Şimdi Ara

Parfüm Konusunda Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler öncelikle selamlar benim iyi bir kokuya ihtiyacım var ancak parfüme verecek öyle 3 5 bin lira param da yok. Muadil parfümler çokça var güzel kokular da var ancak neredeyse hiç kalıcı değiller. Anladığım kadarıyla yüksek miktarda bir bedel ödemeden iyi ve kalıcı bir parfüm alamayacağım ancak yine de size danışayım dedim internette de parfümü daha kalıcı hale getirmek adına vazelin kullanmak gibi yöntemler de duydum sizce ne yapmalıyım? yani parfüme verecek max 1k bütçem var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Kardeşim versace dylan blue al 200ml alırsan ucuza gelir hem orijinal hem kalıcı hem yaz kış gece gündüz kullanabileceğin ve beğenmeyecek kadına veya kıza zor denk gelebileceğin hem de muadillerinin orijinaline çok benzemediği parfüm. Ee daha ne olsun?

    Kampanya vs. ile 100ml 1500tl civarına veya belki daha ucuza gelmiş olur sana, uzun süre senelerce kullanırsın imza parfümün olur. Bundan ucuza bu özellikleri sunabilecek orijinal parfüm zor bulursun.

    200ml versace eros flame de bakabilirsin ucuza denk gelirse yalnız eros flame yazın veya çok sıktığında boğabilecek bi koku genel olarak tek bi parfümüm olsun diyorsan Dylan blue kullanırsın yada sonbahar kış eros flame ilk bahar yaz dylan blue al sana müthiş ikili tahminimce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 13 Nisan 2024; 14:7:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ShaDoXz S kullanıcısına yanıt

    Sanmıyorum dostum, bence hepsiburada'dan satıcısı da hepsiburada olan ürünü al. Banka kart kampanyası vs, veya başka bazı kampanyalar varsa yada olursa dediğim 3000tl civarına getirebilirsin 200ml ürünü. 300-400tl az para vericem diye orijinalliği şaibeli ürün alma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner de 50ml 2900tl. Boyner den başka bir yerden alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.