Şimdi Ara

PAD uyarısının olmadığı Epson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, özellikle L serisi için pad uyarısı ile ilgili birçok konu var. Epson M105W kullanan varsa eğer bu uyarının olup olmadığı konusunda bilgilendirebilir mi?



  • Pad uyarısı mutlaka olur, çünkü atık mürekkepler padlerde birikiyor ve bir süre sonra dolar. Kafa temizleme işlemini mümkün olduğunca az yaparsan pad dolumunu gecikir. L serisindeki durum bunda da olur. Bende M200 var, 51000 çıktı aldım ve hala dolmadı. Dolduğunda atık mürekkep hortumunu bir ekle dışarı alacaksın, bir şişe ya da saklama kabı olabilir. Yalnız reset yazılımı gerekir, ben de hala bulamadım bu yazılımı.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Hergün çıktı alıcaz. Aylık max 1000 sayfa civarı çıktı alıyoruz. M105W de sizin kullandığınız M200 gibi 51000 çıktıya kadar dolmazsa eğer pad uyarısını görmeden yazıcı ömrünü tamamlar heralde :D
  • japon shabalala J kullanıcısına yanıt
    Ben de M105w de var, o da 20000 e yaklaştı. Mekanizma aynı. M200 de tarayıcı ve fotokopi var, başka bir fark yok. Ömrünü tamamlayacağını sanmıyorum ama ilerde bir bakım ister diye tahmin ediyorum. Bu arada muadil mürekkep kullanıyorum, hiç sorun yok. 1000 sayfanın mürekkep maliyeti 1TL civarında.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    2 ay önce Hp7612 almıştık nadiren A3 çıktı aldığımız için. İçinde siyah kartuş var, renklilerden biri bittiği için siyah beyaz çıktı vermiyor. Alırken öyle bir özelliği olduğunu da bilmiyorduk. Şimdi M105W alıyoruz. A4'ler M105W'den, A3'ler ve renkliler 7612'den olacak artık. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
  • japon shabalala J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu arada sorularınız olursa özelden yazabilirsiniz. Epson markasının orjinal tanklı A3 yazıcısı da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.