Şimdi Ara

Panasonic TM 900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic TM 900



    Panasonic tüm yeni modellerinde renk üretimini, çözünürlüğünü ve tonlamayı son derece başarılı bir şekilde geliştirmiş bulunuyor. Optik görüntü sabitleme sistemi de tüm bu geliştirmelerden nasibini alıyor ve hem geniş açılı hem de zum kullanılan Full HD 1920 x 1080 piksel görüntülerde netlik ve canlılığı doruğa çıkarıyor.

    2011’in göz alıcı kamera serisine heyecan verici bir yenilik daha katılıyor. 900 Serisi HD kameralar opsiyonel 3D çevrim lensi CLT1 sayesinde üç boyutlu video çekim yapabilir hale geliyor. Kullanıcıların kameralarını bir 3D kamera haline getirmeleri için yapmaları gereken tek şey TM900, HS900 ve SD900 HD video kameralardan herhangi birine lensi takıp Panasonic’in Hollywood filmlerinde kullanılan 3D kayıt teknolojisi eşliğinde güçlü, hayat kadar gerçek 3D görüntüler kaydetmek oluyor. Kullanıcılar 900 serisi tüm Panasonic kameralar sayesinde geçmişte yalnızca sinema profesyonellerine ait bir ayrıcalık olan, kendi 3D filmlerini yaratma imkanına sahip oluyor. Görüntülerin kaydedildiği AVCHD formatı çekilen tüm 3D filmlerin Panasonic 3D VIERA televizyonlarda ve Blu-ray Disc oynatıcı ve kaydedicilerde oynatılmasını sağlıyor ve daha sonra bu görüntülerin düzenlenip DVD ya da bir Blu-ray Disc’e yazılmasına imkan tanıyor.

    Panasonic TM900, HS900 ve SD900 konunun hareketliliğinden ötürü oluşabilecek görüntü bulanıklığını ortadan kaldırıyor ve hem net hem de ayrıntıları çok güçlü görüntüler üretiyor. Panasonic bu en yüksek görüntü kalitesine ulaşmak için Leica Dicomar lens, 3MOS sensör ve Crystal Engine PRO’dan oluşan ideal kamera sistemini kullanıyor.

    Panasonic’in 900 Serisi kameralarının tümünde kullanılan F1.5 Leica Dicomar lens 46 mm’lik çapı sayesinde önceki lenslerden daha da parlak görüntüler üretiyor ve lens çevresinde oluşabilen ton kaybı ve bozulma gibi etkileri ortadan kaldırıyor. Ghost efekti ve kamaşmayı da bastıran F1.5 Leica Dicomar lens sahip olduğu 35 mm’lik geniş açı sayesinde açı, mekan ve manzara dinlemeden çekim yapabilmek için ideal bir kullanım sunuyor.

    Hibrit teknoloji esasına göre çalışan yeni HYBRID O.I.S. (Optik Görüntü Sabitleyici) dikey ve yatay bilek hareketlerinden oluşan görüntü bulanıklığını algılayıp düzeltiyor.

    Panasonic TM900, HS900 ve SD900 3,5 inçlik boyutuyla kameralarda bugüne kadar kullanılmış en büyük ekrana sahip olmakla kalmıyor aynı zamanda kullanıcılara dokunmatik kontrolün rahatlığını sunuyor. Kullanıcılar yalnızca ekrana dokunarak sabit görüntü kaydedebiliyor(3), zum yapabiliyor ve menüler arasında gezinebiliyor.

    Panasonic’in 900 serisi yeni HD video kameralarının Türkiye’de piyasaya çıkış tarihleri ve satış fiyatları ilerleyen bir tarihte belli olacak

    Tekno Kampushttp://www.teknokampus.com/Panasonic.900.Serisi.HD.Video.Kameralar-h-1898.asp#ixzz1KLcUjAkm


    ben ingiltereden 3d aleti ile 1000 sterline aldım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademkont -- 23 Nisan 2011; 15:51:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.