Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir tanesini 200 tl aldım, tanıdık vasıtasıyla... 3d2me olan model..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Traider

    peki arkadaşlar acaba st33ün internet erişiminde film izle sitelerini deneyebilen oldu mu? Bunu şunun için soruyorum bugün vatan da ki cocuk flash desteğinin sadece Samsung'da olduğunu söyledi yani biz panasonic ile herhangi bir siteye bağlanıp film izleyemecek miyiz?


    güncel
  • bildiğim ve incelediğim kadarıyla hayır.
  • 1.318 güncellemesiyle viewster diye bir servis geldi.
    Ücretsiz bir sürü film var internet üzerinden izlenebilen ama hemen hemen hepsi ingilizce/almanca ve ispanyolca... Türkçe altyazı yok henüz... Birde paralı kısmı var viewster'in ama henüz ayrıntılı araştırmadım... Belki Türkçe altyazılı filmler vardır...
  • st33 cüler slmlar.arkadaşlar bende c.ertesi sabah 10 da vatanın kapısına dayanıp cihazı kaptığım gibi eve götürdüm.yanında 3mt hdmı kablo birde duvar aparatı aldım.hepsi 1780 tlye geldi. 10 taxit

    akşamına servis geldi monteledi. servisin sahibiymiş gelen arkadaş ona burn-in olayını sorduğumda? hiç gerek yok bu cihazı istediğin ayarda paşa paşa kullan dediysede hala 1 soru işareti kafamda var

    uydudan gelen kablomu bayağıdır tv yi koyduğum odada kullanmadığım için .annem sağolsun fazlalık diye kapı girişinden kesmiş bende hdmı kabloyu pc ye taktım ama görüntüyü yollayana kadar ,

    servisci arkadaşlar bize müsade dedi.adam haklıydı saat 21:30 olmuştu. sonra görüntüyü aktarabildim.

    full hd film açtım ama masaüstündede , filmdede tvde ufakta olsa siyah çerçeve bant çıkıyor.sizdede durum aynımı acaba? bant bırakmak sorun olurmu?

    zoom1 yapıncada maalesef hafif taşıyor ve görüntü hafif bozuluyor. tv 600 hz ama maalesef pcnin yolladığı hz max 60hz.

    yinede görüntü süper ötesi. ben göz zevkime göre ayarları yaptım. burn-in olayına girmedim

    pazar günü ilk işim çanaktan gelen kabloyu halledip taktım.sorunsunsuz türksattaki kanalları buldu.kanala göre kalite değişiyor ama 2-3 hd kanal süper ötesi.

    bu arada bende bu linkteki cihaz var usbden taktım görmedi

    http://www.gayakuman.com/peripherals/lg-be12lu30-usb-20-external-dvd-and-blu-ray-burner/

    sitede 3d okuyor gibi bir izlenim vermiş ama bende hiç 3d bd yok. bir tane alıp denemem lazım.aldığım bd leri nasıl yapsamda pc üzerinden değilde. harici harddiske mkv olarakmı çevirsem filmleri?

    bana bu konudada akıl verin arkadaşlar. oyun olarakta cod 4 online girdim.görüntü süper ama klavye mouse sıkıntı oldu. uzaktan oynamak gerektiğinden kabloları yetmedi

    ben bu işte daha usta olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. saygılar keyifli seyirler arkadaşlar




  • Bende Logitech MK520 Set var oyun için... Orta seviye de olsa, oyun için üretilmemiş olsa da çok memnunum...

    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002604-mk520-2.4ghz-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=48799

    PCden oynattığınız filmleri oynatıcı ayarlarından ayarlayabilirsiniz. Mesela Media Player Classic için Sağ Tuş > Video Frame > Stretch To Window yaparak tam ekran oynatabilirsiniz. TV'nin USB'sinden oynattığınız filmleri de kumandadaki Aspect tuşuyla Durum 2'ye ayarlayıp siyah boşlukları giderebilirsiniz. Tabi filmin orjinalindeki en boy ayarları kaybolur.

    Bu arada birşey farkettim, TV ilk açıldığında (Öncesinde 5-10 saat kullanılmadıysa) zapping yaptığınız zaman ilk açtığınız kanaldan ikinciye geçerken 0-1 sn'lik image retention oluyor TV'de, tabi çok dikkatli bakarsanız farkediliyor. 3. kanala zapladığınızda zaten görünmüyor artık. Herkeste böyle mi bilmiyorum, tabi kullanılan ayarlara da bağlı olabilir.

