Şimdi Ara

Para Kazandıran Türk Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün Sizlere Türk Para Kazanma Sitesi Göstericem Arkadaşlar Yapılacak Şeyler Aşağıda Anlatılmıştır
    Link En Aşağıdadır
    Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar için bu yazıyı hazırladım.

    1.Reklamlar: Günlük olarak kazanç sağlayabilmeniz için tıklamanız gereken reklamlar bu bölümde. Referaslarınızdan kazanç saglayabilmeniz için hergün 4 reklam tıklamanız gerekmektedir. Reklam süreleri kazanca göre degişmektedir.
    2.Görevler: Bu bölüm Trbux.net ve diğer kullanıcıların belirli koşulları yerine getirerek, kazanç sağlayabildiği alandır. Dikkat edilmesi gereken konu koşulları tam olarak yerine getirmenizdir. Bu koşulları sağlayamazsanız göreviniz onaylanmaz ve kazanç sağlayamazsınız.
    3. Offer: Bu bölümde TrPoint kazanarak dönüşümlerle kazanç sağlayabilirsiniz.
    4.Oyunlar: Her gün 20 tıklama puanına sahip oluyorsunuz. İstediğiniz şekilde karelere tıklayarak hem puan kazanıyorsunuz hem de şansınıza bağlı olarak ödüller kazanıyorsunuz. Her ödülün oranı belirlenmiştir, tamimiyle kullanıcılara bağlıdır.
    5.İzle: Bu bölümde videolar izleyerek offer bölümü gibi TrPoint kazanıyorsunuz buradaki puanlarınızla kazanç sağlayabilirsiniz.
    6.Surf: Her gün 5 ile 9 arasında otomatik olarak site gezerek puan kazanabildiğiniz, bu puanları da web sitesine sahip kullanıcıların tekil ziyaretçilerini arttırmak amacı ile “Yeni Site Ekle” bölümünden gerekli bilgileri doldurarak, kazandığı kredileri web sitesinde kullanma imkanı sağlıyor . Puan kazanmak için “Kredi kazanmaya hazırmısın ? Surf'e Başla” basarak puan kazanabilirler

    Detaylı Anlatım : Gitmek İcin Tıklayınız
    Site Linki : Siteye Gitmek İcin Tıklayınız







  • hocam ref in le kayıt oldum bakalım biraz deneyeceğim
  • hocam bu ref satın almalar ne oluyor
  • eyw şuanda çok iyi bir sistem benim 5 adeet refim var ve ayın 29 unda 4adet daha geliyor tavsiye ediyorum
  • bakın para kazanıyorsunuz referans kiralamak 0,2$ siz eger 0,4$ kazanırsanız 2adet referans kiralarsınız ve referanslar gelir şimdi hergün en az 4reklam tıklamalısınız referanslardan para almak icin örnegin tüm reklamları tıkladınız sonra refler aktif olur ve siz sistemde olsanızda olmasanızda size para kazandırır
    kısacası referansınız varsa en az 4 reklam tıklayıp çıkarsanız onlar size para kazandırır
  • Arkadaşlar 4 yıldır internetten para kazanma yolundayım. Anket kitabı bile aldım. Evet bir kaç siteden para kazandım. Yukarıda ki yazan linklere de üyeyim fakat çok az kazandırıyor. Şimdi internette çok ilginc bir tasarruf programına rastladim. bu programda sizin Qoinsleri toplamanıza yardımcı oluyor ve bu qoinsleri isterseniz para olarak alabiliyorsunuz.Bu Qoinsleri çesitli şekillerde toplayabilirsiniz. orneğin mailleri okuyarak, anketlere katı larak vede oyunlar oynayarak. Bunların arasında ilginç indirimleri görebilirsiniz ve buda sizin para biriktirmenize yardımcı olur. Çok eğlenceli bir site. Üye topladığınızda da para kazanıyorsunuz. Çok yüksek değil ama kazandım. Kazanma yok diyen bana mail atsın verdiğim sitelere üye olsun bak nasıl kazanıyor. Bende ilk başladığımda böyle şeylere inanmıyordum fakat en son yazılanları dinledim. Forum sitelerine üye oldum. Referans aldıkça kazanıyorsun. Sende kazanıyorsun senin referansın ile kayıt olanda kazanıyor. En çok kazandığım siteleri yazıyorum. Burdan tıklayıp üye olursanız zararlı çıkmazsınız. Deneyin. Milyar dolar kazanmıyorsun fakat seni ikna edecek kadar kazanıyorsun. Tavsiye ederim.

    https://www.qassa.com.tr/7641

    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=570152

    http://www.clixsense.com/?6929286

    http://www.marketagent.....asp?RefUID=853736&CL=9

    http://paidviewpoint.com/?r=evwdwl

    http://www.twodollarcli...m/index.php?ref=gkcnkrn

    ttps://www.joinhiving.com/tr_TR/FX6XFUX1A3




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.