Şimdi Ara

PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önemli not: Paidverts hakkındaki gelişmeler hakkında bilgi vermeye ve yeni paylaşımlarıma konunun altinda cevap vererek devam edeceğim. Daha fazla bilgi icin lütfen tüm mesajlarımı okuyunuz.

    Güncelleme: Arkadaşlar sitenin geçmişini ve güvenilir olup olmadığını merak eden arkadaşlar için Paidverts inceleme yazımı okumalarını tavsiye ederim. Yazıya buraya tıklayarak ya da konunun altındaki cevaplardan ulaşabilirsiniz.

    Güncelleme: Arkadaşlar Paidverts ile ilgili tanıtım filmi konunun altında cevap olarak eklenmiştir. Tanıtım filminde aynı zamanda Perfect Money ve Bitcoin nasıl kullanılacağından da bahsedilmiştir. Yeni başlayan arkadaşlar için gayet yardımcı olacaktır. İsterseniz tanıtım filmine buradan ulaşabilirsiniz.

    Güncelleme (11.03.2015): Arkadaşlar sizlere umarım sevindirici bir haber veriyorumdur. Haberini verdiğim görev (offers,tasks) özelliği nihayet gelmiş durumdadır. Aşağıdaki resimden nasıl ulaşacağınızı görebilirsiniz.

     PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL


    Merhaba Arkadaşlar,

    Sizlerle paidverts hikayemin nasıl başladığını ve nasıl kazandığımı paylaşmak istiyorum.

    10 Ocak 2015 tarihinde arkadaşımın tavsiyesi ve referansıyla sisteme kayıt oldum. Burdan kendisine (Orhan) teşekkürlerimi iletiyorum. Günlük belli bir miktarda reklam tıklayarak para kazanıyorum. Bu reklam sayıları o gün yapılan yatırıma ve yönetimin kararına göre değişiyor. Sistemin nasıl işlediğini bilmiyordum ve henüz güvenilir olup olmadığı hakkında bilgim yoktu. Bu sebeple deneme amaçlı 10 dolar yatırım yaparak gidişatı gözlemlemek istedim. Yaptığım araştırmalar neticesinde yatırımları gün gün arttırdım. İkinci yatırımım 59 dolar ve üçüncü yatırımım 47 dolar derken, sistemin güvenirliliğinden iyice emin olduktan sonra yüksek miktarda para yatırmaya karar verdim. Son yatırımım 2600 dolar değerindeydi. Arada bi kaç sefer daha para yatırdım toplamda 2926 dolar'lık yatırım yapmış bulunmaktayım. Evet, farkındayım bazılarınıza fazla gelebilir bu paralar ancak günlük gelirin yüksek olabilmesi için büyük yatırımlar yapmak durumunda olduğumun farkına vardım. Şimdi merak ediyor olabilirsiniz bu kadar yatırım sonrasında günlük kazancımın ne kadar olduğunu. Günlük gelen reklamların değeri ortalama 70 dolar civarında, bu bazen daha düşük, bazı günlerde de daha yüksek olabiliyor. Tahmin ettiğiniz gibi hepsi benim karım değil. Günlük ortalama karım ise 22 dolara kadar çıkıyor. Daha önce de bahsettiğim gibi daha düşük olduğu zamanlar da oluyor. O yüzden net karımın 22 dolara kadar çıktığını özellikle belirtmek istedim. Çünkü yeri geliyor 15 dolara da düşüyor. Bence bu miktardaki bir yatırımla gayet güzel bir gelir. İlerleyen günlerde paidverts ve kardeş sitesi aynı zamanda da hesaplarınızın da ortak çalıştığı site olan my traffic value hakkında daha çok bilgi ve tecrübeye sahip olduktan sonra yatırım miktarını arttırmayı düşünüyorum. Şimdilik bu yolda ilerlemeye devam edeceğim.

    Bu arada günlük kazançlarımı ve yaptığım yatırımların geri dönüşünü hazırladığım excel hesaplama programıyla kolaylıkla takip edebiliyorum. Sizlerle paylaşacağım daha bir çok tecrübeye sahibim bu konuyla ilgili ancak şimdilik bu kadar.

