Şimdi Ara

Pamira Garden İzmir - Mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    İzmir Pamira Garden ile yaşadıklarımızı aktarmak, aynı yerde etkinlik yapmayı planlayan diğer kişileri de uyarabilmek adına bu konuyu açıyorum.


    2019 Ekim Ayı'nda, 2020 yazında düğün yapabilmek adına anlaştık ve sözleşme yapacağımız gerekçesi ile tutarın tamamını direkt olarak hesaplarına aktardık. 2020 ilk çeyreğinde pandeminin patlaması neticesinde ve benim de Tip 1 Diyabete sahip olmam sebebiyle (mucbir sebep) düğünü ilk aşamada 1 ay kadar erteledik, ardından ise yasal hakkımızı kullanarak karşılıklı olarak sözleşmeyi feshedip, yatırılan tüm tutarın 11.2020'ye kadar iade edilmesi konusunda sözleştik.


    Covid nedeniyle kendilerinin de mağduriyet yaşadığını bildiğimiz için; ilk aşamada 12.2020'ye, ikinci aşamada ise 03.2021'e erteledik. Ödeme yine yapılamayınca son olarak 06.2021'e ertelendi. Kendileri ile son kez görüştüğümüzde ödemeyi yapmayacaklarını, icraya verebileceğimizi ilettiler. İcra sürecini de an itibariyle başlattık.


    İşin rezalet boyutu ise, düğün yeri sahibine şikayetimi ilgili yerlerde dile getireceğimi ilettiğimde; beni çalıştığım şirkete şikayet etmekle tehdit etti. Sanıyorum dava açmamın ne kadar ayıp olduğunu açıklayacak.


    Umarım rezervasyon yapmak isteyen biri bu konuyu görüp, ikinci kez düşünür.


    Anahtar kelimeler: Düğün, dugun, izmir, pamira garden, garden, pamira, etkinlik, nikah, nişan, nisan








  • YUkarı

  • Umarım Mağduriyetiniz bir an önce giderilir geçmiş olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.