi olasıdır para için.


    Velev ki ramos ve messi psg ye geldi, o zaman direkt bütün kupaları parise versinler.Neymar sadece messiyle çılgın atan bi adamdı barcada, ekstra mbappesi ramosu vs inanılmaz takım olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 12 Mayıs 2021; 1:39:46 >




  • Kral Burak Yılmaz 36 yaşında normal bir sporcunun kariyerinin bittiği yaşta sermaye takımlarını düzenin kölesi güce tapan taraftarlara sahip takımı darmaduman etti tek başına bütün devlere kafa tuttu rezil rüsva etti üstelik 1 maçta değil koskoca bir sezonun sonunda başardı. Döve döve şampiyonluğu alıyor tek başına. Bizim futbol dahileri hala kazma yok ofsayta takılıyor sürekli diyip dursun işte Türkiye' deki taraftarların futbol bilgisi bu kadar. Adamın 36 yaşındaki ölüsü bile PSG nin olduğu bir ligte neredeyse tek başına şampiyon yapmaya yetiyor.

  • bu sezon alabilecekleri tek bi kupa kaldı ondanda %90 elenecekler motpellieri yenemiyo takım aşırı acizParis Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narevu

    Kral Burak Yılmaz 36 yaşında normal bir sporcunun kariyerinin bittiği yaşta sermaye takımlarını düzenin kölesi güce tapan taraftarlara sahip takımı darmaduman etti tek başına bütün devlere kafa tuttu rezil rüsva etti üstelik 1 maçta değil koskoca bir sezonun sonunda başardı. Döve döve şampiyonluğu alıyor tek başına. Bizim futbol dahileri hala kazma yok ofsayta takılıyor sürekli diyip dursun işte Türkiye' deki taraftarların futbol bilgisi bu kadar. Adamın 36 yaşındaki ölüsü bile PSG nin olduğu bir ligte neredeyse tek başına şampiyon yapmaya yetiyor.

    Adam kendi bile diyor doğru antrenman yapmayı 25 den sonra öğrendim diye ofsayta çok takılıyodu kendini çok yere atıyodu gayet doğru eleştirilerdi bunlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psgnin orta saha için 4 kişilik transfer listesi varmiş. Camavinga, Locatelli, Tchouameni, Wijnaldum.


    Sağ bekte alinacakmiş. ilk hedefin ismini bilmiyormuş. Aurier de listedeymiş fakat orta siralardaymiş.


    Ramosu Psg istiyormuş. Fakat maaşinda indirime giderse olurmuş.Ramos ya Realde ya da Psgde oynayacakmiş seneye.


    Mbappe konusunda kararini kendisi, ailesi ve avukati dişinda kimse bilmiyormuş..


    Kaynak:Mohammed Boufhasi


    Senin de bayramin mübarek olsun Todo reis.

  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe Psg yönetimine Avrupa şampiyonasinin sonuna kadar süre vermiş. ŞL şampiyonluğuna oynayacak adamlar alirlarsa kalacakmiş.


    Psgnin kadrosu vasat adamdan geçilmiyor. En azindan Emerson, Camavinga/Locatelli, Wijnaldum ve iyi bir forvet almalari lazim. icardiyi vs satip üzerine biraz para koyup bunlari alirlar.


    Emerson 25, Camavinga veya Locatelliyi 30-40a alirsin. Top tutan, ilerde basacak pas yapan ortalama bir forvet Parisin işini görür. Myron Boadu bile olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Mbappe Psg yönetimine Avrupa şampiyonasinin sonuna kadar süre vermiş. ŞL şampiyonluğuna oynayacak adamlar alirlarsa kalacakmiş.


    Psgnin kadrosu vasat adamdan geçilmiyor. En azindan Emerson, Camavinga/Locatelli, Wijnaldum ve iyi bir forvet almalari lazim. icardiyi vs satip üzerine biraz para koyup bunlari alirlar.


    Emerson 25, Camavinga veya Locatelliyi 30-40a alirsin. Top tutan, ilerde basacak pas yapan ortalama bir forvet Parisin işini görür. Myron Boadu bile olur.

    psg nin nokta santrafora


    seks iscisi icardi duzgun top oynamadi


    draxler le falan sozlesme uzatildi adam orta sahaya koysan yumusak ileri ucluye koysan yavas kaliyor umarim cok para vermemislerdir.



    orta saha zaten yoklukta, veratti hep sakat.


    defans yok, bek yok, kaleci yok


    sirf iki senedir cl de is yapiliyor diye para harcanmiyor.halbuki takim guclendirilse bu takim durdurulmaz olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.