    Günlük kazançlarımdan birine örnek;

    (Burada paylaştığım örnek’te 99.10 dolar’lık reklam var ancak yazımda sizlerle paylaştığım değer 70 dolar. Çünkü her zaman 99 dolarlık reklam gelmiyor. Sizlerle yazımda ortalama değeri paylaşmayı tercih ettim.)

     PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL



    Not: Aynı zamanda nasıl para aktarılacağı nasıl reklam satın alınacağı nasıl yatırım yapılacağıyla ilgili dökümanları hazırlamaya çalışıyorum. Bu dökümanlar referansım üzerinden kayıt olan tüm arkadaşlarımla paylaşılacaktır. Siz sormadan ben cavaplamak istiyorum. Evet günlük kazançların hesaplandığı programı da aynı şekilde sizlerle paylaşacağım.

    Sizlere yardımcı olmak için buradayım. Lütfen kafanıza takılan herhangi bir sıkıntınız olduğunda soru sormaktan çekinmeyim.

    Eğer paidverts sitesine kayıt olmak ve para kazanmaya başlamak istiyorsanız buraya tıklayın. ;)

    Ayrıca benimle daha hızlı iletişime geçmek için ya da paylaşımlarımı takip etmek için burayı kullanabilirsiniz.

    Mepay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 11 Mart 2015; 22:51:58 >







  • Arkadaslar paidverts ile ilgili gelişmeleri bu konu altinda paylaşmaya devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir gelişmeler başlamayı düşünüyorum tavsiye ediyor musun
  • Şuan disardayim, ve gidince gelişmelerle ilgili Detaylı bilgilendirme yapacagım. Kayıt olduğunuz mail adresinize Karşılama Mesajı gönderilmiştir. Ayrıca Kazanç hesaplama programı hakkında da bilgi verdim. Okuduktan sonra irtibata geçerseniz tekrardan, memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlZdn

    Nedir gelişmeler başlamayı düşünüyorum tavsiye ediyor musun

    Merhaba AnlZdn,

    Sitenin gidişatından çok memnunum. Keşke sitenin ilk açıldığı zamanlarda yani 2014 senesinde kayıt olsaydım diyorum, 2 ay içerisinde kazandıklarıma bakarak. Neyse kısmet bu zamanlaraymış. :)
    Öncelikle şunu belirteyim ufak da olsa yatırım yapmadan pek bir kazanç sağlayamazsın. Reklam gelirleri grup seviyelerine göre dağıtılmaktadır. Bu gruplarda BAP (Bonus Ad Point) miktarına göre seviyelenmektedir.

    BAP seviyeleri aşağıdaki gibidir;

    BAP Group 1 ........ 1600 to 12000
    BAP Group 2 ........ 12000 to 24000
    BAP Group 3 ........ 24k to 48k
    BAP Group 4 ........ 48k to 96k
    BAP Group 5 ........ 96k to 180k
    BAP Group 6 ........ 180k to 360k
    BAP Group 7 ........ 360k to 720k
    BAP Group 8 ........ 720k to 1.5m
    BAP Group 9 ........ 1.5m to 3m
    BAP Group 10 ....... 3m to 6m
    BAP Group 11 ....... 6m to 20m
    BAP Group 12 ....... 20,000,000+
    BAP Group 13 ....... 50,000,000+
    BAP Group 14 ....... 100,000,000+
    BAP Group 15 ....... 500,000,000+

    Ben halihazırda 11. Gruptayım ve günlük gelen reklamlar gayet tatmin edici. :)

    Peki bu seviyeye çıkmak için ne kadar yatırım yapmanız gerekiyor. Kısa bir hesap yapalım. Böylece siz de nasıl hesaplandığını öğrenmiş olursunuz.
    (Ancak referansımda kayıt olan arkadaşların böyle bir derdi olmayacak. Çünkü kendileriyle günlük kazançların ve yatırımınıza göre hangi grupta bulunduğunuzun otomatik hesaplandığı excel programı paylaşılacaktır. Daha bir çok özelliği var. Onu da bir sonraki yazımda tanıtmayı düşünüyorum.)

