Şimdi Ara

Paragraf çözmek mi kitap okumak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eminim çoğu kişi bunu merak ediyordur türkçeden +35 yapmak için bunlardan hangisini yoksa her ikisini de yapacak mıyız? Hayrınıza çözdüğünüz kaynağıda yazarsanız



  • aynen ya takip.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra kitap okumanın pek bir faydasının olacağını düşünmüyorum. Her gün 25 tane paragraf sorusu çözseniz hem soruların mantığını kavrar, hem de hızınızı arttırırsınız. kitap okumanın olumlu etkileri daha uzun vadede görülür. tavsiyem, düzenli paragraf çözün.
  • Kitap okuma alışkanlığınız yoksa kendinizi kitap okumak için zorlamayın. Paragraf sorularını çözmek için kitap okunmaz zaten onun yerine gidin günde 20 tane paragraf çözün daha iyi.

    Bu arada kitap okumaya karşıt olduğum anlaşılmasın düzenli olarak ayda 2 roman bitiren birisiyim, sadece paragraf çözmek için kitap okumanın bir yararı olmayacağını anlatmaya çalıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 3 Ağustos 2014; 23:04:32 >
  • paragraf çözün bu saatten sonra kitap okumak fayda etmez kitap okumak uzun vadede kolaylık sağlar 1 sene içinde pek faydası olacağını sanmıyorum fem simetri veya güvenderle başlayın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: secilcevik

    Bu saatten sonra kitap okumanın pek bir faydasının olacağını düşünmüyorum. Her gün 25 tane paragraf sorusu çözseniz hem soruların mantığını kavrar, hem de hızınızı arttırırsınız. kitap okumanın olumlu etkileri daha uzun vadede görülür. tavsiyem, düzenli paragraf çözün.



    bazı günler abartıp 100 çözdüğüm oluyordu bazı günler hiç çözmüyordum. 1 hafta sonra tekrar başlayınca 9y 2boş falan baya kötü oluyorum demek her gün 20 25 çözsek iyi olacak.
  • Bence hergun yarim saat kitap okumali ve 30 paragraf cozmen senin baya bi yararina olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs de 34net yapmış birisi olarak söylüyorum ki; eğer hiç kitap okuma alışkanlığınız yoksa kitap okuma seçeneğini unutun zaten isteseniz de en fazla bir kaç gün götürebileceksiniz zira çalışmaktan fırsat bulamayacaksınız. ben okuduğum halde sınav senesi bırakmak zorunda kaldım.

    ben kendime has teknikler buldum o mantığa göre çözüyordum. ve sınava 1 ay kala hiç türkçe çalışmadım. 1 ay kala simetri ygs türkçeyi bitirdim dil bilgisini anlamak için.
  • Hersene sorulan klasik soru.Gereksiz hic ugrasma sayisalsan.Zaten yil icinde bir suru denemeye gireceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragraf sorularında size taktik ve beceri kazandıracak olan yine paragraf sorularıdır.Yıl içinde birçok denemeye gireceğiniz için ekstra bir kitap çözmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Kitabı paragrafınızı güçlendirmek için değil de boş zamanlarınızı değerlendirmek için okuyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectr3 -- 4 Ağustos 2014; 1:04:40 >
  • melbur44 M kullanıcısına yanıt
    bu konu benden sorulur
    bence paragraf çözmek.. başlarda 26 27 net yapıyordum sınavda 38 net yaptım.. hergün 20 tane çözüyordum
     Paragraf çözmek mi kitap okumak mı Paragraf çözmek mi kitap okumak mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drag me to hell -- 4 Ağustos 2014; 3:45:30 >




  • Ygs lys de toplam bu sene 61 soru cikti bunlarin cogu paragrafti.ben 56 dogru yaptim.kitap okumak o kadar onemli degil.onemli olan paragrafin mantigini cozmek.belli basli 5-6 soru kalibi var onlarin mantigini cozmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sakın ha! Bak mezun olarak tavsiyem kesinlikle oku.Geçen sene bende hiç okumadım(pişmanım) ama yazdan beri okuyorum zaten sarınca bırakamıyosun ve kesinlikle geç değil , şimdi de geç değil , 2 ay sonra da geç değil , ygs'ye 1 ay kala da geç değil.
    Paragraf çözerken test tekniği kazanırsın kitap okumaksa bambaşkadır 20 sorunun verdiklerinden.
    Ayrıca her gün yarım saatini ayırcak zaman inan bulabilirsin , 20 sorunu da çözersin kitabını da okursun.
    Bak ben ne diycem, forumun şartlandırması çok kötü oluyor ve burda da çoğunluk test çöz demiş aynı geçen sene bize denen gibi.Belki sen şu an -5+5 tr neti yapmanı başkalarına göre belirleyeceksin.Forumda takıl ama seni çok fazla yönlendirmesine izin verme.1-2 hafta oku herhangi bir klasik ondan sonra kararını ver.
    20 soru olayını çok doğru bulmuyorum.Tabi ki istikrarlı olmak lazım ama 2-3 gün aksattın mı canın sıkılır böyle şeylerde.
    Kısacası oku dostum aldırma milleti yok 38 yapmış yok fullemiş salla bunları herkes aynı değil kendini en iyi sen tanırsın.

    Not:Yazım hatalarına özür ,mobilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 4 Ağustos 2014; 9:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drag me to hell

    bu konu benden sorulur
    bence paragraf çözmek.. başlarda 26 27 net yapıyordum sınavda 38 net yaptım.. hergün 20 tane çözüyordum
     Paragraf çözmek mi kitap okumak mı Paragraf çözmek mi kitap okumak mı

    hocam sayısalın olsa biraz çok güzel olurdu




  • Uzun vadede kitap okumak en faydalisi. Bence paragraf çözmek çokda gerekli ddeğil. Ama durum ortalama altindaysa cozun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kitap okuma bol bol paragraf çöz. Kitapta bazı yeri anlamazsın geçer gider önemli değildir. Paragrafta mesajı bir şekilde anlaman lazım. Kitap okurken yorulmazsın ama paragraf kafayı zorlar. Ygs 36,25 netim var neredeyse hiç kitap okumam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertmisin -- 4 Ağustos 2014; 14:41:42 >
  • Bol paragraf çöz tabi, özellikle 40 soruluk ygs türkçe denemelerinden çok miktarda çözmelisin, ayrıca zaman denemelerinin türkçesi piyasadaki en kaliteli ve zor türkçe denemesidir mutlaka çözmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün en azından 5-10 sayfa kitap oku 1-2 testte paragraf çöz. türkçe netinin kralını yaparsın. ygs ye kadar her gün yap bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.