Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.742
Cevap
177
Favori
1.750.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meke kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum hocam. Umarim siz de memnun kalirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotvote kullanıcısına yanıt

    Bende de St50 mevcut. Kısa süre önce bir yakınımız orta seviye bir 65" LG Led tv aldı. Belki bazı arkadaşlar bana katılmayacaktır ancak bence Panasonic plazmanın renkleri daha gerçekçi ve özellikle filmlerde çok daha büyük keyif veriyor. Hele ki Vt modeli, eğer hafızam beni yanıltmıyorsa oled ler ile kafa kafaya yarışır.

    Bendeki yanıklar da hep geçici oldu, ancak yine de düz renklerde tv'nin dibine girilirse üst üste binmiş bazı yanıklar belli oluyor ama normal mesafeli izlemelerde gözümüz bunları algılamıyor.

    Kur uçmadan önce 65" Sony A80J Oled almak üzereydim. Zira bütçe yetersizliğinden aldığım 42" küçük gelmeye başladı.(ev değişince salon büyüdü vs.) Ama şu ekonomik durumda gereksiz bir harcama olacaktı. Tv izleme saatimiz de çocuk sahibi olduğumuzdan beri oldukça düştü. Yine de yeni yılda malum durumlardan ötürü genel olarak tüm mallara olan talep soğur ve satışlar düşerse, tekrar bir canlılık sağlamak için indirim ve taksit miktarları artabilir. Allah milletimizin yardımcısı olsun. İnşallah herkes en az sıkıntıyla atlatır bu krizi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu anda ürün olarak ne alırsanız o elinizde kar demiyeyim de en azından değer kaybetmemiş bir ürün olarak kalıyor elinizde . Bu kur yükselişi dünyanın başka yerinde yok malesef . Bizi bu kur konusunda izleyen ülkeler ise Arjantin Venezuela ve İran .

    Azerbeycan ve Bulgaristan il sınırlarından gelip ne var ne yok ise alıp dönüyorlar kendi ülkelerine . 2000 yılında Bulgar ekonomisi çokmüş bizim insanımız Bulgaristana gidip TL ile güzel ve ucuz bir haşam geçirebiliyordu . Şimdilerde ise tam tersi oldu . Ne oldum diye değil ne olcam diye bakmak lazım bu hayata .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt

    Selam, malesef ssorun çıktı.

    Panasonic Plazma 65vt50E ile genel olarak uyumlu ancak orjinal kumandadaki APPS ve HOME tuşlarının yerine bir tuş bulunmuyor. TV'de ana menüyü açamıyorum, bu nedenle Netflix ve Youtube menülerine giremiyorum.

    Kumandadaki Viera link, Viera Tools ve Internet tuşları benim TV'de çalışmıyor. Öneriniz var mı iade mi edeyim?

  • Maalesef baska önerim yok. İade etmeniz doğru olur gibi görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kumandayı iade ettim.
    Direkt orjinal ürün koduyla artınca başka bir kumanda çıktı karşıma onu aldım ve süper çalışıyor.

    https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/panasonic-n2qayb000863-smart-led-tv-kumandasi_pdp_713764321

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıymetli Forum Dostları,

    Herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyorum, selamlar…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 yılı tün forum severlere Mutluluk ve Huzur getirsin .

    2012 - 2013 yılı son Orjinal Panasonic marka Tv lerimiz bir yıl daha yaşlandı :) Oled zamanımı geliyor ne .)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boys_81 B kullanıcısına yanıt
    Benimkinin maşallahı var. İlk günkü gibi adeta. Böyle devam ettiği sürece oled falan düşünmem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2008 50pv70f TV'm 21.012 saat kullanılmış, panel ömrü 50.000 saat. Diğer TV'm 2015 yılında alınma 65stw60 11.022 saat kullanılmış. Bunun da panel ömrü 100.000 saat. İkisi de ilk günkü gibi çalışmakta. Bu tvler ömürlük sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim LedTv karanlık sahneleri artık hiç göstermiyor. Altyazının ışığıyla bir şeyleri görmeye çalışıyorum. Işıkların ömrü mü bitmiş şimdi bunun?

  • Bir tv tamircisine giderseniz arkadaki led şeritlerini değiştirir sorunu çözer


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boys_81 B kullanıcısına yanıt

    Evet, 55VT50 3D PLAZMA sahibi olarak son derece memnun olsam da yavaş yavaş 4K geçişi yapmayı düşünüyorum. OLED değil, QLED, smart inceliyorum, nvidi shield box olduğundan Android bakmıyacağım ama onvo, tcl, Philips, Sony 55 ler üzerinde de duruyorum. Uydu alıcı kısmında da uno4k, octagon sf8008twin kullanma planım var. Panasonic satışımı da yakında sunmayı planlıyorum.

  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    Evet her ne kadar Panasonic Tv ler Kral olsa da teknoloji bir şekilde ilerliyor . 4K ya geçince ve alışınca 1080P yi anlık izlesek muhtemelen görüntü bize 4K kadar net gelmeyecektir. Ah be Panasonic ne diye Tr pazarından çekildin . Meydan Lg ve Samsung gibi 3 kuruşluk teneke markalara kaldı . Panasonic Tr pazarında kalmış olsaydı ne yapar eder yine 4K sı ile yola devam ederdim .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bende yeni bir Tv alıcak olsam tercihimi mutlaka ya Sony yada Philips markalarından yana kullanacağım !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi paylaşımı için; satış için hazırlık yapıyorum.

  • ne alırsanız alın ekran nit değerine bakın en baba oledler bile 1000 nit değil philips oledlerden uzak durun amiral gemisi bile sony ve lgden uzak


    va panelli qled bulursanız kaçırmayın en son micro led paneller 2022leri ips panelli ama tartışma var Türkiyede VA panelli gördük v.s. diyorlar 1700 nit civarında qn90a lar eğer va panelse atlayın derim öyle teneke samsung filan değil yani '_______ PANASONİCLİLER_______' 

  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Üstad teşekkür ederim, nvidia 2017 box da olduğundan, smart inceliyorum ve plazmsyı kaça satarsam üzerine az yükleme yapabilirim, bahsettiğiniz ürünler beni aşar gibi, kalite ama pahalı olur, 13000 üzeri zor çıkmaz. Mecbur, ödün vererek, minumum para ile en alınabilecek tv alabilirim.

  • Allah kolaylıklar versin ama nvidia 2017 kötü cihaz değil kodi üzerinden netflix eklentisi ile hdr ve atmos mümkün elbette artık smart olmayan tv alınmaz bu cepheden bakınca belki TCL tvlere bakılabilir orta düzey bir kalite ile hemen hemen her teknolojiye destek var gibi biraz nit değerleri düşük ama ne kadar ekmek o kadar köfte plazmanın peşinden ağlamak düşer bize artık lcdlerin berbat dünyasına hoşgeliniz

  • Herkese iyi akşamlar.
    65 zoll vt60ı 2.60 metre olan mesafeden izlesem
    Sorun olurmu. Normalde göz alışıyor daha önce 65 zoll televizyonum vardı 4k fakat kırlıdı. Biraz uzak mesafeden izliyordum. Şu an 50 zoll var yeni eve taşınıyorum max. İzleme mesafem oturduğum yerden 2.60. Bu şekil izleyen varsa full hd paneli cevap yazarsa sevinirim acilen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.