    Yatırım Bulk Ad (Büyük Reklam) satın alınarak yapılıyor.
    1xBulk Ads = 3100 BAP
    11. seviyeye çıkmak için gerekli puan 6.000.000 BAP
    6.000.000 / 3100 = 1935.484
    Biz bu sayıyı bir üste yuvarlayalım. Yani bizim 11. seviyeye çıkmak için 1936 adet Bulk Ads satın almamız gerekiyor.
    Şimdi de 1936 adet Bulk Ads'in kaç dolar olduğunu hesaplayalım.
    1 adet Bulk Ad = 1.05 $
    1936x1.05$ = 2032.8 $

    Evet gördüğününüz gibi 11. seviyeye çıkmak için en az ne kadar yatırım yapılması gerektiğini hesapladık.
    Peki satın aldığımız bu puanların bize ne kadar getirisi olacağını da hesaplayalım mı? :)

    Bize gelen her 1 dolar karşılığında 2000 BAP eksilmektedir. 1 BAP = 0.0005 $
    6.000.000 BAP = 6.000.000 x 0.0005 = 3000 $

    Tabi reklam geldikçe puanlarımız eksildiği için her gün gelen reklam miktarının %75'inin Bulk Ad satın alınarak tekrar yatırım yapılmasını tavsiye ediyorum.
    Böylelikle hem seviyenizi korumuş olacaksınız. Hem de tekrar yatırım yaptıgınız için kar oranınız gün geçtikçe artacaktır. ( Tekrar yatırılması gereken miktar yine proramda otomatik olarak hesaplanmaktadır.)

    Şimdilik benim paylaşacaklarım bunlar. Ancak paylaşımlarıma devam edeceğim.

    Bu da hazırladığım paidverts hesaplama programından bir kesit ;)

     PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL

    Program tamamlanmış olup şuan test aşamasındadır. Referansımdan kayıt olan arkadaşlarla paylaşılacaktır.

    Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur. Senden gelecek sorulara göre daha detaylı bilgiler veririm.

    İyi kazançlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 20 Şubat 2015; 18:57:48 >




  • Merhabalar teşekkür ediyorum anlattıklarınız için ama henüz yeni oldugumdan çok cüzzi bir miktar param var nasıl yatırım yapacağım ki ben ve reklam vermek için diğer ptc sitelerindeki ref linkimizi paylaşsak olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlZdn

    Merhabalar teşekkür ediyorum anlattıklarınız için ama henüz yeni oldugumdan çok cüzzi bir miktar param var nasıl yatırım yapacağım ki ben ve reklam vermek için diğer ptc sitelerindeki ref linkimizi paylaşsak olur mu ?

    Merhaba,
    Tabi ki başka sitelerdeki referans linklerinizi paylaşabilirsiniz. Bu diğer üye olduğunuz sitelere de referans bulmanıza yardımcı olacaktır. Yatırım yapmak için bir çok ödeme yöntemi var. Ben ilk yatırımlarımı paypal ile yaptım ancak haftalık 110 USD limit verdikleri için başka yöntemlere yöneldim. Diğer yatırımımı bitcoin ile denedim. Bitcoin'le yatırdıktan sonra yaklaşık 1 hafta ödemenin onaylanmasını beklediğim için bir daha kullanmadım o yöntemi. Şuan hali hazırda kullandığım yöntemden çok memnunum. Perfect Money'i kullanıyorum. Böylece yaptığım yatırım anlık olarak sisteme işleniyor. Çekerken de 2-3 gün içerisinde alabiliyorum. Hem de yatırım yaparken kesintisi de %1 gibi cüzi miktardadır. Ancak ilk başta Perfect Money ile çalışmak biraz meşakkatli gelebilir. Çünkü perfect Money'e para aktarmak için uzun yollardan geçtim :) Ama hepsini anlatabilirim. Zaten şuan ödeme yöntemleriyle ilgili dökümanların yapımına da devam ediyorum.
    Ayrıca sitenin güvenli olup olmadığını merak eden arkadaşların bir sonraki yazımı okuduklarında tatmin olacaklarına inanıyorum.
    Teşekkürler....




  • Paidverts İncelemesi - Güvenilir mi yoksa Dolandırıcı mı?

    Paidverts’in geçmişi:

    Paidverts’in sahibi Jo Cook’tur. Kendisi aynı zamanda bu zamana kadar düzenli olarak ödeme yapmış My Traffic Value sitesinin de sahibidir. Paidverts’e üye olduğunuz zaman aynı zamanda kardeş sitesi olduğu “My Traffic Value” adlı siteye de aynı mail adresi ve şifreyle erişim imkanına da sahip olacaksınız.

