Şimdi Ara

Panasonic PT-AE4000 LCD projeksiyon cihazı, TIPA ödülü’ne layık görüldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic PT-AE4000 LCD projeksiyon cihazı, TIPA ödülü''ne layık görüldü!  

     

    Sektörün prestijli ödülü TIPA''ya layık bulunan yeni Panasonic PT-AE4000 kırmızı renk bakımından zengin yeni lambası, mükemmel görüntü kalitesi ve profesyonel düzeydeki ayar özellikleriyle ev sineması deneyimine zenginlik katıyor.

     

    Panasonic projeksiyon cihazları ödüle doymuyor. Ödüllü  projeksiyon cihazı PT-AE3000''in ve yine TIPA ödülü sahibi AX200''ün ardından şimdi de PT-AE4000 sektörün saygın ödülü TIPA''yı almanın gururunu yaşıyor. İnovasyon, çığır açan teknoloji kullanımı, tasarım ve ergonomi, kullanım kolaylığı, fiyat/performans oranı gibi kapsamlı kriterler üzerinden yapılan sıkı bir değerlendirmenin ardından verilen ve her yıl teknoloji devleri arasında kıyasıya bir rekabete neden olan TIPA ödülü, Panasonic PT-AE4000''in tüm bu ölçütlerde üstün performans sergilediğinin göstergesi oluyor.

     

    Panasonic PT-AE4000 projeksiyon cihazından övgüyle söz eden TIPA, cihaz sayesinde ev sineması meraklılarının, sinemaskop sorununu ortadan kaldıran ve www.panasonic.net adresinden erişilebilir.

     








  • herkese merhaba

    ihtiyaçtan satılık projeksiyon cihazım var modeli pt-ae4000 özellikleri yukarıdaki mesajda arkadaşımız çok iyi anlatmış cihazın görüntüsü süper ihtiyacım olmasa satmayı düşünmezdim.

    satabileceğim fiyat 4300tl dir.

    ilgilenen arkadaşların mesaj atmasını isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.