Şimdi Ara

panasonic tx-32lx600F almış olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Uzun zamandır yabancı sitelerde bu model üzerinde duruyorum. Sebebi ise artık LCD de kronikleşmiş olan siyah renkleri gri gösterme, kenarlardan bakınca renklerin flulaşması v.s. gibi problemlerin bu modelde kullanılmış olan S-IPS alpha isimli panel ile giderildigi ile ilgili haberler oldugu için. Bu panelle renk sayısının 29 milyara çıkarıldıgı ve görüş açısının 178 dereceye çıktıgı ve kenarlardan belirli bir açıyla bakıldıgında bile renklerin canlı oldugu bildiriliyor. Alman sitelerinde 10 testten 6 sında test şampiyonu olmuş ve hep olumlu yorumlar yazılıyor. panel ile ilgili site aşagıda.
    http://www.ips-alpha.co.jp/en/technology/ips.html
    Bu cihazın istanbulda satışa sunuldugunu duydum. Ancak hiçbir bayide canlı olarak göremedim. Panasonic bayiileri daha koymamışlar standlara. Belli ki önce diger stoklarını eritmek istiyorlar. Bayinin birisi hatta bana o cihazı standa koyarsam digerlerini satamam diyor :)) Bu cihazı biryerde gören veya alan var mı? Bayii fiyatı 3.600 YTL diye biliyorum. Tabii biraz pahalı ancak görüntü nasıl merak ediyorum. Bu fiyata deger mi?







  • MERHABA SORUNA SOLE YARDIMCI OLAYIM BELKI UZULECEKSIN AMA O URUN TURKIYEYE YASAL OLARAK GELMEYECEK.YANI TEKOFAKS O URUNU PAHALI BULDUGUNDAN DOALYI SATAMAYACAGINI DUSUNUYOR.AMA ONCEKI MODELIN 32 LX 500 UN SONUCLARIDA FENA DEYIL ELIMDE VAR GORMEK ISTERSEN.
  • merhaba,

    webdenal ve eksenbilgisayarın internet sitesinde var yani garantili gelmiş gibi görünüyor. 32 lx 500F modeliyle fiyatıda hemen hemen aynı. Ben bu modeli yeni teknolojisinden dolayı ciddi ciddi düşünüyorum.
    Tekofaks a sordum istanbulda ellerinde oldugunu söylediler. Dogru yanlış bilmiyorum. panasonigin yabancı sitelerinde bu modeli görüyorum. Türk sitesinde yok. Yasal olarak gelmeyecek konusunu biraz daha açabilir misin?
  • OLE BI MODEL VAR ZATEN BEN YOK DEMIORUM AMA TURKIYEDE OLMAYACAK DIORUM.TURK SITELERINDE GORDUGUN SEYLEREDE INANMA OLMADI OLMAYACAK.ADAMLAR SADECE SITE YAPALIM DIE YAPMISLAAR BASTAN SAGMA SONUNA KADAR.PLAZMAYA LCD DIYEN SITEDEN SENCE OLUMLU SEYLER CIKARMI????????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.