Şimdi Ara

panasonic tx-32lx700f aldım. Resimler ekte (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
10.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    peki hocam sd kartı taktığımızda nasıl bi menü çıkıyor.
    tv, sd kart içindeki hangi uzantıları listeleme, oynatma, slayt gösterisi..vs yapma imkanına sahip?


    Daha deneyemedim. Bir SD kart bulursam en kısa zamanda deneyip izlenimlerimi aktaracagım. Ancak HD-JPEG foto oluyor diye biliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: memre111

    bu televizyonun 40inc olanı yok mu?
    Ya da çıkacak mı?......


    37" den sonrası için plazma önerilir. panasonic 37" ve altı boyutlarda lcd , üstü boyutlarda plazma üretiyor, tavsiye ediyor.
    ancak gelişen teknoloji, lcd nin eksikliklerinin yamanması, teknolojinin gelişmesi ile gelecekte panasonic 'de daha büyük boyutlara sahip lcd paneller üretecektir kanımca...
  • Forumda lcd tv için araştırma yaptım ve sonunda philips pt9521 hd ready pixel plus crt tv almaya karar verdim fakat bu kararımı teknik bilgilere göre aldım. Bir de bu cihazı kullanmış birinden deneyimlerini almak istiyorum ve muallim 70 in bu tv ye sahip olduğunu gördüm. Olumlu ve olumsuz bulduğu yönleri yazarsa sevinirim. Teşekkürler...
    Bu arada tekrar belirteyim panasonic in bu lcd modelini gerçekten beğendim, fiyatı hariç.
  • senin almaya karar verdiğin 29pt9520 modelinin ben 82 geniş ekran olanını yani 32pw9551 i aldım ve bi ay kadar kullandım geri verdim. gerçekten harika bi cihaz benim geri verme sebebim ayrı bi hikayenin konusu...

    ama ben o tv yi geri verince direkt bu cihaza yöneldim..

    zira sd yayınlarda muhteşem görüntü veren o philips televizyon iş hd yayınlarıo göstermeye geldiğinde lcd yada plazma kadar başarılı olamıyor. komponent bağlantı ile bizzat denedim. tam bi geçiş televizyonu, buda onu bizim ülkemizin şuanki durumunda çok önemli bi yere koyuyor anlıyorum fakat artıkyeni kral panasonic 32lx700f para çıkıştırabilsem yada peşin fiyatına bol taksitli bi kampanya yakalasam direkt alacam




  • HD yayınlarınıda başarılı bulmamışsın, nasıl denedin? Konsol takarakmı?
  • carrefour 'da hdd player takarak.., konponent bağlantı ile. buzda dans eden dansçı var ( buz pateni göstyerisi) aynı vidyoyu hem 32pw9551 hemde panasonic pv70, phlips lcd( modeline bakmadım bile) ve orada bulunan diüer bi kaç cihazla denedim... sonuç kendi içinde mükemmel fakat o lcd lerin yanında biraz sönük kalıyor.
  • Pardon hangı model hangı tv lerın arasında sonuk kalıyor tam anlayamadım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medxr13 -- 17 Ağustos 2007; 10:30:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: medxr13

    Pardon hangı model hangı tv lerın arasında sonuk kalıyor tam anlayamadım...

    biraz konudan saptık, kusura bakma...

    konu başlığındaki panasonic lx700f modelinden değil, pihilisp in tüplü modellerinden 32pw9551 den bahsediyoruz.

    bu tüplü tv nin 1080i ye kadar hd görüntüleri gösterebilme özelliği bulunuyor ve bunu layıkıyla yapıyorda... fakat bu tüplü tv nin hd performansı günümüz lcd ve plazmaları yanında biraz sönük kalıyor. ( örneğin panasonic pv70, philips 32pfl5322 ..vs)
  • Face1tr, bilgiler için teşekkür ederim. Dediğin gibi konu başlığından uzaklaştık ama ben 29pt9521 e takmış durumdayım ve bu tv hakkında kullanmış birinden bilgi almak istiyordum. Bahsettiğin şeylerden çıkardığım sonuç bu tv nin alınabileceği yönünde.
  • Şu panasonic tx-32lx700f modeli de kafaya takılmayacak gibi değil. 26 inç, lx70f modelinde varmış, aynı görüntü netliğinede sahipmidir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 17 Ağustos 2007; 23:47:19 >
  • Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir cihaz ben de çok beğendim iyi günlerde kullanın...
    Biz hala tüplü sıemense devam ama bi denk getirirsem ilk alacağım alet budur..:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gt_one

    Şu panasonic tx-32lx700f modeli de kafaya takılmayacak gibi değil. 26 inç, lx70f modelinde varmış, aynı görüntü netliğinede sahipmidir acaba?


