Şimdi Ara

Pandawill Stoklarında u30gt2 Olmadığı Halde Satıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın,

    Bu forumdaki ilk yazım olacak. Az evvel yazıp gönderdiğimi saymazsam tabii ki:) Hata verdi onda.

    Her neyse, olay şundan ibaret. 16 nisan salı günü Pandawill sitesinden Cube u30gt2 modelini sipariş verdim. Canlı chat kısmında da siparişi vermeden önce ürünün stoklarında olup olmadığını sormuştum. Cevapları "evet"ti. Siparişten sonra 2 gün geçmesine rağmen hâlâ "Processing" yazısını görünce dalgasına hem mail attım hem de canlı chat kısmından aynı soruları sordum. Chat kısmında 2 gün içerisinde ürünün kargolanacağını söylerken, mailde ürünün şu an için stoklarında olmadığını ve 1 hafta beklemem gerektiğini yazmışlar. Kısacası sürekli yalan söylüyorlar gibi.

    Şu ana kadar bu cube u30gt2'yi pandawill'den alan kişiler var. Ama bu "1hafta bekle" dedikleri süre "1 ayı" bulursa ne olacak? Siparişimi iptal etme şansım var mı? Normalde 3 hafta beklemeye razıydım. Sadece yalan söylemelerine sinir oldum. Piyasaya yeni çıkmış ve büyük ihtimalle de leblebi gibi satılan bir tablet. Ama sinir oldum arkadaş:))

    Ne yapmam gerektiği konusunda fikir verebilirseniz çok memnun olurum. Yoksa birazdan iş yerindeki tüm sinirimi heriflere mail atarak çıkartacağım.

    İyi günler.

    Not: Başlık için de kusura bakmayın. Ne yazacağımı bilemedim.
    Not2: İki tane konu açmışım. Nasıl silebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lappland -- 19 Nisan 2013; 9:43:46 >







  • Ben de Buyincoins.com'dan Cube U30GT2 siparişi verdim. (30.03.2013). Şuan neler olduğunu yazmaya üşeniyorum gerçekten. Baştan sonuna kadar yaşadıklarımı bu konudan takip edebilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_72607757/mpage_2/tm.htm

    Birde Paypal 45 gün içinde şikayet olursa geri ödeme yapabiliyor diye biliyorum ama sen yinede bir bilene sor.
  • valla ayın başında stoklarında vardı 8 indeki siparişim 9 da kargoya verilmişti. Ama bittiyse yada yeni parti geciktiyse bilemem. genelde gördüğüm pandawill stok konusunda güvenilir eğer gercekten 1 ay vs sorunları olursa ki mesela pipo m9 da oldu. Fabrika yollamadı dediler ki gercekten o dönemde tüm internet siteleri stoklarında yoktu para iadesi, istediğin ürünle değiştirme yada bekleyip hediyeli alma gibi secenekler sunuyorlar.

    İade etme konusuna gelince ürünü göndermedilerse pek uğraştırmadan iade isteyebiliyorsun sorun cıkacağını sanmıyorum. Paypal dan dispute falan gerek kalmadan iade edeceklerdir. bence önümüzdeki hafta pazartesi salıyı bir bekle sonra tekrar live chatten sıkıştır.
  • biliyorum dostum. bic, china post ile gönderiyor. bir de senin olayını okumuştum, o yüzden pandawill'den verdim siparişimi. 1 hafta içinde harekete geçmezlerse dediğin gibi paypal'dan işlemlere başlarım. eyvallah:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

    valla ayın başında stoklarında vardı 8 indeki siparişim 9 da kargoya verilmişti. Ama bittiyse yada yeni parti geciktiyse bilemem. genelde gördüğüm pandawill stok konusunda güvenilir eğer gercekten 1 ay vs sorunları olursa ki mesela pipo m9 da oldu. Fabrika yollamadı dediler ki gercekten o dönemde tüm internet siteleri stoklarında yoktu para iadesi, istediğin ürünle değiştirme yada bekleyip hediyeli alma gibi secenekler sunuyorlar.

    İade etme konusuna gelince ürünü göndermedilerse pek uğraştırmadan iade isteyebiliyorsun sorun cıkacağını sanmıyorum. Paypal dan dispute falan gerek kalmadan iade edeceklerdir. bence önümüzdeki hafta pazartesi salıyı bir bekle sonra tekrar live chatten sıkıştır.

    sağolasın bilgilendirme için legendofbedwyr. büyük ihtimalle 1 ay sonra zaten Türkiye'de olmayacağım. Gelse bile boşa gelir. dx'ten aldığım ürünler 1 ayda geldi ama bu adamların bık bık etmesine sinir oldum. en iyisi beklemek bir süre daha.




  • birde yanında başka ürün istediysen onları ayrı ayrı sor benim tablet hdmi kablosunu bekliyecekti az kalsın :P

    dadas741 kötü olmuş ama neyse gec olsun düzgün olsun sağlam gelir güle güle kullanırsın işalah
  • sadece tablet aldım. parça parça yollarlar diye tek ürün almıştım. yurtdışından ürün almanın en sinir yanı da bu. ne olacağını bilemiyorsun:))
  • beyler tablet getirtiyorum. istediğiniz ürünü çinden elden getirtebilirim en kısa sürede gelir .
    fiyat ise pandawill.com dakilerden 10 - 15 dolar fark eder
    detaylı bilgi pmden ulaşabilirsiniz
  • Birkaç atarlı mailden sonra bugün kargoya vermişler ürünümü. Harbi diğer çin sitelerinin yanında pandawill bayağı iyi kalıyor. Ürün şu an stoklarında var. Ama biter mi biter yine:-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.