Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.944
Cevap
458
Favori
819.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Anladık hocam teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagmur2780

    Dün ilk kez papara hesabimi kullandım. Eşimin akbank hesabından akşam 8 de kendi kuveytturk hesabıma para almam gerekiyordu. Önce akbanktan onun paparasina ordan da kendi paparama attım. Daha sonrada kendi kuveytturk banka hesabıma çektim parayı. Tüm işlemlerin tamamlanması yarım saat sürdü. Ben çok sevdim paparayi.

    eşinizin paparasından kendi paparanıza çekmeye gerek yok hocam...eşinizin paparasına gelince para altta para gönder kısmında iban yazıyor ona tıklayın göndermek istediğiniz ibanı yazın gönderin Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar 

  • senseman62 kullanıcısına yanıt

    Sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum. Eyvallah hocam 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sabah 1 gün önce oluşturduğum papara sanal kartımdan 8:50de exxen de harcama yapılmış. bir kaç dk sonra farklı bir sitede daha harcama yapılmaya çalışılmış fakat yeterli bakiye olmadığından başarısız olunmuştur. sorun şu ki, sanal kartı bir gün önce deneme için oluşturdum, hiçbir yere kart bilgilerimi kaydetmedim, hiçbir yerde harcama yapmadım, yani kartı kullanmadım. bundan dolayı kart bilgilerimi çaldırma ihtimalim yok. paparayı arayıp durumu bildirdim harcama yapılan yerlerle görüşün bizle alakası yok deyip salladılar bende sinirlenip telefonu kapattım. lütfen kartlarınızın online harcama durumları sürekli açık olmasın benim başıma gelen size de gelmesin.

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun sanırım PC ya da mobil telefonunuz da bilginiz olmadan zararlı yazılım yüklenmiş siz ne yaparsanız gorebiliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    hocam kartı hiç kullanmadım pc de. pc den alma ihtimalleri yok. telefonda sıkıntı olsa diğer hiçbir banka hesabımda bir oynama olmamış. ve kart bilgilerini alabildiği yerde bakiye bilgileride var. bakiyeye göre para çekmeye çalışırdı. şimdi başka takip ettiğim bir konuda bu gün aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi daha gördüm. yani sorun bende değil gördüğüm kadarıyla. papara kullananlar hesaplarına dikkat etsin.

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

    Deneme yanılmayla kart numarasını buluyorlar aynısı Netflix'te de mevcut,durum güvenlik,çalınma vs. değil.

  • -frambuaz kullanıcısına yanıt

    hocam 16 haneli kart numarası, 4 haneli tarih bilgisi, 3 haneli güvenlik kodu. hepsini tutturma ihtimalleri matematiksel olarak % kaç sizce? bende sallama tutturma ile bulduklarını düşündüm ama ihtimalleri göz önüne alınca bir çok kişinin bilgilerini aynı gün yada yakın süreler içinde bulma ihtimalleri de ayrı bir durum. o yüzden ben sistem açığı olduğunu düşünüyorum.

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer -- 12 Ocak 2021; 15:8:28 >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Aynısı bugün bana da oldu üç tane exxen çekimi oldu birer TL başta anlam veremedim müşteri hizmetlerini aradım ulaşana kadar bir bildirim daha geldi storytel 170 TL harcama diye. Ancak o kadar bakiyem olmadığı için yetersiz bakiye bildirimi geldi.

    Paparaya mail attım dönüş bekliyorum
  • Papara'da şuan ciddi derecede güvenlik açığı var. Dikkatli olun. Hesaplarını alışverişe kapatın . Bir de suan üç tane exxen üyeliği aboneliği var kartıma tanımlı. Bakalım yarın bir geri dönüş olacak mı?
  • nullpointer N kullanıcısına yanıt

    hocam bence bu başka bir yöntem. bir çok kişide aynı anda ortaya çıkan, aynı tutarda çekim yapmaya çalışılan bir durum, ekran görüntüsü almış olsa o anki bakiyeyi görür ona göre işlem yapmaya çalışırdı. ama herkesde aynı tutarda işlem yapılmaya çalışılmış. ben paparanın sanal kart işlemleriyle alakalı bir açık olduğunu düşünüyorum. bir çok bankacılık uygulaması var. neden tek papara hedef alınsın? telefonda bir sürü hesabım ve sanal kartım varken sadece paparanın çalınması bence paparayla alakalı bir sorun oldugunu gösteriyor. üstelik aynı durumu daha önce yaşayan birçok insan varken. belli ki paparanın sisteminde bir açık var ve bunu kullanmaya çalışan birileri var sürekli olarak. yani bir zararlı yazılım yazacak olsan papara için mi yazarsın Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar 





  • furkanunlu F kullanıcısına yanıt

    sabah 8:40-8:50 civarında mı çekilmiş exxen ücretleri ?

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    09:02
    09:10
    09:31 birer TL exxen

    09:31 storytel için para çekilecekti neyse ki bakiye yeterli değildi. Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar
  • furkanunlu F kullanıcısına yanıt

    demek ki önce bizi yoklamışlar :D

  • Sadece sanal kartları mı denemişler normal karttan çekilen de var mı?

  • furkanunlu F kullanıcısına yanıt
    Paparayı hesaplar arası transfer yapmak için kullanıyordum. Demekki artık yapmamak lazım. Eczane netflix youtube için kullanacağım zaman para koyar kalanını çekerim artık

    O 1 tl olayı netflixte var kart doğru mu diye çekiyor parayı anında da iade ediyor. Sonra normal netflix ücretini çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 11 Ocak 2021; 0:40:39 >
  • Evet o 1 TL de iade olmadı
  • Ekşiden anladığım kadarıyla uygulamada güvenlik açığı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 11 Ocak 2021; 1:33:36 >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.