    Jo Cook’un geçmişini şöyle bir göz atalım. Geçmişte Basebucks ve diğer HYIP programlarının kurucusudur ancak şimdi bunlar çoktan kapanmış durumda. Bu siteleri kapatması da bazı insanların kafasında Jo Cook’un dolandırıcı olduğuna dair şüphe uyandırabilir. Fakat gerçeğe baktığımızda bu siteleri tüm üyelerin ödemelerini yaptıktan sonra kapatır, sonuçta kimse parasını kaybetmemiştir. Böylece bu da Jim Cook’un geçmişinin şimdiye kadar temiz olduğunu bize gösterir. Kendisi aynı zamanda Richard O’Neill ve Devils Cook olarak da bilinmektedir.

    Paidverts 31 Mart 2014 tarihinde açılmıştır. Yeni bir site sayılabilir ancak kısa sürede popüler hale gelmiştir ve gün geçtikçe gelişmektedir. Aktif üyesi olarak bizzat tanık olmaktayım.

    Paidverts Nedir?

    Birçok insan Paidverts’in sadece bir PTC sitesi olduğunu düşünerek yanılgıya düşerler. Fakat gerçekte Paidverts kitle fonlama platformu (Crowd Funding Platform) olarak bilinmektedir ve PTC ise bunun sadece bir kısmıdır.

    Paidverts tek bir 30 saniyelik reklamla 200 $’a kadar evden internet yoluyla kazanabileceğiniz tamamen yeni bir programdır. Eğer bunun sadece bir PTC (Paid to Click: Reklam tıklayarak para kazanabileceğiniz sitelere verilen ad) sitesi olduğunu düşünürsek şimdiye kadarki en yüksek kazanç sağlayan PTC sitesidir diyebiliriz. Paidverts’in PTC kısmı kiralık referans (RR) ve yükseltme paketi (upgrade) gibi yatırımlardan ziyade reklamlara ve reklamcıların yatırımlarına dayanmaktadır. Paidverts sitesinde diğerlerinde olduğu gibi referans kiralama işlemi yoktur buna rağmen kendi tıkladığınız reklamlardan tatmin edici kazançlar elde edebildiğiniz gibi tavsiye ettiğiniz arkadaşlarınızın üye olmasıyla onların da tıkladığı reklamlardan kazanç sağlayabilirsiniz.

    PTC’nin haricinde, Paidverts daha öncede bahsettiğim “Crowd-funding” türkçesi kitle fonlaması platformuyla da yüksek kazançlar sağlamaktadır.Eğer isterseniz hisse yatırımı da yapabilirsiniz. Yeni başlayanlar için sistemi tamamen öğrenmeden hisse yatırımı yapmalarını tavsiye etmiyorum ancak öğrendiğiniz takdirde oradan da büyük kazançlar sağlayacağınızdan eminim. Hisse alım satım işlemlerini ya da bir çok yatırım işlemini yazımın başında da bahsettiğim kardeş sitesi olduğu My Traffic Value sitesinden aynı kullanıcı adı ve şifreyle bağlanarak yapabilirsiniz.

    Bu sitenin beğendiğim bir diğer özelliği ise kurucular dahil olmak üzere tüm üyelerin satın alma geçmişlerinden şimdiye kadar kazandıkları miktarları herkese açık olarak paylaşılmasıdır. Bu da sitenin son derece şeffaf olduğunu göstermektedir.

    Paidverts kısaca kitle fonlama, kazanç paylaşımı ve reklam tıklamalarını (PTC) bir arada barındıran büyük bir platformdur.


    Paidverts’i kimler kullanabilir?

    Paidverts her türlü kullanıcı için kullanılabilir durumdadır (hem yeni başlayanlar hem de bu konuda profesyonel olanlar için). Paidverts kullanmak oldukça basittir. Tek yapmanız gereken reklamlara tıklamaktır. Eğer daha fazla kazanmak isterseniz arkadaşlarınıza ya da çevrenizdeki insanlara sizin referans linkinizle üye olmalarını tavsiye edebilirsiniz. Ben de aynı şekilde arkadaşım Orhan’ın tavsiyesiyle üye oldum.

    Paidverts programının detayları (Paidverts ile nasıl para kazanırız?)