    Aynı panele sahipler. Sadece SRS Surround XT özelligini yok. Görüntü olarak aynı olacagını tahmin ediyorum.
  • Cevap için teşekkür lion. Bir de şunu merak ediyorum, aynı iki modelin 26 ve 32 inç lerini görüntü netliği açısından kıyaslarsak fark olurmu? ( Herikisindede aynı çözünürlük ancak birinin ekran boyutu daha küçük)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gt_one

    Cevap için teşekkür lion. Bir de şunu merak ediyorum, aynı iki modelin 26 ve 32 inç lerini görüntü netliği açısından kıyaslarsak fark olurmu? ( Herikisindede aynı çözünürlük ancak birinin ekran boyutu daha küçük)



    Elimizde bulunan bu yayın formatına göre yani SD yayına göre daha küçük ekranlar daha net görüntü verir ancak bu cihazda netlik açısından kaygın olmasın. Cihazın menüsündeki netlik ayarı 6 kademeli. Ben netlik ayarını üçüncü kademeye aldım ve öyle kullanıyorum. Üst kademelerde geniş bantlı kanallarda yani yayının kuvvetli oldugu kanallarda insanın gözünü alabiliyor. Bu topikte gördügün bütün fotoları 3. kademe çektim. Umarım sorunun cevabı açık olmuştur.




  • adanadamısınız lion2103 ?
  • Benimde tahminim küçük boyutlu olanda görüntünün daha net olacağı idi ancak bir bilenden öğrenmek istedim, teşekkür ederim. Benim için 26 inç yeterli olacak çünkü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bitter end

    selam.bende yakın zamanda bir lcd almayı düşünüyorum..gecenlerde ankamall dakı teknosada TX-32LX70F modelını gordum..uzun zamandır forumu takip ediyorum..benim aklımdakı model samsung un LE-32R81B modelıydı..teknosada hayran hayran samsungu seyrederken yanıam gelen bir görevliyle sohbete basladık..öyle inceleme yaptıgımı , r81 i begendıgımı soylerken gel burda daha ıyısı var dedı..kendımı lx70in yanında buldum..tv nın yanında baska bir kac panasonıc tv vardı..ancak modellerını bılmıyorum..gorevlı oldukca samımı sekılde tv yı anlattı ve öve öve bitiremedi.hızlı sekılde altyazı geçişi olan bir kaç görüntü gösterdi ve lx 70 de anormal sekılde netlık vardı..renkler , görüntü , cihazın kendısı ...hersey süperdi..diger tvlerde yazılar bugulasırken lx70 son derece netti.özellikle panelin cok iyi oldugunu gercek siyah rengi verdigini ve tvnın denginin r81 degil samsungun m87 sinin oldugunu söyledi ( panel acısından )..içindeki en ufak parcayı bile panasonicin japonyada ürettigini , sd yayınlarda en basarılı lcd oldugunu falan söyledi..tabi bunlar ne derece dogru bılemiyorum ama gözümle gördügüm cihazın güzel görüntü verdigiydi..hatta bana r81 i yanına getrip test yapabilecegimizi söyledi..ancak zaten o ana kadar 45 dk dır bana tv yi anlattıgı için zamanım kalmamıştı..( kardeşim sıkıldıda )baska zaman testi yaparız dedim artık..dunyam altüst oldu..tam r81 e karar verme asamasındayken sil bastan arastırmaya devam..magazadan cıkarken kendımce mırıldanıyordum..allah belanı versin panasonic diye :)



    Panasonic LCD konusunda bilgili bir teknosa çalışanına ilk defa rastladım. Ben cihazı almadan önce sordugumda Plazma dışında hiç bilgisi olana rastlamamıştım.




  • güzel bir lcd ama çok yüksek bir fiyatı var neredeyse 42" plazma fiyatı bence sadece yer sorunu olanlar değerlendirsin yoksa bu fiyata alternatif ve daha büyük ekranlar olacaktır

    bilvarch'ın dediği gibi ekranın 32" olmasının payı da var bu kadar net görüntüde
  • Bu tv nin fiyatı 1800 ytl falan olsa gözümü kırpmadan alacağım ama pahalı, 3000 ytl nin üzerinde yanlış hatırlamıyorsam.
  • 1:1 pixel mapping yapabiliyormu pc bağlantısında hiç deneme fırsatınız oldumu güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.