Şimdi Ara

Panasonic plazma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 sene önce aldığım panasonic tx 55st50 plazma televizyonumuzun ekranını küçük oğlum kumanda fırlatarak kırdı. Artık açılmıyor. Servise sordum bana direk çöpe at dedi. Şaşırdım nasıl yani dedim çok pahalı dedi yeni ekran yurt dışından geleceği için dedi astarı yüzünden pahalıya geliyor. Yenisi daha ucuz olur dedi. Çok üzüldüm gerçekten televizyonumdan çok memnundum. Bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı acaba. Yardımlarınız çok makbule geçer arkadaşlar. Bir de bu haliyle satabilir miyim en kötü diye sordum işimize yaramaz dedi. Ya servisin en nemrutuna denk geldim yada harbiden çöp oldu koca TV. Bakalım ne yapacağım. Zamanında 2900 liraya aldım şimdi çöpe gidecek olması çok koyuyor bana. Lütfen bir akıl verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun, modül zarar gördü sanırım. Panasonic Plazma üretimini 4 sene önce bıraktı ve astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Gerçi üretimi devam etseydi de yüksek meblağ çıkartabilirlerdi. Size yüksek fiyat verdiler sanırım. Daha önce ürünleri zarar gören forumda yazan Plasma TV kullanıcıları da hatırladığım kadarıyla tamiratı yaptıramamışlardı. Bölgeniz dışına bakan, farklı bir servise de danışın isterseniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl izlemişsin zevkle,izlediğinin kirası olarak düşün:)şaka bir yana ilk çıktığında panasaonic 42s30e plazma almıştım 1300 TL 2011'de ,film izlemeye doyamadım siyahlar müthişti,
    Bizim oğlan da süpürgenin sapıyla ufak bir delik açtı tv'de 1 gün sonra dikey çizgi 2 gün sonra ekran karardı ,bir daha açılmadı ,servis tv den daha fazla para istedi panele.ama atmadım hatıra olarak saklıyorum sonra aldığım tv'ler hiç zevk vermedi.
  • Aslında plazma panellerin yapısı TFT LCD lerden farklıdır.

    LCD lerde hücre yapısı en öndedir bu nedenle her şey bir ''çıt'' sesine bakar.

    Ancak plazmalarda en ön tarafta bir PDP bölüm var, Sadece PDP bölüm ise müdahale edilebilir di lakin siz artık açılmadığını belirttiğinize göre hücre yapısına kadar ilerlemiş bir darbe demektir.Yine de Daha bilinçli bir servise yeniden danışırsanız bir ihtimal daha olabilir belki sizin için
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun :) ST30 ile GW30 arasında kararsız kalmıştım, ST30 un yansıma önleyici tabakası biraz kontrasttan yiyince ve 3D sadece derinlik sağlayınca GW30 a yönelmiştim. 6 yıl oldu bu panelle, performansta gözün farkettiği bir azalma yok hatta daha önce az da olsa duyulan buzzing artık yok :)
    Plazmaları CRT lerle beraber müzeye koymalılar :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Bende de 42s30e var şeytan kulağına kurşun hala taş gibi çalışıyor 6 yıl oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2011 aralığında 50GW30 almıştım hala taş gibi 4K televizyon alınca satılığa çıkartmıştım.Yeni nesil tv lerdeki görüntüyü görünce yatak odasına kurup satmaktan vazğeçtim.
  • Televizyon Burdur da ve kıytırık bir servisi var. Dediğim gibi adam TV yi görmedi bile ve dediği direk çöpe at oldu. Yani ilgi bu kadar. İnsan önce bir bakalım yapılacak birşey var mı görelim der yani en azından ben olsam öyle söylerdim. Ama onlar da işin kolayına kaçıyorlar ve daha çok nasıl para kazanılır onu hesaplıyorlar muhtemelen. Neyse cevaplarınız için teşekkürler. Şunu da söyleyeyim TV nin görüntü kalitesi 10 üzerinden 10 arkadaşlar. O kadar panel gördüm ama bunun renk skalasına ulaşan görmedim. Adamlar yapmış gerçekten ama artık çöpe gidecek ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe atmadan önce sahibinden de ilan açın 250 tl ye alıcısı çıkar belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım o tv'ye çok iyi bak,önüne bir koruma yaptır,akım korumalı prize tak:)
  • Panasonic plazma sahibiyim. 42st33e . 2 kez ysus karti yandi. 3 yil arayla. Kartin tamirine 400 er liradan toplamda 800 Tl tamir parasi odedim. Ariza konusinda Tecrubeli biri olarak elektronikte sans isini hesaba katmakla beraber plazmanin arkasindaki fanlarin onunu duzenli olarak temizlememizi siddetle oneririm. fanlar bu cihazlarin kalbi niteliginde... birde mumkun mertebe cihazlara flash bellek , hdmi baglantili cihaz vs. Tv acikken baglamayin. Tv kapali iken baglayabilirsiniz. Saygilar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Allahtan oğlan büyüdü de ekran tehlikesinden kurtulduk, 4.yılında bir Yıldırım çakması sonucu trafosu yanmıştı nasıl olduysa Bursa servisi garantiden değiştirdi o günden beri akım koruyucu priz ile kullanıyorum, inşallah daha uzun yıllar da kullanmak istiyorum, teşekkür ederim tavsiyen için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bnde panasonic viera 42. var hala tas gibi tam 14 yıl oldu alalı maşallah jpn orji

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce panasonic genel merkezini aradım ve hem Burdur hem Trabzon daki servislerin rezilliğini ve benimle dalga geçer gibi konuştuklarını anlattım. Sonra da televizyon panelinin değişmesi için ne kadar ücret talep edileceğini sordum. Kayıt yaptı ve dün aradılar. Sonuç fiyasko. Panelin fiyatı sadece 4600 lira. İşçilik hariç. Teşekkür Edip kapattım telefonu. Yani dedim TV yi 2800 liraya aldım ben bu nasıl bir fiyat politikası adam cevap bile veremedi. Böyle komik bir dünya arkadaşlar. İlla yeni ürün satacaklar. Kapitalizmin Allah belasını versin ne diyeyim. Kalın sağlıcakla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.