    Daha önce de bahsettiğim gibi Paidverts ile para kazanmak oldukça basittir. Sadece reklamlara tıklamak yeterlidir. Tıkladığımız reklamların değeri ise sahip olduğumuz puanlara (Bonus Ad Point:BAP) bağlıdır.

    İlk kayıt olduğunuzda yüksek değerli reklamlarla karşılaşmayacaksınız. Onun yerine puan kazanacağınız reklamlarla başlayacaksınız. Daha fazla BAP’a sahip olmanız yüksek değerli reklamların çıkma şansını arttıracaktır. 1600 Puan topladıktan sonra günlük dağıtılan para değeri olan reklamlardan almaya başlayacaksınız. Kısacası ilk olarak ihtiyacınız olan BAP reklamlarını tıklayarak toplayabildiğiniz kadar puan toplamaktır. Başlangıçta da zaten puan kazanabileceğiniz reklamları alacaksınız. Yüksek puanlara sahip olanlar tıklama başına 10$’dan fazla kazanmaktadırlar. Bugüne kadar ise en yüksek reklam değeri 200$ olarak kaydedilmiştir.

    İlk olarak puanlarınızı BAP reklamlarına tıklayarak yükseltebilirsiniz ve sonrasında da kendinize ait reklam satın alabilirsiniz. Burada da istediğiniz sitenin reklamını yapabilirsiniz. Örneğin diğer üye olduğunuz siteler varsa onların referans linklerini paylaşarak buradan da avantaj sağlayabilirsiniz. 1.05$ değerinde aldığınız her bir reklam karşılığında 3100 puana sahip olacaksınız. Bu 3100 puan ise size toplamda 1.55$ değerinde reklam kazancı sağlayacaktır. Kendi başlangıç zamanlarımdan örnek verecek olursam 209.000 puana sahip olduğumda aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi tıklama başına 5$’lık reklamlar da almaktaydım.

     PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL


    Kayıt olmak ücretsiz mi yoksa paralı mı?

    Paidverts’e üye olmak ve kullanmak tamamen ücretsizdir.

    Paidverts’in dezavantajları:

    Paidverts’te BAP kazanabileceğiniz oyun bölümleri de mevcuttur. Fakat bu oyunların tümü kumar tarzındadır. Kısaca tavsiyem para kazanmak için bu oyunları oynamamanızdır. Fakat yine de eğlence amaçlı oynayıp oynamamanız tamamen size bağlı.

    Teknik destek ekibi biraz yavaş çalışmaktadır. Çoğu zaman sorularınıza otomatik cevap alırsınız. Ancak bunu son zamanlarda geliştirdiler ve artık bunu dezavantaj olarak saymayabiliriz. Aynı zamanda da kafanıza takılan her soruya Paidverts içindeki forumdan çok kısa zaman içerisinde yanıt bulabilirsiniz.

    Bu yeni sisteme kayıt olmak istiyorsanız aşağıdaki reklam afişine tıklayabilirsiniz.


     PAIDVERTS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. SON GELİŞMELER...SÜREKLİ GÜNCEL



    Sizden gelecek yorumlar benim için çok değerlidir. Paidverts hakkında rapor edeceğiniz herhangi bir sorun varsa ya da bu yazıyla ilgili yorum yapmak istiyorsanız lütfen çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:04:48 >




  • Ben öğrenciyim o kadar büyük meblağlar yatırma şansım yok malesef.Sanırım bir müddet sitenin kendisinin günlük vereceği düşük puan ve paraları biriktirip onları yatırmakla başlayacağım ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlZdn

    Ben öğrenciyim o kadar büyük meblağlar yatırma şansım yok malesef.Sanırım bir müddet sitenin kendisinin günlük vereceği düşük puan ve paraları biriktirip onları yatırmakla başlayacağım ben