    TV 130 saat kadar oldu ve ben 200 saate yaklaştıkça azar azar kontrast değerini arttırıyorum. Açıkçası burn-in ve image retention (görüntü alıkoyma) konusunda panasonic o kadar önlem almış ki dikkat etmesem de hiçbirşey olmaz sanırım... Kumanda kullanılmadığında kendi kendine 2 veya 4 saat içinde kapanıyor, sabit görüntüyü algılayıp kontrastını kendisi kısıyor; yan panel ayarı, piksel değiştirici, kaydırma çubuğu da diğer önlemler...




  • bendede wirelless logi var hatta dükkanda satılık dh de pro set war gamer için ama kablolu işte yetişmiyo mesafeye . ben power dvd11 kullanıyorum ama programla alakalı değil galiba tv ile alakalı.

    denedim ama sonuç alamadım ben tv dolmuyor tam. burn-in için yazdığımı tekrar edeyim servis uğraşma boşuna dedi keyfine bak.demekki halledildi o olay
  • Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile bende panasonic ST33 kullanıcısı oldum. Tv den gayet memnunum, ancak bir iki mkv filmde takılmalar oldu. geri döndüğümde dosya okunamıyor dedi. bir mkv filmde de altyazıyı görmedi(uzantısını filmadı.srt şeklinde yaptım) Bir de altyazı fontunu ayarlayamadım bir türlü, kimisinde çok küçük çıktı. Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca bu gibi durumların harici diskimden kaynaklanma olasılığı varmıdır? Kendisine pek güvenmiyorum :)
  • Dün itibariyle tv'mi izlemeye başladım. Şu an düşük ayarlarda izliyorum. USb'den mkv formatlı bir film izliyim dedim alt yazıyı görmedi. Bu alt yazı olayını nasıl halletcez? alt yazıyı okumuyor mu bu tv?
  • Ben tv de 10 tane mkv film denedim 5 ini açmadı 5ini açtı :) açanlarda da ne takıldı nede altyazı problemi oldu...
  • burasıda senlenmis hayırlı olsun herkese cihazları

    plazmalarda ilk kullanım önemli oldugu icin cihazın ilk 200 300 saatini mümkün oldugunca hızlı gecirin ve bu zaman zarfında ayarları normal modda,, hatta bu modun ayarlarını biraz daha kısarak kullanın

    gelen görüntüye televizyonun uyguladıgı islemleri kapatın ıfc süper cözünürlük pnr gibi yan panel acık, piksel degistirici acık, 16,9 resim ustü tarama acık ekran boy oranı(aspect) otomatik

    televizyonda sabit logolu kanal ve görüntüyü 30 dk fazla bırakmamaya calısın ya zom1 yapın,, yada 1,2 dk zap yapın

    media player malesef mkv seciyor,, o yuzden tam randımanlı degil bazı arkadaslar mkv leri tekrar mkv merge programından gecirerek sorunu düzeltmisler büyük olçüde,, ama yinede mkv seciyor cihaz,,alt yazı boyutu ayarlanmıyor ,, butün 2011 panasonicler aynı bu konuda

    internet e gelince cihazdaki yüklü olan sayfalar haric yapılabilecek bi uygulama yok cihazda,,, cihaz neyi sunuyorsa o yani

    3d olayı hakkında bi bilgim yok

    benim cihaz gw30 ilk 300 saati iki haftada bitirdim bu sekilde renklerin dahada iyilestiği görülüyor zaten ,,, ve artık hic bi seye dikkat etmiyorum bir aydır sanırım 800 saati geçti thx modda kullanıyorum,, st de gerçek sinema yerine geçiyor sanırım aynı kanalda 4,5 saat kalıyor hiç bir sorun yok

