Şimdi Ara

Palworld #Xbox #Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Palworld - Release Date Announcement Trailer


    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/palworld-game-preview/9nkv34xdw014

    #Game Pass ve #xCloud üzerinden erişebilirsiniz ayrıca.

    Stardev Valley ve Pokemon karışımı bir oyun.
    Çok iyi çıkış yakaladı.

    İlk piyasaya sürülme tarihi: 19 Ocak 2024
    Geliştirici: Pocket Pair
    Platformlar: Xbox One, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows
    Yayıncı: Pocket Pair
    Türler: Role playing game, Nişancı oyunu, Bağımsız Video Oyunu, Dövüş oyunu







  • Pocket Pair Twitter'da "Xbox ve Microsoft Store PC versiyonu v0.1.1.2 güncellemesi yayınlandı," diye onayladı ve güncelleme "Oyun istikrarını olumsuz etkileyen bazı sorunları düzeltti." Geliştiriciler "büyük sorunları çözmeye öncelik vermeye devam edeceklerini" doğruluyor.


    Palworld hala Oyun Önizleme aşamasında, bu nedenle geliştiriciler muhtemelen ilk sorunlarını gidermeye odaklanmak için biraz zaman ayıracaklar. Oyunun hala yaşadığı sorunlardan biri hile - Pocket Pair'e göre Palworld'de "tüm hileleri tamamen önlemek şu anda zor", ancak güvenliği artırmak için çalışıyorlar. Oyunun yüzleşmek zorunda kalabileceği bir diğer sorun da Pokémon Company'nin olası IP ihlali nedeniyle Palworld'ü soruşturmaya hazırlanıyor olması.


    https://www.trueachievements.com/news/palworld-xbox-update-stability





  • Çok ilgimi çekti ama 900 tl de olmaz be kardeşim.

  • Konsolda denedim oyun cidden çok fazla fps drop yaşatıyor. Hadi Pc'de deneyim dedim daha dlss bile Ms Store sürümüne getirilmemiş saçmalık.

  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Önizleme sürümünde ki oyunların güncellemesi konsolda geç oluyor. Buna çözüm sunmaları gerekli.

    Oyunu ben beğenmedim. Tür bana hitap etmiyor. Bir gün denedikten sonra moloton hale geliyor benim için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 19 milyon oyuncuya ulaşmış 7 milyonu xbox'dan. Ms yapımcılara oyunun xbox sürümünün geliştirilmesine yardımcı olmak adına ekip göndermiş.
  • @aschil Xbox konsoluna update geç gelmesi pc kısmınıda etkiliyor, cidden çekilecek gibi değil uygun fiyata almasam 1 dk. oynamazdım. Umarım dlss eklenir de hızlıca bir el atar sonra silerim.

  • Microsoft, kendi Xbox mühendislerini geliştirici Pocket Pair'e ödünç vererek Palworld'ün optimizasyonlarını hızlandırmaya yardımcı oluyor ve platformda özel sunucuların oluşturulmasını destekliyor.


    Palworld geçen ay Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Xbox Game Pass'te piyasaya sürüldüğünden beri dünyayı kasıp kavursa da, hala Xbox Game Preview programının bir parçası olduğunu unutmamak lazım. Hala geliştirilmekte olan bir oyun olduğu için oyuncular Pals'ı avlarken hatalarla karşılaşmaya devam ediyor. Xbox mühendislerinin yardımıyla, umarız gelecekte güncellemelerin daha hızlı sunulduğunu görürüz.


    https://www.trueachievements.com/news/xbox-lends-a-hand-on-palworld-for-dedicated-servers-and-performance-improvements





  • Pocketpair'deki geliştiricileri son zamanlarda güncellemeler konusunda yavaş oldukları için eleştiremezsiniz - oyun Xbox ve PC'ye Ocak ortasında geldiğinden beri Palworld için bir sürü güncelleme gördük. Bu durum bu hafta şimdiye kadarki en büyük güncelleme ile devam ediyor!

    Ekip bugün Twitter üzerinden Xbox için 0.1.1.3 ve Steam için 0.1.4.0 Palworld güncellemelerini duyurdu; bu güncellemelerden ikincisi şu anda mevcut ve ilki yakın gelecekte bir noktada yayına girecek.

    Palworld güncellemelerinin çoğunun aksine, bu güncelleme için oldukça fazla yama notu var ve umarız bazı rahatsız edici hataları giderecek çok çeşitli düzeltmeler içeriyor. Bunlardan birkaçı sadece PC'ye özel, ancak diğerleri genel olarak geçerli.

    İşte Palworld 0.1.1.3 (Xbox) ve 0.1.4.0 (Steam) güncellemeleri için yama notlarının tamamı.


    https://www.purexbox.com/news/2024/02/palworld-is-getting-its-largest-xbox-update-yet-here-are-the-full-patch-notes





  • Pc kısmı için en önemli güncelleme dlss eklenmesi hala kapalı açılmıyor. Xbox kısmında ise ses bazlı sıkıntıların ortadan kalması.. Hala bu çok önemli 2 sorun düzeltilmedi. Xbox bu firmaya yardımcı yolluyor ise şu 2 lanet sorunu da bir el atarlar umarım, dlss hala pc'de aktif edememek hangi kafanın ürünü merak ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.