    Merhaba AnlZdn,
    O zaman benim tavsiyem günlük gelen reklamlara düzenli bir şekilde tıklamak ve biriken parayla yatırım yapmanızdır. Kartopu misali birikimleriniz artacaktır. Ancak başlangıç olarak en azından günlük reklamları alabilmek için herhangi bir gruba da dahil olabilirsiniz. Mesela 3. gruba dahil olmak için en az 24.000 BAP gerekmektedir. Bu gruba çıkmak için 10 tane büyük reklam satın aldığımızda toplamda 31.000 puanımız oluyor. Bu fazlalık bizim reklam geldiğinde seviyeden düşmememizi sağlıyor ve günlük gelirlerinizin de bir kısmını geri yatırarak kar topu misali az miktarda yaptığınız yatırımın yüksek değerlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Tercih tamamen size bağlı. Benim elimde bir miktar para vardı ve uzun bir zaman içinde de kullanmayı düşünmüyordum, o yüzden yüksek miktarlarda yatırım yaparak değerlendirmek istedim. ;)
    Puanların otomatik hesaplandığı programı henüz test aşamasındadır ama sizinle paylaşmamı ister misiniz? Böylece siz de programı test edenlerden birisi olarak hem kendiniz faydalanırsınız hem de bana faydanız dokunur, hatalar varsa eğer düzeltilerek. Program excel formatlıdır. Bildiğimiz microsoft excel ile hazırlanmış hesaplamaların otomatik yapıldığı tablolar içermektedir. Bir önceki sorunuzda ekran görüntüsünü de paylaştım.




  • Programdan falan anlamam ki ben dostum teşekkür ediyorum ilgin için biraz ilerleyeyim gelişeyim ihtiyacım olursa elbette söylerim teşekkür ediyorum :) ben dediğim gibi öğrenciyim elime çok para geçmiyor onunla da yatırım yapamam iyisimi biriktirdiğim paralarla yatırım yapayım
  • Arkadaşlar Paidverts sisteminden Nisan ayında yapılması planlanan Debt Swap (Borçların sıfırlanması) denilen bir işlem yapılacak.
    Onunla ilgili araştırma yapıyorum. Bu süreçte küçük yatırımlarla çok büyük paralar kazanabileceğine şahit oldum. Yakın zamanda bununla ilgili bir yazı yazacağım.
    Ancak swap zamanına kadar yeni başlayan arkadaşlar varsa Bulk Ads (Reklam) satın almalarını tavsiye etmiyorum.


    Bir sonraki yazım swap ile ilgili olacaktır. Orada kafanıza takılan her soruya cevap bulacağınıza eminim. Emin adımlarla ve sakin bir şekilde ilerlerseniz her zaman kazanırsınız. ;)
  • Arkadaşlar Swap ile ilgili araştırmalarım devam ediyor yakında detaylı bilgilendirme yazısı yazacağım.

    Ancak bu süreçte yeni katılanlara ya da halihazırda paidvert'e üye olanlara şöyle bir tavsiyem olacak;

    Kimse Swap yapılana kadar reklam satın alarak BAP sahibi olmasınlar.

    @ AnlZdn

    Size de reklamlara tıklayarak biriktirdiğiniz paralarla Paidverts'in ortak hesapla çalıştığı My Traffic Value sitesine giriş yaparak hisse alıp, hisse karşılığında çok daha ucuza puan yükseltebilirsiniz. Swap yaklaşık bir ay sonra yapılacak. İlerleyen zamanlardaki gelişmelere göre daha farklı taktiklere verebilirim.

    Forum sitesini sürekli takip ediyorum. Paidverts'e üye olan arkadaşların da kafasına takılan sorular olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Önemli olan bu swap zamanını en yüksek kar ile atlatmak. Çoğu üye şuan panik havasında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:07:51 >




  • mehmin kullanıcısına yanıt
    Hocam refinizden kaydolmuştum zaten, tam yatırım yapmayı planlıyordum mesajınızı gördüm merakla bekliyorum yönlendirmelerinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bennickolmusum

    Hocam refinizden kaydolmuştum zaten, tam yatırım yapmayı planlıyordum mesajınızı gördüm merakla bekliyorum yönlendirmelerinizi


    Merhaba,

    Şu aşamada paidverts'e kesinlikle reklam satın alarak yatırım yapmamanızı tavsiye ediyorum. Bunu zaten dikkate almışsınız.

    İkincisi şuan ortak hesapla giriş yapabileceğiniz My Traffic Value sitesine deposit yoluyla hesabınıza para yatırarak hisse satın almanızı öneriyorum. Swap ise 30 Mart ile 2 Nisan günleri arasında yapılmayı planlanıyor.

    Hisse almanızı neden öneriyorum?