    iyi forumlar




  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Haklısınız mkv lerin hepsini çalıştırmıyor, altyazı gömerek yapmayı denedim mkv merger programı ile ama beceremedim sanırım :)
    şu ayarları kullanıyorum sizce uygunmudur? kontrast:30 parlaklık:1 renk :30 netlik:5 ayrıca pnr orta seviyede
  • ben kullanım süresinide bir türlü bulamadım. En son işleme kadar gelip mute tuşuna basıyorum ama sağda hiçbir rakam çıkmıyor.
  • Ben gönlümce kullanıyorum tv mi, zaten normal ayarlar da bence çok çok yeterli seviyede.. yani dinamik ayarda kullanmanın anlamı da yok.. burn in fln gibi kaygım da yok ztn, bu tv ler yeni nesil bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..
  • bugün bilgisayrı bağladım tv'me sanki lcd'ler kadar iyi değil görüntü açısından, ama yinede yan yana bakmadan pek belli olmuyor.
  • Merhabalar, bende tx-p42st33e sahibi oldum geçen hafta, digitürk hd ile beraber izliyorum oldukça da memnunum.
    sormak istediğim bir kaç konu var hali hazırda kullanan arkadaşlara.
    mkv filmlerin altyazısını göremediği filmler olmuş yanlış anlamadıysam.
    filmlerini hardiskten mi izliyorsunuz, eğer öyle is herhangi bir altyazı gömme vs işlemi yapıyormusunuz?.
    mümkün olduğu kadar kullanım kılavuzunu okumaya çalışıyorum günbe gün ancak eksik kaldığım konu mkv filmlere altyazı ekleme.
    mkv toolnix programı ile bilgisayarımda gömüyorum mkv filmlere, bs playerda filmi oynatıyor. filmi hardiskime atıp tv ye bağlıyorum, okumaya çalışıyor tvnin dahili media playeri okumaya çalışıyor sonra dosya okunamadı uyarısı alıyorum. bununla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhsn34

    Merhabalar, bende tx-p42st33e sahibi oldum geçen hafta, digitürk hd ile beraber izliyorum oldukça da memnunum.
    sormak istediğim bir kaç konu var hali hazırda kullanan arkadaşlara.
    mkv filmlerin altyazısını göremediği filmler olmuş yanlış anlamadıysam.
    filmlerini hardiskten mi izliyorsunuz, eğer öyle is herhangi bir altyazı gömme vs işlemi yapıyormusunuz?.
    mümkün olduğu kadar kullanım kılavuzunu okumaya çalışıyorum günbe gün ancak eksik kaldığım konu mkv filmlere altyazı ekleme.
    mkv toolnix programı ile bilgisayarımda gömüyorum mkv filmlere, bs playerda filmi oynatıyor. filmi hardiskime atıp tv ye bağlıyorum, okumaya çalışıyor tvnin dahili media playeri okumaya çalışıyor sonra dosya okunamadı uyarısı alıyorum. bununla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    hayırlı olsun, kaça aldınız tv'nizi acaba? Ben mkv formatlı filmi flash bellekten izlemeye çalıştım. Oynatmada hiçbir sorun olmadı ama harici alt yazıyı okumadı.Alt yazı gömülü olduğunda zaten böyle bir sorun olmaz.




  • vatan bilgisayardan 1724+23(kargo) liraya worldcard ile 10 taksite aldım.
    altyazı gömülmemiş video yu sorunsuz oynatıyor ancak altyazı gömdükten sonra oynatmıyor. Harddiskim 1,5 TB bununla ilgili olabilirmi, sanmıyorum. altyazı gömülmüş videoları flashdisk ten de okumuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhsn34

    vatan bilgisayardan 1724+23(kargo) liraya worldcard ile 10 taksite aldım.
    altyazı gömülmemiş video yu sorunsuz oynatıyor ancak altyazı gömdükten sonra oynatmıyor. Harddiskim 1,5 TB bununla ilgili olabilirmi, sanmıyorum. altyazı gömülmüş videoları flashdisk ten de okumuyor.


    Aynı sorunu bende yaşadım, altyazıyı gömüyorsun fakat sonrasında filmi açmıyor. Acaba mkv dosyaları farklı uzantılarda oluyor da birinde açıp diğerinde açmıyor, bilgisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhsn34

    vatan bilgisayardan 1724+23(kargo) liraya worldcard ile 10 taksite aldım.
    altyazı gömülmemiş video yu sorunsuz oynatıyor ancak altyazı gömdükten sonra oynatmıyor. Harddiskim 1,5 TB bununla ilgili olabilirmi, sanmıyorum. altyazı gömülmüş videoları flashdisk ten de okumuyor.


    tv niz hayırlı olsun ben peşin paraya bursa vatandan o fiyata vermedikleri kızıp almadım. şimdi fiyatın düşmesini ısrarla ve inatla bekliyorum.
    sabreden derviş muradına erer mi , ermez mi bunu da öğrenmiş olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.