Şimdi Ara

Pankartın anlamı neymiş ki soruşturma açıldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    rocky nin kolunun kalkması takımın ayağa kalktığına da delalet edebilir. ama 12 numaranın kurucusu fetocunun önde gideniymiş zaten neyin kafasında ? dün ulrasalan bu adamın twitini yayınladı yetiş fetullah hocam diye ağlamış adam.

    ayrıca bu olay sistemli bir çökertme girişimi. pankart harbiden fetoyle alakalı da olabilir, birileri ultraslanın içine karışıp bu tip bişey önermiş ve aklı kıt kişiler de kabul etmiştir. bu durum üstüne gs nin borsa değeri düşmüş en basitinden bu şekilde baksan gs üstüne oynanan oyunu anlamamak zor olur.

    yan hakeme atılan maddeler konusunda da hakeme çarpan şeyin net görüntüsü çıktı mı ? ben o adama herhangi bişeyin çarptığından şüpheliyim. o kadar yere yatacak durum varsa gidersin soyunma odasına maçı tatil edersin. sırf ceza yedirmek için düzenlemiş bi tiyatro kokusu çıkar o işten.

    futbolu ne hale getirdiler, düşündüğümüz şeylere bak. insanı paranoyak yapar bunlar.

    Genelde bu tarz alıntı yapmam ama hakem konusunda maç sırasında bende aynı şeyleri düşündüm. ayrıca sana bişeyler atılıyorsa orada uzaklaşırsın. oraya diz çökersen daha çok hedef olursun. bencede o hakemde bir problem vardı o maçtı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907

    geçen senede aynı pankartı açmışlar geçen sene liderden 30 puan fark yemişken açmışlar söz uyuyor. Bu sene en yakın rakibinden 8 puan önde neyin ayağa kalkması? amuda mı kalkacak daha

    Şampiyon olduk mu, lig bitti mi? 2 senedir çöküşteydik şimdi ayağa kalkıyoruz diye gaz vermiş olamazlar mı? Sen işine geldiğin gibi anlıyorsan bu bizim problemimiz değil. Zaten şu pankartın muhatabı Bjk ve federasyon olur en fazla size ne oluyorsa onu anlamadım? İkinci olmaktan başka bir icraatınız yok anca çamur atmakla uğraşıyorsunuz. Şu çamur atmaya harcadığınız zamanı futbola ayırsanız belki başarılı olacaksınız ama nerede..

    Hayret fb ile oynuyorsun BJK ye laf arıyorsun neden ?!

    Ayağa kalk Pensilvanya nın Hesabını vermeliler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet baglanti kurmusda ua nin onlari disunecek kadar zeki bir topluluk oldugunu dusunmuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.