Şimdi Ara

Paragon 2.0 hakkında detaylı bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu gene nereye gitmiş böyle...
  • Özel mesaj denen bşey var ordan devam edin. Ayrıca burası ali babanın çiftliğini geçti yönetici lazım buraya.
  • konu bayagi sapmis gorunuyor... bence direk silinsin konu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 23 Eylül 2013; 10:13:37 >
  • Birkac kere deginilen paragon explerinin toplanip yeni paragonun hesaplanmasi konusunu incelerken yabanci forumlarda,bir chart buldum.0-100 paragon arasi gereken exp 10 milyar 454 milyon 400 bin. Olarak gosterilmis.her paragon arasi %3 artiyor gereken exp miktari.322 milyon 560 bin exp en son 100 paragon icin gereken miktar.101 e gereken,9.676.800 fazlasi yani 332.236.800...neyse detaylar kafa karistirmasin.
    Eger su anda 2 tane p100 oldugunu varsayarsak,yeni sistem ile iki tane p100 expi toplarsak 20 milyar 908 milyon 800 exp eder ve cok cok kaba bir hesapla bu miktar 130 paragonlar civarina bile gelmez.hesaplamayi tam olarak yapan olursa tam kaca denk gelir lutfen bilgilendirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Birkac kere deginilen paragon explerinin toplanip yeni paragonun hesaplanmasi konusunu incelerken yabanci forumlarda,bir chart buldum.0-100 paragon arasi gereken exp 10 milyar 454 milyon 400 bin. Olarak gosterilmis.her paragon arasi %3 artiyor gereken exp miktari.322 milyon 560 bin exp en son 100 paragon icin gereken miktar.101 e gereken,9.676.800 fazlasi yani 332.236.800...neyse detaylar kafa karistirmasin.
    Eger su anda 2 tane p100 oldugunu varsayarsak,yeni sistem ile iki tane p100 expi toplarsak 20 milyar 908 milyon 800 exp eder ve cok cok kaba bir hesapla bu miktar 130 paragonlar civarina bile gelmez.hesaplamayi tam olarak yapan olursa tam kaca denk gelir lutfen bilgilendirsin.


    Zaten softcore oynamanın bir manası kalmayacak şu durumda. Herkes laddera yönelecek. Yönelmese bile 6 aylık sezonun sonunda ladderdan softcore a geçecek itemlar softcoredaki itemları çöpe çevirecek. Farm yapmanın yada ah kovalamanın softcore için bir anlamı kalmadı diye düşünüyorum dolayısı ile paragon puanlarda anlamını yitirdi. Tabi anladığım kadarı ile yorum yapıyorum gözden kaçırdığım birşey varsa bilemem.




  • http://www.youtube.com/watch?v=tORB-a0NhSI

    2 paragon 100= 121
    5 paragon 100= 152

    demiş.

    ama sanmıyorum çünkü paragon 800 den falan bahsediliyor. o kadar zor olmayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BitirimAbi

    benim senden başka kimseyle alıp veremediğim yok.SEN KÜFÜR ETTİN.ŞİMDİ MESAJLARIN SİLİNDİ DİYE HİÇ YAPMAMIŞ GİBİ DAVRANIYORSUN.çoğu kişi senin nasıl bir insan olduğunu biliyor.o konu içerisinde ne küfürler ettiğini insanlar görmedimi sanıyorsun.Bu kadar olur yaw orduya girsen orduyu karıştırırsın.İki dakika delikanlı ol yaptıklarının arkasında dur.Sorsak ben hiç küfür etmedim dersin.Varsa bitanede adam gelsin desin benim bu adamla sorunum var diye kimseyle sorunum yok.Öyle beni başka muhabbetlerin içine çekme dediğim gibi sorunum bir tek seninle oda küfür ettiğin için.Ah'ı çok savunan var birtanesine birşey demedim.kaansam başından beri savunuyor kaansam'a ters birşey söylemişmiyim git sor adama.sanada söylemiyecektim.Taaki sen o küfürleri edene kadar.

    Bütün yazılarınızı okudum. Özel mesajlarda senin tahrikin var normal forumda ise holyspirit bariz şekilde ortaya konuşarak herkesin üstüne alınmasını sağlamış. Haklıyken haksız duruma düşmemek lazım. Holyspirit biraz yaşlı bir abimiz bildiğim kadarı ile bu nedenle kişiler pek bir birini anlamıyor ancak. Holyspirit bence biraz sakin olmalı.
    dil kesme falan hoş olmamış. Forumda hollyspirit üzerine genelde geliniliyor ancak buda adil değil. Kim ne dedi diye takip etmek onun açısındanda zor, arada kurularda gidebiliyor.
    Valla ben yönetim olsam
    hollyspirit uzaklaştımra , shruikan sınırsız ban. sana ve kendimede uyarı verirdim.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.