Şimdi Ara

Pardus kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben win 7 kullanıyorum pardusun iyi ve daha kullanıslı oldugunu duymustum. pardusu nasıl kurabılırım kurarsam bazı programları ve oyunları destekklermı bu tip sorunlar olurmu ve pardus ıcın ıdeal pc nasıldır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaskarlı -- 13 Ağustos 2013; 22:12:08 >



  • Pardus Windowsta çalışan herhangi bir oyun yada programı desteklemez tamamen bambaşkadır yapısı ek olarak linux dağıtımlarının hiç birinde oyundan zevk almayı düşünmeyin genelde iş amaçlı üretilirler ama bilgisayar bilginizi geliştirmek bilgisayar hakkında gerçekten iyi bilgi sahibi olmak ve bilgisayara hükmetmek istiyorsanız biran önce bir linux dağıtımını kullanmaya bşlayın.
  • Pardus gerçekten çok güzel bir işletim sistemi. Sistem gereksinimleri olarak ta çok makul ölçütlere sahip nasıl söylesem ben atom işlemcili minibook'ta bile kullanıyorum yalnız oyun açısından düşünüyorsan linux'un kendi üzerinde mevcut olduğu oyunlarından faydalanabilirsin windows formunda uygulama çalıştıracak olursan pisi paket yöneticisinden Wine paketini kurup windows exe vs. dosyalarını bu arayüzle çalıştırabilirsin fakat Windows taki kadar performans alamazsın teşekkürler :)
  • Anladım sagolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.