Şimdi Ara

Paco Rabanne Invictus Orijinallik Şüphesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

    2 hafta önce Gittigidiyor.com'dan Paco Rabanne Invictus 100ml parfüm aldım. Ürünün orijinalliği konusunda da sıkıntı çekmemek için en ucuz ürünü almak yerine üzerine biraz daha para koyarak rozetli satıcıları tercih ettim ve batch code konusunda da dikkatli davrandım. Ancak ürün bana ulaştığında faturasızdı unutmuşlardır diyerek devam ettim ve parfümü kullanmaya başladım kullandıktan sonra performans konusunda sıkıntı yaşadım ve bu durum bende orijinal mi değil mi konusunda şüphe yarattı ve araştırmaya başladım. Dün araştırmaya devam ederken ürünün kutusunda bazı detayların eksik olduğunu fark ettim! Örneğin:

    -Ürünün ön yüzünde alt satırda yer alan ''3.4 FL. OZ'' yazısının arasında boşluk olmaması ve OZ yazısından sonra da nokta(.) ile bitmesi gerektiği belirtilmiş. Ancak bendeki üründe arada boşluk var ve nokta(.) ile bitmiyor!
    -Bir diğer detay ise arka yüzünde, ''Made in France'' yazısının üzerinde ürünün üretim tarihi ve copyright damgası olması gerekirken ne yazık ki bulunmuyor!
    -Şişenin alt kısmındaki yazılar ise oldukça silik!

    Sonuç olarak arkadaşlar, bendeki ürün 2016 üretimi olduğu belirtilmiş, 2013'ten 2016'ya kadar olan sürede kutu tasarımı değişti mi? Sevgili Invictus kullanıcıları attığım resimleri kendi kutularınızla kıyaslarsanız benim kutunun farklı olması normal bir durum mu? bilgilendirirseniz sevinirim.

    Teşekkürler!!
    https://hizliresim.com/ADbk3Bhttps://hizliresim.com/4jnM07https://hizliresim.com/JZGl35https://hizliresim.com/zjDBaRhttps://hizliresim.com/36Vqqp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan Güven -- 10 Mart 2019; 20:35:19 >







  • Hangi mağazadan aldınız. Burada cevap almanız zor olabilir. Parfüm üzerine forumlar var oradan daha hızlı cevap alabilirsiniz.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Gitigidiyorda Vera Kozmetik diye bir satıcıdan aldım. 2 kez mesaj attım cevap alamadım pazar olduğu için yazmadıklarını umuyorum :) Siz bu konuda bilgili misiniz hocam? Sizce hangi foruma sorayım?
  • parfüm hobisi ve parfüm merakı sitelerinin forum bölümünde sorabilirsiniz. Ayrıca Yukko.com parfümde iyidir. Geçen gün comme des garcons wonderwood aldım, orjinal ve resmi dist. banrolü ile geldi. Tavsite ederim.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)
  • Bu tür sitelerden bir kaç kez dünya para verip aldım ama artık almıyorum instagramda parfumcuyuz diye satıcı var tester satıyorlar öagazada 800₺ olan ürün örnek 180₺ bana kalıcılıgı önemli zaten 7 veya 8 saat idare etsin yeter çok iyi parfümleri okadar para vermeyin başka yerlere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagramda tester diye satılanlardan sakın almayınız :) hepsi sahte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco Rabanne Invictus Orijinallik Şüphesi

    Paco Rabanne Invictus Orijinallik Şüphesi

    Paco Rabanne Invictus Orijinallik Şüphesi

    İspanyadan akrabam getirmişti. daha kutusunu bile açmadım. pek bir farklılık yok aslında.

    Bende hiç bakmadım orjinal mi falan diye ama bana akrabam orijinal dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 25 Mart 2019; 23:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.