    Şu an bir adet hissenin fiyatı 0.03 dolar ve bu fiyat normalde 0.08 dolar civarlarında dolaşıyor. Peki böyle düşük olmasının sebebi ne?
    Hemen açıklayayım; Yaklaşan swap nedeniyle acemi kullanıcılar panik yapmış durumdalar ve ne yapacaklarını bilmiyorlar.
    Tecrübeli kullanıcılar ise bundan faydalanarak kar elde ediyorlar. Düşük fiyatla hisseleri toplayıp yüksek fiyata satacaklar.

    Benim şuanda 93.000 adet hissem var. Hisseleri farklı fiyatlarla biriktirdim. Ve elimde biraz da nakit var şayet 0.02 lere kadar inerse onla biraz daha toplayacağım.

    0.08-0.09'lara geldiğinde ise ne kadar kar yapabileceğinizi bir örnekle anlatırsam daha kalıcı olur.

    0.03 dolar'dan 10.000 adet hisse aldığınızı düşünelim.

    0.03 x 10.000 = 300 USD

    Ve bu hisse fiyatları bir hafta içerisinde en az 0.08 Dolar'a yükselecek. Bunun geri dönüşü ne olacak peki;

    0.08 x 10.000 x 0.9975 = 798 USD ( 0.9975 hisse satışında %0.25 lik kesintiyi hesaplamak için kullanılıyor.)

    Evet gördüğün gibi 300 Dolarlık yatırımın Nisan ayı ortalarına doğru en az getirisi 798 Dolardır.

    Ancak ben risk aldım. Kaybedersem çok da üzülmem.

    Size tavsiyem kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz meblağlar ile yatırım yapmanız. Bu demek değil ki siteye güvenmiyorum. Sadece kendinizi güvence altına alın.

    Şimdilik benden bu kadar. Kafanıza takılan ne olursa olsun bana buradan ya da daha hızlı ulaşmak istiyorsanız mail adresime mail de atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:09:07 >




  • Arkadaşlar bu tanıtım filminde paidverts detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
    Aynı zamanda nasıl bitcoin satın alabileceğimizden, aldığımız bitcoin'le perfect money hesabımıza nasıl para aktarabileceğimizden, perfect money'den ise paidverts ve benzeri sitelere nasıl para aktarabileceğimizden detaylı bir şekilde bahsettim.





    İzlediğiniz için teşekkür ederim. Paylaşımlarıma buradan devam edeceğim.

    Not: Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar için My Traffic Value'de tam zamanı ve onunla ilgili de bir tane tanıtım filmi hazırlayacağım.

    Tanıtım filmi hazırlanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:10:55 >




  • Üst düzey bir bilgilendirme olmuş. Birçok arkadaşın istifade edeceğini düşünüyorum. Ben de dahil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebuzaradan

    Üst düzey bir bilgilendirme olmuş. Birçok arkadaşın istifade edeceğini düşünüyorum. Ben de dahil

    Teşekkür ederim. Yaklaşan swap hazırlığı için de My Traffic Value sitesinden nasıl hisse satın alabileceğimizle ilgili bir video hazırlıyorum. Arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

    Tanıtım filminde anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olmak isterim. Tanıtım filmine buradan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:12:32 >




  • Arkadaşlar Perfect Money'e para aktarmak isteyenler için bugün 500 dolar atarak denediğim exchange sitesini sizlerle de paylaşmak isterim.

    Paylaştığım tüm siteler önceden denenmiştir. Ve tüm işlemler doğru yapıldığı taktirde sorunsuz bir şekilde transfer işlemleri gerçekleştirilir.

    Exchange siteleriyle ilgili bir ipucu daha vermek isterim. Perfect Money'e çevireceğiniz miktar örnek veriyorum 1.023 ise exchange sitesine de aynı miktarda para gönderin. Çünkü bu tür siteler işlemi otomatik olarak yapmaktadır. Exchange sitelerinin çalışma mantığı ise bitcoin hesaplarına geldikten sonra en az 3 teyit alındığı taktirde paranız Perfect Money hesabınıza otomatik olarak geçecektir.

    Yeni kullanmaya başladığım excange sitesine buradan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 8 Mart 2015; 16:15:11 >




  • Aynı evden bir kaç kişi bu işi yapabiliyor mu ya da ben farklı yerlerin ip numarası ile yada farklı bilgisayarlar ile giriş yaptığımda banlanma yaşar mıyım bu tarz sitelerde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.