Şimdi Ara

PARANIZI ÇÖPE ATIN,YAKIN AMA CESSESOR'E KARTUŞA ASLA VERMEYİN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fBende asla cessesor kulanmam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adiniunutma

    ariel89 ;
    canonlarda dolumdan verim alamazsın. Ben dolumcu olmama rağmen canon kartuşlara karşı bi ön yargım vardır.
    DOlum mevzuu sadece al şırıngayı bas içine çalışsın değil ki. Al-Bas olayını yaptığında çalışsaydı zaten büyük başarı olurdu. Bu tip kartuşlarda nozzle kısımlarında hava kabarcıkları oluştumu dolum aparatlarıyla ağız kısmını açman gerekecek. Bu işlemleri yapmazsan olmaz.
    Sürekli dolum için bu tip kartuşlardan uzak durun. Daha çok Brother in tektek renkli olan kartuşları yada Canonun yine tek tek renk kartuşları olan yazıcılarını kullanın. Çünkü onlarda baskı kafa yazıcının üzerinde ve daha çok verim alırsınız.
    Sİzin kartuşunuzun baskı kafası üzerinde olduğu için verimi düşük olur, doldurmayıda bilmiyorsanız (dolum sadece şırıngayla Al-Bas değildir) hiç verim alamazsınız




    Valla aynen sana katılıyorum ama deneme yanılma sonucu malesef. Sorunsuz dolum yapılır diye yönlendirildim halimde orta da yani haklısın. Tecrübe ne yapalım bundan sonra ki arkadaşlara katkımız olur belki ona göre daha dikkatli olurlar doğru firmalar seçip doğru yönlendirilirler maddiyatları ve maneviyatları yara almaz umarım.


    Doğru tercih yapıyorsun, dandanadam.




  • canon 510 511 kartuşlar farklı mürekkep kullanmaktadır siz tamamen yanlış mürekkep satın almışsınız
    sizin dediğiniz durumla bende karşılaştım canon yazıcı ilk çıktığında normal mürekkeple dolum yaptım ve sonuç sizin anlattığınız gibi oldu daha sonra uyumlu mürekkep kullandım şimdi düzgün çıktılar alınıyor princolor marka mürekkepler toneristanbul satmaktadır 100/100 uyumludur içiniz rahat olsun
    kolay gelsin
  • Ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Bu süre zarfında 500-600 fotoğraf çıkarttım hala bitmedi kartuşlarım 60 ml olanlar.Siyah kartuşla 2 tane kitap kopyaladım yarısı bitti sadece.
    Önceden orjinal alırdım 50 fotoğraf çıkarttım mı bitiyordu.Cescesur hem orjinalden yarıyarıya ucuz hemde 10 kat daha uzun ömürlü.
  • arkadaşlar dolu kartuşla kaç sayfa siyah çıktı alınabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.